חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 22:46

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מעניין אם הקבוצה יוצאת לבית מלון לקראת המשחק החשוב בב"ש
הודעהפורסם: 17 אפריל 2013, 16:48 
עכונט כדרך חיים

מעניין אם קבוצת הפועל עכו יוצאת לבית מלון לקראת המשחק נגד הפועל באר שבע החשוב מאין כמוהו ...
לפי מה שהבנתי העלות כל כך אפסית שבהפועל עכו לא יכולים להרשות לעצמם להוציא סכום של חמש אלף ₪ אז המצב שם ממש גרוע ...עשו קופה לא רעה מאוהדי סכנין שיוציאו חמש אלף כדיי שהשחקנים והמאמן לא ינסעו את הנסיעה הארוכה הזאת לבאר שבע והראש שלהם יהיה נקי לקראת המשחק.
ובמידה ואין להם אפשרות כל כך קשה לארגן תורם ...איפה כל התורמים שהיו להפועל עכו איפה נעלמו..ולמה ראשי הקבוצה בראשותו של יהודה ברשישת לא מארגנים תורם או כל דבר אחר למען נוחות השחקנים...
אני מאוד מקווה שאחרי המילים האלו יארגנו לפחות לשחקנים ולצוות המקצועי בית מלון עם ארוחת ערב שבת בוקר וצהריים...
אני בטוח שמספר שחקנים כמו גיא דין כחלון למרות שלא משחק יובל שאווט אמיה טגה ששומרים שבת כולל מאמן הכושר אהוד בן שושן יגיעו למלון בבאר שבע.
ודרך אגב אם היחסים של הנהלת הקבוצה היו יחסים טובים עם אוהדי הקבוצה היינו מארגנים להם תרומה לבית מלון כמו שאנחנו מארגנים תרומה לאוהדי הקבוצה כבר שבוע שני אוטובוס חינם גם לבאר שבע ולא רק לירושלים..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: מעניין אם הקבוצה יוצאת לבית מלון לקראת המשחק החשוב בב"ש
הודעהפורסם: 17 אפריל 2013, 16:56 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

אני באמת לא מבין את ההתנהלות הזאת משחק בבאר שבע והקבוצה לא יוצאת למלון באמת מוזר עלות נמוכה מאוד שגם תורמת לגיבוש. חוץ מזה שאוטובוס השחקנים לא נוסע דרך כביש 6ועושים סיבוב גדול כדי לאסוף את התל אביבים .מקווה שידאגו להם לפחות לארוחה אחרי המשחק

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אפריל 2013, 22:38 
עכונט כדרך חיים

דיי לא נמאס לך ...
המצב הכלכלי של הקבוצה ידוע .. וברורה גם הסיבה ..
מנסים להרגיע ולהשאר בליגה ...
ומאיפה הקטע שהייחסים עם האוהדים לא טובים ... רק אחרי המשחק נגד בטדי קראתי תודות ..
קיבלתם הזמנות + 400 ש"ח מכיסו הפרטי של ברשישת ...

לגבי תרומות מאוהדים .. אם יש אוהדים שיכולים לתרום שיתרמו ...
בהצלחה :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אפריל 2013, 23:31 
עכונט כדרך חיים

איציק לא כתבנו שהיחסים עם ברשישת לא טובים לברשישת יש מקום מכובד מבחינת האוהדים והמישה שעשה למען הילדים ראוי להערכה...
לגבי השאר מה עשו למען האוהדים במשך 13 שנה אפילו את חגיגות העליה מומנו על ידיי האוהדים וראש העיר ...אז לפני שאתה מגיב בנידון תעשה שיעורי בית.
כנראה שהרוזטה והבוחה באמת עשו לא דוחא ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אפריל 2013, 23:43 
עכונט כדרך חיים

סמי ..

אתה מתיימר להיות יו"ר אוהדים ולא מבין דבר בסיסי

שאוהדים תומכים בקבוצה ולא להפך :(

מה בדיוק אתה מצפה שיעשו ..

חוץ מזה אתה לא האוהד היחידי של הפועל עכו .. הייתי כמעט בכל המקומות והזמנים שהיית ..

שכחת :(

ומשיעורי הבית שעשיתי ... מצאתי כל הזמן תלונות החל מהמאמנים .. וכעתתתתתתתתתתתת

בניגוד אליך .. אני חש גאווה והוקרת תודה לכל אלה שעזרו והרימו את הפועל עכו לליגת העל ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 06:48 

איציק זאת תעודת עניות לקבוצה נו באמת תראה לי קבוצה שיוצאת לבאר שבע מהצפון ללא מלון השחקנים יגיעו עייפים חמשחק. אחרי נסיעה וסיבובים של כמעט 4שעות תאמין ל י של ברששת לא תהיה בעיה להוציא סכום זניח של 5000שקל איציק ההתנהלות העונה לא מקובלת על רוב האוהדים ואני שומע את זה בכל מקום בעכו ותאמין לי איציק עם כבר מדברים ברשת הוא לא הבעיה ואתה יודע בדיוק מי הבעיה . הפוסט הזה יצא לאחר השיחה עם מספר שחקנים שבאמת לא מבינים איך הקבוצה לא יוצאת למלון .ואגיד לך משהו עם השחקנים והצוות המקצועי בלבד ירצו לצאת למלון ויובל נעים יחליט שכן הוא מוזמן לפנות אלי בטלפון ואני אארגן לו תוך 5דקות את העניין .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 08:24 
עכונט כדרך חיים

רפי יום טוב :)

1. מצב הקבוצה כנראה לא טוב בלשון המעטה .. וכולנו יודעים למה :(

2. יהודה ברשישת וכל מנהל אחר עושים סדר עדיפויות .. במיוחד שהתקציב נפגע במעל מ 2 מיליון שקל :(

3. הרמזים ל"מישהו " האחר .. לא במקום כרגע .. ובטח לא הוגנים מהסיבות הבאות :
א. כל העונה התעסק עם הרצון לסלקו
ב. שמו מוכפש ומיוחס לאשמות כאלה ואחרות ... כרגע ללא ...
ג. הוא היה שותף להצלחת הקבוצה בשנים רבות .. וגם שותף העונה לשינוי שכנראה יציל

4. כנראה שיש רעלים נוספים בקבוצה .. אם שחקנים בוחרים לבכות לכם ... במקום להבין :(

5. אם אתה יכול לעזור .. בבקשה ... תיזום ותעזור :)

6. כל הריטונים .. והחוסר הבנה בטוקבקים באינטרנט לא עוזרים ... חבל :(

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 08:47 
עכונט כדרך חיים

איציק זה הדבר המינימלי שקבוצה יכולה לעשות למען השחקנים שלה שהעונה להבדיל מקבוצות אחרות לא יצאו למלון....
תשאל את אלו שהיו בבית מלון בירושלים בסיבוב הקודם עד כמה זה עזר להם לפני המשחק עובדה טגה הבקיע את שער הניצחון וזה קרה לו כשאת ההכנה הוא עשה בבית מלון בירושלים יחד עם דין שאווט כחלון ומאמן הכושר בן שושן שוב אתה נסחף מעבר לכתוב ציינתי שם במפורש ברשישת יש לו מקום טוב בלב האוהדים אני מאמין שבמידה והוא היה המחליט הבלעדי היו כבר מזמן קורים דברים יפים בקבוצה אבל כרגע זה לא שלמות...
אף שחקן לא בוכה לנו ובמקום לדבר נקודתית אתה בוחר לערבב שחקנים את ברשישת .
ואת המקור אתה בוחר להיות הסניגור שלו..
שאלה לי אליך למה שבהפועל עכו לא יבואו לשחקנים ויגידו להם ככה במילים האלו ניצחון בשבת בבאר שבע יזכו כל אחד מכם בשלוש נקודות בונוס תאמין לי שהם ירוצו וילחמו במשחק כמו אריות ...למרות שאני מאמין שגם ככה הם ילחמו כמו אריות...
אז קדימה בואו נראה עד כמה בעכו רוצים את העזרה לתרומה של האוהדים וצויין רק שחקנים והצוות המקצועי.
אתה הסניגור שלהם צור איתם קשר ונראה עד כמה הם רוצים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 08:47 
עכונט כדרך חיים

נראה אותך לא מקבל משכורת מלאה ויש לך התחייבויות לשלם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 09:18 
עכונט כדרך חיים

סמי ..

זה הבעיה שלך .. שאתה חושב רק מהלב ..

מה לא ברור לך :( .. לא ברור שיש חור בתקציב מעל 2 מיליון שקלים :(

לא ברור שיש בעיות בקבוצה :(

ואתה כרגיל בוחר לזרוע מלח .. ולהתמם ..

לגבי הבן אדם שאתה פוחד אפילו להגיד את שמו .. קוראים לו ציון ויצמן .. שכחת :(

שכחת את התשבוחות שהרעפת עליו שהוא הצליח לנהל קבוצה .. ולעשות ביה"ס בניהול קבוצה ..

ועכשיו כשהוא מלוכלך מכאן ועד אילת בכל מיני אישומים והכפשות ( שמבחינתי עד שיוכח .. אין להם .. )

עסוק בדברים שאני לא מאחל לשונאים שלי ... אלא אם חלילה :(

לגבי המשכורת .. כנראה שזו הסיבה .. לחסוך כדי לשלם .. לא ברור :(

וכל זה נעלם מעיניך .. ובמקום לעזור .. אתה יוצא בהתקפות .. לא יאה .. לא מתאים ... לא מכובד :(

במקום זה .. בוא נראה אותך מגייס תרומות ועזרה מהאוהדים ..

ממני יש לך 500 ש"ח ...

בהצלחה בהשגת השאר לטובת המועדון :)

לעזור .. ולא להכפיש :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 09:31 

אין ספק איציק שהמצב הכספי קשה ולמה הוא קשה בגלל שאדם אחד לא רוצה לעזוב. את הקבוצה ובוחר לשחק משחקים מסוכנים למועדון הפועל עכו הרי אמרתי לך שעם ציון היום יביא את מכתב ההתפטרות מההתאחדות לכדורגל מחר הכסף בחשבון הבנק של הקבוצה אף ספונסר אינו מוכן כרגע לתרום לקבוצה וזה בדוק חבל על הזמן. שיקום וילך ואז גם יהיה כסף וזה אני מבטיח לא רק מעיריית עכו. וכל האוהדים יכולים הגיד שאני מבטיח אני מקיים אני ידאג בתרומות לכסות את כל הגירעונות שנוצרו. .עד השבת אני פונה לכל שחקן ושחקן בקבוצה ולצוות המקצועי. שחקן שומר שבת או שיש לו בעיה מוזמן להרים אלי טלפון ולהגיד לי ואדאג שאותו שחקן יגיע כבר ביום שישי לבאר שבע על חשבוני .גם יובל נעים מוזמן לפנות אלי ולדבר איתי. תאמין לי שאפתור לו את הבעיה הזאת אז שבוע טוב לכולם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 09:38 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בוקר טוב אחים שלי
אם אני שחקן וקורא פה וואלה אפילו להתלבש אני לא מתלבש .
שחקן צריך להיות משוחרר מכל הסובב אותו מלבד המחשבה
על איך ירוץ ואיך יכדרר לחברו את הכדור הנכון בזמן הנכון יעני לבשל
והאחר שתפקידו להבקיע יעשה הכל על מנת להבקיע .

אבללללללל כל זה נכון כשהשחקן ערני ולא עייף בגלל שהוא נסע מספר שעות.
מה החרטה הזו שצריך לנסוע לשחק ולחזור?

ומה יקרה אם יעבירו ערב שבת חגיגי ביחד שהרי זה בנוסף גם גיבוש חברתי
והכי הכי גם השגחה של המאמן שיוודה שכולם הולכים לישון בשעה שהוא קובע
שיתנו לגוף מנוחה יתרעננו בבוקר עם מקלחת טובה .מה לא חושבים על כך בהפועל עכו?
למה קבוצות אחרות כן עושות את זה?

יום טוב לך הפועל עכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 10:10 
עכונט כדרך חיים

rafital1234 כתב:
אין ספק איציק שהמצב הכספי קשה ולמה הוא קשה בגלל שאדם אחד לא רוצה לעזוב. את הקבוצה ובוחר לשחק משחקים מסוכנים למועדון הפועל עכו הרי אמרתי לך שעם ציון היום יביא את מכתב ההתפטרות מההתאחדות לכדורגל מחר הכסף בחשבון הבנק של הקבוצה אף ספונסר אינו מוכן כרגע לתרום לקבוצה וזה בדוק חבל על הזמן. שיקום וילך ואז גם יהיה כסף וזה אני מבטיח לא רק מעיריית עכו. וכל האוהדים יכולים הגיד שאני מבטיח אני מקיים אני ידאג בתרומות לכסות את כל הגירעונות שנוצרו. .עד השבת אני פונה לכל שחקן ושחקן בקבוצה ולצוות המקצועי. שחקן שומר שבת או שיש לו בעיה מוזמן להרים אלי טלפון ולהגיד לי ואדאג שאותו שחקן יגיע כבר ביום שישי לבאר שבע על חשבוני .גם יובל נעים מוזמן לפנות אלי ולדבר איתי. תאמין לי שאפתור לו את הבעיה הזאת אז שבוע טוב לכולם

תתקשר ליובל נעים או ליהודה ברששת ותציע באופן מסודר את העזרה שלך :)

תודה .. ובהצלחה :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 10:53 

צהריים טובים לכם איציק ידידי ועזרא ידידי .עזרא היקר זה מה שהכעיס אותי העלות כל כך נמוכה למה שחקן צריך לנסוע מעל 4שעות וכידוע לך האוטובוס של הקבוצה הוא מאסף מחיפה יוקנעם קריות תל אביב ואחר כך באר שבע ולא מכביש 6כמו נסיעה נורמלית השחקנים יבואו שבורים מעיפות והשחקנים שדיברתי איתם אתמול אמרו לי רפי אתה צודק מה אנחנו יכולים לעשות.עזרא ידידי אני קורא לך. להגיע למשחק וללוות את הקבוצה יחד עם האוהדים העמדנו אוטובוס ברחבת העירייה ב2.30 וצור קשר עם סמי. .לאיציק ברבי ידידי אני לא מתכוון לפנות לאף אחד בקבוצה עם אדון ברששת רוצה שיפנה אלי והוא יודע איך להשיג אותי .להזכירך פניתי אליו מספר פעמים לרכוש כרטיסים לבני הנוער בעכו והוא סירב אני בקשתי מסמי לא לבקש יותר מברששת שום דבר ידעתי למה אני אומר את זה כי ישר העלית שהוא תרם 400שקלים מהיום והלאה אנחנו נדאג לאוהדים ה400שקל האלה עוד הרבה ידובר בהם טוב שאני לא עושה חשבונות לתרומות שאני נותן .יובל עם יפנה אלי אציע לו את עזרתי רק ליובל נעים ולשחקנים .ועובדה שאתמול דיברתי בשביל האוהדים הדתיים וסידרתי להם בית הארחה כולל ארוחת בוקר 10דקות מוורסמיל תמורת 175 שקלים. ולידיעתך איציק יש הענות של האוהדים הדתיים ונרשמו כבר 6אנשים לבית הארחה שנית כל לפי מה שאני מבין. יהיו מספר דומה של אוהדים כמו שהיה בירושלים מה שאומר כ200אוהדים .וכל אחד ואחד נדע לדאוג לו איציק עם צריך אוציא עוד אוטובוס לרשות האוהדים והכל עושים בחינם ובהתנדבות הלואי שככה היו פועלים חברנו מהעמותה .לידיעתך איציק. כבר בתחילת השבוע. פנה אלי גורם שלישי וביקש שאתרום בית מלון לקבוצה הודעתי לו חד משמעית רק לשחקנים ולצוות המקצועי אותו גורם נפגע. לכן איציק אומר לך רק דבר אחת מחכה שכבר הסיוט הזה יגמר וכל מי שאומר שהקבוצה חשובה לו שיקום ויעזוב אחרת הקבוצה תתמוטט כלכלית ואני אף פעם לא טועה בהערכות שלי איציק

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 11:51 

אני קורא פה את השרשור ולא כל כך מאמין....
לפני משחק גורלי, במה מתעסקים.....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה