מר ברבי היקר,
איני מכירה אותך ואיני מכירה את כל הנהלת הפועל עכו.
אני אימא ל 2 בנים שמאוד אוהבים את הקבוצה , שנה שנייה שרכשנו מנוי ובכל הזדמנות שיש נוסעים לעודד את הקבוצה.
אף פעם לא נסענו בידיעה ששם " נקבל הזמנה " או כפי שביטאת " ארוחות חינם ".
תמיד נסענו על הגב של עצמנו ובעזרת אוטובוסים שנתרמו ע"י מארגנים.
איני מעורבת בכל הנגוע להנהלת הקבוצה או הנהלת אוהדי הקבוצה אני מדברת כאימא ל 2 בנים שנוסעת איתם בכדי להיות עם הקבוצה שהם אוהדים.
אני חושבת שמן הראוי שמגיעים אוהדים לעודד את קבוצתם בקצה שני של המדינה לקבל יחס מינימאלי לפחות לאלו עם קשיים בקניית כרטיס גם אם זה בעלות של 20 ₪ .
אני הייתי נוכחת עמדתי בצד עם ילדיי ופשוט כאב לי הלב שכמה נערים למרות הבעיות הכלכליות הקשות מגיעים לעודד ובתקווה שמישהו ידאג להם להזמנה שם ומקבלים " חיבוק קר " כפי שתואר בהשתלשלות כאן.
אין לך שום זכות לשפוט ולו אוהד אחד על זה שהגיע וציפה להזמנה , אלו אותם נערים שבאו לעודד וללא יכולת כלכלית לרכוש כרטיס .
לראות את ההנהלה שם בחוץ ממש לידינו ולשמוע אותם נאבקים על השגת כרטיס ולא לבוא ולתמוך אני ממש מתביישת ועצוב לי מאוד שזה המצב.
נהפכו הנהלת הקבוצה צריכה להתגאות שישנם קומץ של אוהדים שבאים לעודד את הקבוצה בכל מקום במדינה , וגם אם ישנם בעיות בין אנשים מסוימים לשים בצד את הבעיות ולדאוג לאוהדים ליחס הגון .
הייתי רוצה שלרגע תשב עם עצמך ותתחלף במקום עם אותם הנערים ואני סמוכה ובטוחה שתהיה באותה דעה שלי....
שבוע טוב