חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 14:43

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לשמור על מורשת הריקודים
הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 03:05 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מצטרף לכמה מהרוקדים שכתבו וזה מה שהם כתבו - אנו אמורים להתעורר ,לשמור ולשמר את המורשת ולא לרוץ אחרי המתחדשים במוזיקה ובריקודים.
הולכת לנו לאיבוד מסורת תרבותית נאדרת ואנשים כמו אליהו ,כבר אינם איתנו כדי להזכיר לנו .....
-"אני מקווה שדור ההמשך של המרקידים,היוצרים והכוראוגרפים יחליטו להאט את קצב ייצור הריקודים החדשים (מטורף לחלוטין) יחזירו לנו את הריקודים הישנים,בעלי המשמעות והמסורת בקצב הנכון (כמו שאלי...הו תמיד דרש)ואפילו בביצועי המוזיקה והשירה הישנים..........הזדמנות פז להחזיר עטרה ליושנה ולא להסתפק ב"פינה של כמה ריקודים לזכר...." אני עצוב כי אני מאבד את חברי ומורי שהחזירו לי אהבה וחינכו אותי לאהבת המסורת,המוזיקה והריקוד העממי הישראלי....אני עצוב כי בתקופה האחרונה איבדתי כמה מהם ונשארו לנו כל כך מעטים מהדור הזה והם לא תמיד זוכים לכבוד הראוי להם ב"תעשיית המחול הישראלי".......אני פונה מכאן לכולם :אנא,החזירו לנו את ריקודי העם הישראלים ושימרו על הרוח של אלו שכבר אינם אינם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: