חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 19:08

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: החיבוק שלא היה בבאר שבע
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 08:11 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

איציק היקר זה לא ענין של הזמנות קניתי לכל הילדים כרטיסים בבאר שבע. וכולם נכנסו השחקנים בחדר ההלבשה ביקשו מהנהלת הקבוצה לתת את הכרטיסים לאוהדים וסך הכל לא נכחו במגרש יותר מ50אוהדים כאשר חלקם הגדול רכש כרטיסים במכירה המוקדמת שהתקיימה .היחס של ההנהלה כלפי האוהדים הוא יחס מזלזל ופוגע האוהדים נותנים מעצמם מכספם ועוזבים את משפחתם בשבתות ורצים אחרי הקבוצה לכל חור בארץ.לאוהדים נמאס מהיחס הזה והם הביעו את מחאתם כלפי ההנהלה .לא היו קללות וסך הכל הביעו את מחאתם בצורה לגיטימית

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 08:26 
עכונט כדרך חיים

רפי היקר ..

1. לא הייתי במגרש .. אך קללות כמו " הנהלה זונה " .. " ציון תתפטר " .. לזה נוספו איומים שזאת רק ההתחלה

2. למרות שדעתי שונה בנושא .. הייתי מצפה למידת אחריות .. לחכות עוד 2 משחקים ואח"כ תשמיעו את מחאתכם ..
אנו חיים במדינה דמוקרטית .. אך השכל הישר מחייב ..

3. הפועל עכו הצליחה אתמול לצאת עם נקודה .. בין היתר כי אוהדי ב"ש הם הבעיה של קבוצתם .. אסור לנו לחקות אותם חלילה :(

4. אהבה .. בעצם כל אהבה חייבת להיות מידתית ולא אובססיבית הפוגעת בנורמות התנהגות מחייבות ... לבי עם כל האוהדים
שמקריבים ונוסעים .. ישר כח ! ... אך רק באהבה חיובית ותומכת :)

5. שבוע טוב :) .. הפועל עכו לא תרד :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 09:14 
עכונט כדרך חיים

איציק ברבי בוקר טוב ושבוע טוב...
זה שהפכת להיות הסניגור של הפועל עכו זה כבר כולם יודעים...
דבר ראשון מי דאג לפרסום באתר YNET שהנהלת הפועל עכו דאגה לאוטובוס לאוהדים....זה שקר וכזב מי שדאגו לאוטובוס לאוהדים היו רפי סולטן אשתו רויטל וראש העיר היקר שמעון לנקרי...
לגבי זה שזה שמזין אותך בשקרים בהפועל עכו וטוען שהפועל עכו קיבלו 53 הזמנות שחולקו 40 לשחקנים ו-13 לצוות המקצועי זה שקר נוסף...
לגבי השחקנים אולי הם נפגעו מהנהלת הקבוצה לאחר שעם חלקם נפגשנו בבית קמה בחזרה ושאלו אם קיבלנו את הכרטיסים שהם אספו למעננו בגלל המחווה שעשינו להם עם הבית מלון נתנו לפי טענתם את הכרטיסים למיקי חדד וחיים חזן ומה עשו השניים שמרו את הכרטיסים אצלם ולא נתנו אותם לאוהדים שהגיעו לתמוך ויצאו מביתם בשעה 14.00 וחזרו בשעה 1.15 לפנות בוקר מזה הם מאוכזבים כשרפי סולטן דאג לא להשאיר שום ילד מחוץ למגרש ורכש לו כרטיס הילדים יכולים להעיד על כך....
זה שהילדים החלו לקלל את ההנהלה בסיום המשחק אז כן הם קיללו כי הם ציפו שלפחות להם יהיה כרטיס הזמנה ובכללית לאף שחקן לא הגיע נציג לראות אותו וגם לא לצוות המקצועי הגיעו לראות אותם אז מין הסתם אין להם מה לעשות בכרטיסים .
לגבי האוהדים לנו יש את האוהדים הכי טובים בכל ליגת העל כולם כולל כולם באו אך ורק למען השחקנים והמאמן יובל נעים שמאוד מעריכים...
בעכו טענו שיובל נעים לא היה מעוניין לצאת לבית מלון מתוך אמונה שאם כל השנה לא יצאו לבית מלון אז למה לנחס ולצאת... אז הנה עוד חידוש שאדון סניגור לא יודע בסיום המשחק יובל נעים נקרא על ידיי הקהל להגיע לגדר הוא הגיע קראתי ליובל שאלתי אותו יובל למה לא ענית לטלפונים מאוהדים שרצו לארגן מלון לכל השחקנים והצוות המקצועי יודע מה הוא ענה לי את האמת שלו מה אני צריך לדאוג לזה אני צריך לדאוג לאימון הקבוצה שתראה הכי טוב שיכול להיות..
אז אדון איציק ברבי היקר אתה לא יודע כלום מה הולך בקבוצה שאנחנו כל כך אוהבים ובשבילה נסענו עד לבאר שבע ועשינו כמו שאת יודע עוד המון במהלך השבוע האחרון תשאל את עזרא גנני שהיה בשוק מההתנהגות המבזה של הנהלת הפועל עכו.
יודע מה אמר באוטובוס עזרא בחיים שלי לא ראיתי קבוצה שהיא אנטי אוהדים במקום לקרב היא מרחיקה אותם כולם בעכו ידעו את הבושה הזאת אנחנו לא (כינוי פוגע מצונזר ) של אף אחד ...יום טוב ואולי תתפכח כבר אתה נעשת אנטי כמוהם .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 09:16 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

איציק ברבי ידידי
רגע אני רוצה להבין אתה סנגור או קטגור?
הנה בעצמך אמרת שניתקבלו בסך הכל 53 כרטיסים מעניין :( :( :(
אולי אני לא מבין וגם סביר להיות שאיני מבין .
האם במינין הכרטיסים שניתנו גם השחקנים וכל אחד מההנהלה צריך לתת כרטיס כניסה?
אתמול למדתי דברים רבים ושמעתי אותם שיוצאים מהלבבות של האנשים שלהם אתה קורא חוצפנים.
איך אתה מסוגל לומר את המילה הזו? איפה השמחה שצריכה להיות לכלל הקבוצה וההנהלה איך שראו את האוהדים שבאו לעודד אותם לא את האחרים
ושלא הגיעו ברכב שהעמידה הנהלת הקבוצה כי תורמים כמו רפי סולטן (שאגב רכש מספר לא מבוטל של כרטיסים במקום לקבל את ההזמנות ואני אישית ראיתי זאת במו עיני)

תמונה

והכל בשל מחלתם האובססיבית לכדורגל.
הגיעו ילדים למה שלא יקבלו כרטיסים חינמיים ?שהרי לפי מה שהבנתי שאחד מחוקי ההתאחדות לכדורגל
היא לתת לקבוצה המתארחת כמות לא מבוטלת של כרטיסים .בדיוק כפי שמקבלות כל הקבוצות המתארחות בעכו.
ויותר מיכך הכרטיסים הינם כרטיס כסף כלומר לשבת בטריבונה מכובדת.
ואתמול הושיבו את אוהדי עכו במקום שבטוח פרות לא היו נכנסות למכלאה שכזו.
אני במקרה שכזה לא מבקש כבוד אני דורש כבוד .לנסוע כל כך הרבה בשביל מה ?
ואתה איציק יוצא נגד אחייך?
לאנשים האלה אני קורא מורמים מעם מבין אוהדי עכו ולא חוצפנים שמחרפים את נפשם בכדי להשביע (שובע)את קבוצתם וחירוף הנפש מתבטא נסיעות בכל מרחבי הארץ אחרי הקבוצה .(לא נשכח שהכביש הוא לא הכי בטוח בעולם היום)

קללות כמו " הנהלה זונה " .. " ציון תתפטר " ..אכן נאמרו מפי קומץ של ילדים שהרגישו פגועים
הם דור ההמשך לאוהדים .
הלחשוב שקבוצה ללא אוהדים יכולה להתקיים בכלל? שהרי האוהדים הם החמצן של הקבוצה.

אני באופן גורף נגד קללות בכל אופן וצורה .

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 09:20 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בהן צדק אני נשבע לא קראתי את הפוסט של סמי שהנה שני אנשים כותבים
ויוצאות להן מילים דומות שבכלל לא תואמו לפני כן.
כנראה שהזעזוע מאחד מחשבות.
בלשון הכי בוטה אני אומר לך איציק ברבי לא היית ,אל תסנגר ואל תקטרג.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 09:30 
עכונט כדרך חיים

המינימום שקבוצת כדורגל מקבלת הזמנות הם 70 במספר בנוסף מקבלים כמות של 20 כרטיסים מינימום ליציע כבוד ..עזרא ידידי יציע הכסף זה היציע שאליו נכנסנו ועברנו ליציע שלצידו שנראה גם היציע כסף נראה כמו מכלאה..חחחח אבל באמת לא משנה איפה ישבנו באנו נטו לשחקנים ולמאמן.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 09:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בואו והספר את הגיגי מחשבתי על מה חשבתי שצריך להיות במשחקי חוץ.
בכלל ובפרט מקום כה מרוחק כמו באר שבע
חשבתי כשהאוהדים מגיעים למגרש המארח יהיה מישהו מההנהלה
שיקבל את פניהם בשמחה ואולי גם יחלק להם הזמנות בטרם ירוצו לקופות.
חשבתי אולי מי מההנהלה יביא ציוד עידוד קרי .בלונים למשל או כל דבר דומה
חשבתי אולי מי מההנהלה יחלק מטריות עם לוגו של עכו לאוהדים שמה ירטבו מהגשם הצפוי (כן הבאנו איתנו)
חשבתי אולי מי מההנהלה יביא קרטון לפחות עם שתיה טרופית (40 יחי' 18 ש"ח) ולחמניות
שהרי העלות קטנה אבל תשומת לב ענקית .
לא אלמן ישראל .
חברים עצרנו אכלו ושתינו וברוך השם לא חסר כלום .
אבל עם הנהלת הקבוצה היתה עושה מהלך קטקנטן
למען האוהדים בטוחני שהיה הדבר מכה גלים וגורם ליותר אנשים להגיע למשחקי חוץ.
לחייך אל האוהדים שמגיעים עולה חינם ועדיף על הסבת הגב כאילו מי בא?
בטוחני שחברי ההנהלה קוראים פה .
תלמדו טיפה מהפוסט הזה ותבינו שתשומת לב שווה יותר מטרופית ולחמניה.

לעולם לא תשכח קבוצה תיהיה אשר תיהיה ללא אוהדים אין קבוצה ללא אוהדים אין חמצן.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 09:57 
עכונט כדרך חיים

עזרא אין ספק כל מילה סלע עוד רבות ידובר על העונה העגומה של הנהלת הפועל עכו שהיא יותר קרה מהשלג באלפים..
ביקשת חיוך עזרא מצד ההנהלה כולם שם קפואים יותר מקרחון הם חושבים שהם עילויי הם לא מבינים כמה הם מבזים את עצמם עד כמה הקהל לא סופר אותם מגיע למרות הכל על מנת לעודד נטו את השחקנים...עזרא הכדורגל בישראל חולה מחלה ממארת ולא בגלל האוהדים אלה בגלל ההנהלות למינהם שמתנהגים ללא כבוד מינימלי לאלו שדרכם הם מתפרנסים הרי כספי העיריה הם כספי הציבור משלמי המיסים אז הקבוצה שייכת לכל העיר ולא לאדם אחד שחושב שהוא מעל כולם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 09:58 
עכונט כדרך חיים

[size150]אמרו חז"ל .. " תיהיה חכם .. לא צודק " ..

אהבה אובססיבית לא מתירה טפשות .. מצטער איני מוצא מילה אחרת לתאר התנהגות כזאת ..

מצד אחד רפי סולטן ( שאני באמת מוריד את הכובע .. מוכיר ומקיר בכל לבי ) סמי ואוהדים נוספים עושים לעזור ..

ואז אחרי שהדלי מלא וכולנו גאים .. מקללים ומלחצים ( מי צריך את זה עכשיו ) ...

עם כל הכבוד .. מי שבוחר לנסוע .. הוא בוחר לעודד ולתמוך .. בזה צריך להתחיל ולהסתיים רצונו

( מי שרוצה לקלל .. ועוד בתקופה כזאת שיבדוק ) .....

לגבי ההזמנות .. איני מאורה שוב .. הנתון שבידי ש 13 אוהדים שלא קיללו קיבלו הזמנות ...

אין ספק שקיימת מגמתיות בניהול ההזמנות ... אך בואו נחשוב .. מה בא קודם הביצה או התרנגולת ...

גם אני וכל אדם שמכבד את עצמו לא יספוג התלהמויות קללות והשמצות ...

בגישה חיובית .. תוך הדברות ( וציון מנסה לדבר הרבה זמן עם רפי .. :( ) כולם היו נראים יותר טוב ..

על פניו אני שומע הכפשות .. השמצות .. שעליהם מזמן היו צריכים להעצר חברי הנהלה בהפועל עכו ..

בשטח .. למרות החקירות המסיביות ...

אם היו מאשימים ומכפישים אתכם בחצי מהדברים האלה .. הייתם יכולים לחייך .. :(

לא איני סנגור .. לא חייב .. ולא מחוייב לאף אחד מלבד למצפון שלי ..

והמצפון שלי צועק לשמיים נוכח החלמיות המקריבה את קבוצתי האהובה ..

גם לי קשה .. לא פחות מאף אוהד אחר לראות את מצב הקבוצה ..

אך אני בוחר להתמודד עם זה רק בשיקול דעת .. ניתוח נכון .. ובעזרה ע"פ יכולותיי ..

הדברים גדולים עלינו ...

בהבנה פשוטה .. הבעיה והלחץ בקבוצה נובע מגרעון תקציבי של מעל 2 מיליון שקלים שלא הועברו ע"י העיריה

הנהלת הקבוצה החליפה יו"ר ... והגיעו להסכמות שציון יחפוף את יהודה ברששת עד סוף העונה ..

למרות שיש חולקים לאופיו של ציון ... הוא לפחות עומד בהתחייבותו " לא אתן לקבוצה לרדת ליגה גם עם בשנה הבאה לא אהיה בקבוצה "

הבן אדם בדרכו .. הוביל את הקבוצה כ 13 שנה נהננו מההצלחות .. ורגעי נחת .. כך מסיימים :( .. מצטער :( ..

אני מתבייש :( ... ומוקיעה :(

כשרואים תוצאה כזאת או אחרת בחיים .. צריך גם לדעת לנתח את הסיבות לתוצאה הזאת .. ולנתח בראיה מפוקחת ואמיתית

ולא ליפול לתחושות רגעיות ..

הפועל עכו נמצאת באחד המבחנים הקשים שלה ... במבחן זה נבחנים גם אנחנו האוהדים ...

מי שיכול לעזור יבורך .. מי שלא שיתפלל בשקט ... קללות והתלהמויות רק יזיכו ..

הפועל עכו לא תרד
[/size]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 10:08 
עכונט כדרך חיים

איציק ברבי כתב
לגבי ההזמנות .. איני מאורה שוב .. הנתון שבידי ש 13 אוהדים שלא קיללו קיבלו הזמנות ...
כנראה שאותו אחד בהפועל עכו מצליח לסובב אותך על האצבע הקטנה שלו אוייי איציק כמה אתה תמים כמה אתה קשה הבנה כמה אתה יכול להיות אטום כמה תבדוק את מה שכתוב אולי תבין...
אוהדי הפועל עכו לא צריכים להתחנן להזמנות ואף אחד לא יבוא ויתחנן להזמנות ...אף אחד לא קילל את הנהלת הפועל עכו בהתחלה ולא צעק ציון תתפטר כל המקרה הזה קרה בסיום המשחק שכל החברה הצעירים שהגיעו ורפי נאלץ לרכוש להם כרטיס החלו לקרוא לויצמן להתפטר וקראו הנהלה זונה היינו 35 אוהדים במשחק שנסעו באוטובוס המבוגרים רכשו כרטיסים ולילדים לא היה כרטיס רפי הוציא כסף ושלח את דריו להביא את כמות הכרטיסים הרצויה כולל הנהג אוטובוס שבדרך כלל אמור לקבל הזמנה מהקבוצה אז תפסיק לדבר לפי הכתבות שמכתיב לך אותו גורם בהפועל עכו מענין שהוא נכנס לעכו נט הוא לא מגיב ונותן לך לכתוב בעצמו כשיש לו קטגוריה לעידכונים שוטפים....
אז דיי תתפכח את ילד גדול אל תעשה צחוק מעצמך כי באמת אתה עושה מעצמך צחוק ..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 10:12 
עכונט כדרך חיים

סמי ..

גם אם אתה צודק ...

זה לא מצדיק את הרעש שאתה מנסה לעשות ...

הזמנות זה לא חובה .. הזמנות זאת פריבלגיה .. תקרא שוב את דעתי .. למה ואיך הגענו לזה ..

למשחק נגד הפועל חיפה אני מתכוון להגיע .. ולא מצפה לקבל הזמנה ... :)

מסתבר שהתרגלתם לארוחות חינם .. ושהם נלקחות .. אז מקללים :( ... התביישתי :(

עדיף לשתוק :(

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 10:28 

איציק ברבי היקר אותו גורם שמזין אותך אינו מזין אותך נכונה . הוא משקר פשוטו כמשמעו. ציון ויצמן עמד מחוץ למגרש ליד האוהדים שחולקו הכרטיסים .הכרטיסים שחולקו וזה ממש לא מעניין אותי למי חולקו .אני במקום ציון ויצמן הייתי הולך לכול האוהדים מודה להם על זה שטרחו והגיעו לבאר שבע וגם עם לא היה לו כרטיסים היה צריך לבוא ולהגיד זאת תיכף אשיג את תגובת הפועל באר שבע בנושא הזה שהם אמרו לנו אתמול בודאות נתנו כמות מכובדת של כרטיסים והביעו פליאה על כך שהאוהדים לא קיבלו גם השחקנים שפגשנו בדרך היו ממש מבוישים הם אמרו בעצמם נתנו את הכרטיסים לאוהדים וביקשנו להעביר אותם לאוהדים .איציק מי שאשם בכל המצב זה רק אדם אחד השחקנים לא קיבלו משכורות רק בגלל אדם אחד .בו אתה איציק ברבי עם טובת הקבוצה לנגד עיניך תפנה אל אותו גורם שאתה יודע את שמו תגיד לו שעם טובת הקבוצה לנגד עיניו שיקום ויגמור את הסאגה בהתאחדות לכדורגל .ומבטיח לך אישית איציק הכסף תוך 24שעות נמצא בחשבון הבנק של הקבוצה .אתה צריך להבין טובת הקבוצה לפני כולנו האוהדים מאסו בהתנהלות המבישה הזאת. גם השחקנים מתביישים בהתנהגות . אני מה שאמרתי אומר שוב גם עם עכו תשאר בליגה הקבוצה לא תוכל להתקיים עד שהאיש לא יתפטר אז איציק שלא יעבדו עליך .ותאמין לי אני מבין אותך והכל מאהבה אני יודע כמה הפועל עכו בליבך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 10:36 

איציק אפשר לדעת רק מאותו גורם שמזין אותך עם הגיעו להסכמות לגבי תקופת החפיפה כי אני יודע דברים אחרים עם הוא מוכן להראות הסכם כזה או פרוטוקול כזה או אחר על תקופת החפיפה. איציק לא הגיעו לשום הסכם לגבי תקופת החפיפה הדברים הם כפי שהיו ואתה מכיר את הדברים שצריכים להתקיים בשביל לקבל תקציבים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 10:44 
עכונט כדרך חיים

rafital1234 כתב:
איציק ברבי היקר אותו גורם שמזין אותך אינו מזין אותך נכונה . הוא משקר פשוטו כמשמעו. ציון ויצמן עמד מחוץ למגרש ליד האוהדים שחולקו הכרטיסים .הכרטיסים שחולקו וזה ממש לא מעניין אותי למי חולקו .אני במקום ציון ויצמן הייתי הולך לכול האוהדים מודה להם על זה שטרחו והגיעו לבאר שבע וגם עם לא היה לו כרטיסים היה צריך לבוא ולהגיד זאת תיכף אשיג את תגובת הפועל באר שבע בנושא הזה שהם אמרו לנו אתמול בודאות נתנו כמות מכובדת של כרטיסים והביעו פליאה על כך שהאוהדים לא קיבלו גם השחקנים שפגשנו בדרך היו ממש מבוישים הם אמרו בעצמם נתנו את הכרטיסים לאוהדים וביקשנו להעביר אותם לאוהדים .איציק מי שאשם בכל המצב זה רק אדם אחד השחקנים לא קיבלו משכורות רק בגלל אדם אחד .בו אתה איציק ברבי עם טובת הקבוצה לנגד עיניך תפנה אל אותו גורם שאתה יודע את שמו תגיד לו שעם טובת הקבוצה לנגד עיניו שיקום ויגמור את הסאגה בהתאחדות לכדורגל .ומבטיח לך אישית איציק הכסף תוך 24שעות נמצא בחשבון הבנק של הקבוצה .אתה צריך להבין טובת הקבוצה לפני כולנו האוהדים מאסו בהתנהלות המבישה הזאת. גם השחקנים מתביישים בהתנהגות . אני מה שאמרתי אומר שוב גם עם עכו תשאר בליגה הקבוצה לא תוכל להתקיים עד שהאיש לא יתפטר אז איציק שלא יעבדו עליך .ותאמין לי אני מבין אותך והכל מאהבה אני יודע כמה הפועל עכו בליבך.

רפי היקר ..

אני אוהב אותך .. אך גם מאוכזב / כועס עליך ...

כי אתה יכול לעזור .. ולהוציא אותנו מהפלונטר הזה ...

תפגש עם ציון ויצמן ( כפי שאמרת שאתה יכול .. ) .. אם צריך אשמח להצטרף אליך ...
תשמע אותו ... אח"כ נחזור לעירייה ונראה ..

על פניו צריך לפעול בצורה חיובית .. והתוצאות צריכות להיות אחרות :(

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 11:42 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני קורא קורא וגם מגיב ונזכר בערוץ ג'נרל גיאוגרפיק עם הלוגו המלבן הצהוב
שם רואים לא אחת סרטים מדהימים איך חיות טורפות חיות אחרות על מנת להתקיים .
והנה פה בשרשור הזה זה בדיוק אותו הדבר
עדת נמרים (למשל)שבנויה מסמי ,רפי,שלום,אילן,עזרא עושים הכל לטרוף בופאלו שלצורך הנמשל הוא איציק ברבי שבסופו של יום הוא ייכנע ואני בטוח בכך.

תגיד איציק, באמת אתה חושב שאנחנו מטומטמים? נכון שלא. הם ,לא אני. גם שרוטים
יודע למה ? כי הם מתאבדים למען הקבוצה ואני שואל למה? הכל למען גאווה העיר שבו הם חיים .כשאומר לך איש מבוגר כמוני שאף אחד לא קיבל כרטיס אז תאמין לי לפחות.
ואל תגיד שהחבורה סחטנית ורודפת בצע (פירוש שלי) .לא היה תנאי קיללת, לא תקבל ,היית בסדר תקבל. אף אחד לא בא לחבק אתה מבין?
אוסיף ואומר ואשאל .בקבוצה ידעו שיש אוטובוס בדרך .נכון?
למה לא אמרו או צלצלו לומר יש כרטיס לנהג?
תתחיל להתרצות לקלוט ולהבין שמי שמגיע למשחק חוץ יודע מראש שעליו לשלם כסף.
כולל כלכלה בדרך.
אף אחד מהנוסעים לא עלה בדעתו שהנה הוא הולך לקבל כרטיס הזמנה אבל
ריבונו של עולם למה לתת לאנשים להוציא כסף כאשר אפשר בקלות למנוע מהם ובמקביל לומר תודה שבאתם. בטוחני שאם היו חושבים לא היה צורך בכלל שהאוטובוס יגיע לבאר שבע כבר בדרך היו מי מההנהלה מצלצל לסמי או לרפי והיו מבשרים את הידיעה שיש כרטיסים חינמיים .מה רע בזה? זו יכלה להיות בהחלט הפתעה נעימה לקבוצונת שהגיע מהצפון הרחוק.

לי בכל אופן נראה שכאב להנהלת הקבוצה שניתגלה שהמחיר כל כך זול ושווה לכל נפש
בטח היו יותר מרוצים שההוצאה הכספית לכל אחד היתה יקרה מ 20 ש"ח .
והמחיר היה למכירה מוקדמת ועל הדרך העדיפו בבאר שבע עדיף בזול והרבה מאשר יקר וקצת.

ולכן איציק לא ארפה ממך עד שתגיד מתרצה אני ומבין שעל ליבכם.

לעינין הפועל עכו אין אחד כועס או לא כועס שלא רוצה שעכו תישאר בליגה.
הפועל עכו יקרה לכולם בצורה שיוויונית לגמרי ללא הבדל מעמדות.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: