חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 20:56

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הלם בקרב אוהדי הפועל עכו....
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 11:15 
עכונט כדרך חיים

הלם בקרב אוהדי הפועל עכו....
הלם טוטלי בקרב אוהדי הפועל עכו ותושבי העיר...
אתמול היינו שותפים לחוויה מבזה של שחקני הפועל עכו בשידור חי בערוץ ספורט 1 ומסכנים האוהדים שכן החליטו לנסוע למשחק חזרו מדוכאים לגמרי)
שחקנים חסרי כבוד שחקנים שבקושי ביצעו 4 עברות בלחץ כששתי העבירות מתוך הארבע ביצע אותם יובל שבתאי שלפחות רץ על המגרש ונלחם אבל יובל שבתאי לא יכול להלחם לבד....
יובל גם הפך בתקופה האחרונה לשחקן ספסל ואוהדים שראו אותו אתמול אמרו שיובל נמצא מדוכא מהמצב כי אצל יובל להבדיל מאחרים זורם דם עכואי וכל השאר זורם בהם דם ירוק בצבע הדולר.
קבוצה שרוצה להשאר בליגה נלחמת מהשניה הראשונה על המגרש מתאבדת כי כל נקודה חשובה אבל לפי מה שנראה לשחקני עכו אין אמונה ..אך כתב מוטי גולדבאום אם לפחות היינו רואים שהשחקנים עושים ככל יכולתם במשחקים נלחמים אנחנו האוהדים היינו מוחאים להם כפיים שלפחות הם ניסו אבל....וזה אבל גדול נראה לי שהאמונה של השחקנים בצוות המקצועי שואף לאפס האמונה ביו"ר הקבוצה מצד השחקנים שואפת גם היא לאפס..דרך אגב שחקנים התלוננו שחייבים להם הרבה כסף מהקבוצה...אז אמרתי להם במקום להגיד שחייבים לכם כסף בקבוצה תוכיחו שמגיע לכם הכסף הזה שאתם אמורים לקבל כי לפי 14 המחזורים האלו אתם צריכים לשלם לקהל כסף על אך שאתם נראים.
הרגשה אישית שלי בלבד שלשחקנים נמאס ויש קבוצות קבוצות בקבוצה וחלקם עושים את זה בכוונה כדיי שיהיה בקבוצה זעזוע אמיתי .
האמת שגם במשחק הגביע אני בכלל לא בטוח שהקבוצה תעבור כי אין לה את הכלים לעשות את זה ...בעכו אמרו שלא ציפו לנצח את מכבי תל אביב אז אם לא ציפו לנצח את מכבי תל אביב למה הם הגיעו למשחק בכלל ? אם כבר בעכו ידעו מראש את התוצאה למה לא עלו ושיחקו על כל הקופה ושיחקו 433 ולא 451 כששוב היה חילוף שממש אני לא מבין החלפת חלוץ בחלוץ מה היה פשר החילוף המוזר הזה...
מאתמול קיבלתי עשרות טלפונים ואסמסים וכולם שואלים את אותה שאלה סמי מה יהיה ? סמי מה ציון החליט להוריד אותנו ליגה? סמי ראש העיר חייב לעשות לזה סוף? ועוד ועוד שאלות שהפעם להבדיל מפעמים קודמות לא היה לי מענה לאף אוהד ..אמרתי להם תפנו לאותם גורמים שאתם חושבים תבקשו פגישה דחופה לשוחח איתם אולי הם יתנו לכם פתרונות אני כרגע בכל מה שקשור לקבוצה לא מטפל ואתם יודעים את הסיבות לכך אז בבקשה מכל האוהדים אני יודע עד כמה כואב לכם המצב ותאמינו לי שאני אתמול בקושי עצמתי עין אתמול בלילה נמנעתי מלכתוב אחרי המשחק מילאתי את הפה במיים וזה מה שאני מתכוון לעשות כי שם בקבוצה אף אחד לא יקבל את העזרה שלי למרות שביקשו ממני אנשים מאוד טובים לשים את הכל בצד כי רק אני יכול ומסוגל לאחד את כולם למען זה שהקבוצה תשאר בליגה...אם אתם זוכרים עשיתי את זה בליגה הלאומית ....ביקשו מאדם שהיה במערכת ועדין זוכר את הטוב שעשיתי למענו שינסה לשנות את ההחלטה שלי אבל אמרתי לאותו בחור שיתן לי להמשיך לאהוב ולכבד אותו כמו שעשיתי עד היום..התשובה שלו היתה סמי תחשוב על זה...ההחלטה שלי היא סופית לא.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הלם בקרב אוהדי הפועל עכו....
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 12:30 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

כל מילה בסלע .פשוט בושה וחרפה איך שהקבוצה משחקת ומתנהלת אני מריח ליגות נמוכות .חילופים של קט רגל שחקן התקפה במקום אותו עמדה.המאמן הכי גרוע בכל הזמנים .וציון אתה יכול לפטר את הדרי ולהשאיר את טוויזר במילא זה אותו הדבר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 12:56 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

לא ניתן להסביר מצב זה אלה אם כן זה מכוון כדי ליצור לחץ!
למה ליצור לחץ ועל מי? אני יכול רק לנחש!
כל הבעיה עם התפקיד הכפול של ויצמן, חובות, שכר שחקנים כמו שסמי ציין , מאמן "מצויין" עם שאיפות
לפליאוף עליון ועוד...
השורה התחתונה, ליגה לאומית.
אבל...אני מאמין שעדיין לא מאוחר עם ניהול נבון והחלפת מאמן כן כן חובה!!!
מוטיבציה רוח חדשה ומאמץ כביר בהחלט ניתן לעשות זאת !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:11 
עכונט כדרך חיים

סמי שבוע טוב ...

מנהיגות נמדדת בשעת צרה ...

כולנו יודעים .. וכולנו סובלים .. וכולנו .. וכולנו ...

זה לא הזמן להתחמק ... :(

המצב שלך , לא מאפשר את הסיגנון הישן .. אך בהחלט מזמין אותך בסיגנון אחר ..

מכל האוהדים המוכנים להתאחד ולהפגש דחוף שיכתבו בהמשך לשירשור זה ..

בהענות מתאימה נפגש כולנו מאוחדים ... אין ברירה .. אפילו אני מוריד את הכפפות ..

לא בא לי לרדת ליגה !

אנחנו נכנסים לשנת בחירות .. ואף אחד לא יוריד אותנו ליגה מבלי לשלם !

סמי .. תשלח לי S.M.S עם מספר הנייד שלך דחוף !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:52 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני גם בעד מפגש של אוהדים
חשוב לתמוך במועדון
גם בתקופות פחות טובות

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 18:24 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אני כבר מזמן לא רואה את הרעל בעיניים של השחקנים מצטער לומר ואני מקווה שאני טועה , אבל הליגה הלאומית מחכה לנו ואנחנו בדרך המהירה לשם !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 23:24 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

סמי היקר קראתי בעיון. את כתבתך אתה צודק בהחלט. אחרי כל מה שעשית בשביל הקבוצה לאף אחת לא מגיע פרס. הקבוצה. לדעתי ירדה כבר מלפני חודש אין מה לעשות כרגע איחרנו את הרכבת. שלא יגידו שלא התרענו מתחילת העונה חבל שאנשים לא יודעים לקחת אחריות ולהגיד נכשלנו. סמי אל תיקח. ללב יותר מדי האוהדים לא אשמים במצב הקבוצה איציק נשמה תאמין לי שלנקרי זה לא הבעיה שכח מזה שנפגין נגד שמעון לנקרי שמעון ברגעים הקשים. תמיד התגייס ועזר וסמי יכול להעיד על כך תאמין לי שלנקרי יקח את הבחירות בהליכה בעכו הוא עשה הרבה למען הקבוצה. והוא לא אשם במצב. הוא נתן כסף בנה איצטדיון חדש אי אפשר לבוא אליו בטענות נקווה לימים טובים יותר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 23:39 
עכונט כדרך חיים

רפי היקר ..

לא אמרתי ששמעון הוא הבעיה ... ולא מעניין אותי מי הבעיה ..

יש בעיה .. ואני מבקש עזרה .. אני לא רוצה לרדת ליגה ...

ואם כבר ציינת את האיצטדיון .. אז לא היית מקבל כסף מהטוטו ולא מההתאחדות אם לא היית בליגת על ...

את המלחמות , והרצון לסלק את ציון ... שיחכו לקיץ ולא על חשבון הורדת הקבוצה ליגה ...

13 שנה לא הפריע .. אז עוד חצי שנה .. שנשאר בליגה ואז ... ברוגע יתקבלו החלטות ...

נמאס מהעכואיות הזאת .. שכל חלקה טובה לא מחזיקה ..

תתעוררו עכשיו ,,, ויש סיכוי .. הפועל חיפה מפסידה .. סכנין בצרות ... ויש סיכוי ..

קצת עזרה נוספת מהעיריה עד סוף השנה בלבד ... שלא נרד ליגה :(

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 23:53 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

רפאל שלום
אתה כמו שחר חוזר כבר חודש על אותו דבר, אני מתחיל לחשוב שלך גם יש יד מכוונת כלפי צד אחד אני כמו איציק לא מחפש אשמים אני מחפש עזרה לקבוצה .שקט לקבוצה ,לאחר שתנצל נחפש אשמים שבוע טוב לכולנו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 00:12 

אני כבר הרמתי ידיים איציק ניסיתי לעזור כולם שניסו לעזור הרימו ידיים אני החלטתי שלא בא למשחקים יותר. אני שואל אותך ניראה לך שעכו ישארו בליגה ביכולת הזאת איפה האחריות של הצוות המקצועי איפה הכבוד שלהם איפה הצוות הניהולי מה הם לא רואים שהקבוצה לא מתפקדת אז אני יגיד לך גם שמעון לנקרי הרים את הידיים החלטתי שעד סופ העונה לא מדבר לא מנסה לעזור זהו אני הרמתי ידיים יכולתי לעזור צעקתי וזעקתי תעצרו את הסחף איציק לפעמים הנאיביות שלך כל שבת אתה מאמין שוב ואז במוצאי שבת מקבל סטירת לחי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 00:40 

רפאל זה לא נאביות, אוהד צריך לאהוב את הקבוצה בזמנים כאלה,לא רק שהולך לקבוצה,אתה אומר שגמרת לנסות לעזור זוהי הטעות תעודד,ואם אתה אומר שראש העיר גם התאייש אז גם הוא טועה בגדול
חבל שככה זה מתנהל,כי אם יש יזם לקבוצה כמו שאתה טוען הוא לא יקנה אותה בליגה לאומית !!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 00:56 

כניראה אתה לא מבין מה קורה הרמנו ידיים רציתי מכל מאודי לעזור לקבוצה. אבל. שלא רוצים לעזור לעצמם שיבושם להם לכל האנשים במערכת אני גמרתי עם הנסיונות שלי ניסיתי ובזבזתי לטובת הענין הרבה זמן ותאמין לי שאני יכולתיי אז אתה צודק אף אחד לא ירצה את הקבוצה בלאומית אני לא רוצה להתעצבן יותר ולאכול את הלב שלי יותר שיבושם לכולם תהנו כולם מהקבוצה ומאחל לה. להפועל עכו. ימים טובים יותר מה שקרה השנה הביא אותי לחשוב בצורה אחרת ותאמין לי שממש כואב לי מה שקורה בקבוצה אני מבין את סמי אוזן מוטי גולדבאום אורן דני פינקלשטיין ובנו. יוסי ועוד אחרים שהבינו באמת שאין מה לעשות ואין דרך להנצל רק הדרך שהלכתי בה. לאורך הדרך הוכיחה לכולם שצדקתי בכל. מה שעשיתי למען. הקבוצה מאחל לכולם שבוע טוב ומבורך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 02:47 
עכונט כדרך חיים

לילה טוב לכל אוהדי הפועל עכו היקרים...
באמת שאני נרגש לקרוא את כל מה שכותבים כאן כל הגולשים וזה מחמם את הלב...אתם יודעים עד כמה האהבה שלי ושלכם לקבוצת הפועל עכו היא אהבת אמת וכשיש אהבה האהבה מנצחת את כל המכשולים.
נתחיל עם רפ סולטן ידידי היקר שהכרתי אומנם מזמן אבל הוא הוכיח לי עד כמה הוא חבר טוב אמיתי וישר...כשניסה לעזור ולתמוך בכל דרך אפשרית..האמת במידה ואותם חברים כמו רפי לא יסכימו להרים את הכפפה לטובת הקבוצה נטו אך ורק שחקנים כי באמת לכל השאר לא מגיע כלום....אז גם אני ימנע כי אותם אוהדים עשו מעשה ללא ידיעתי והחרימו גם הם את המשחקים בהם הורחקתי מהמגרש..ותאמינו לי איתי ואיתכם במשחקים שהיו הפועל עכו לא היתה מפסידה....
לאיציק ברבי היקר אין לי בעיה להיפגש עם כל האוהדים וכמו שנרתמנו בזמנו למען הקבוצה בליגה הלאומית הוצאנו גם חולצות הפועל עכו לא תרד ונשארנו בליגה בסופו של דבר אין לי בעיה לעשות את זה שוב ושוב אני חוזר ואומר אם אחד מהאוהדים יתנגד למהלך אני לא בפנים במידה וכולם יחליטו להתאחד למען משימה אחת וזה לעודד את הקבוצה ולתמוך בה על מנת שהיא לא תאבד את מקומה בליגת העל...ובסיום העונה נשאיר את המשימה לעירית עכו.
בשביל מהלך כזה אני צריך הענות של כולם אני צריך את התמיכה של כולם תמיכה של כולם תגרום לשינוי גדול בקבוצה ואם לא נרים את הכפפות עכשיו אז גורלנו נחרץ לרדת לליגה הלאומית ומי יודע מה יהיה גורלנו נשארו עוד 6 משחקים לסיום הסיבוב השני שבה אנחנו צריכים ללכת כל משחק על כל הקופה בין המשחקים שנותרו אלו שניים מהם עם משמעות גדולה מאוד ניצחונות במשחקים האלו ואנחנו נהיה על הגל והם הפועל חיפה בבית והפועל רמת גן בחוץ משחקים שחייבים לנצח במוח או בכוח....
בשביל להתחיל במשימה אנחנו צריכים ככה.
1.תמיכה של כולם ללא יוצא מהכלל....
2.מפגש של כולם לאיחוד כוחות משותפים בלי שום תארים לאוהד זה או אחר...
3.מישהו שיארגן מפגש נטו אך ורק עם השחקנים שיחה מלב אל לב בין האוהדים והשחקנים...ללא מאמן ועוזר הקבוצה ללא מנהלי הקבוצה וללא יו"ר הקבוצה..מפגש שחייב להתקיים במידה והמפגש הזה לא יתקיים מסיבה זו או אחרת אני יורד מכל המשימה...למפגש בין אוהדים לשחקנים יש משמעות גדולה למשימה.
4.הנייד שלי הוא 0523129410 מי שמעונין שיצור קשר או יסמס שהוא מעונין ברגע שאראה הענות נתחיל את המשימה תוך 24 שעות וכבר במשחק נגד קרית שמונה נחזיר את הצבע ללחיים של כולם עם ניצחון...
אז מצפה להענות של כולם ללא יוצא מהכלל....
מי שמאמין לא מפחד את כל האוהדים נאחד ונציל את הפועל עכו מירידה לליגה הלאומית ובאמת לא בא לי לחזור למגרשים בלאומית...ודרך אגב אין טוב יותר ממפגש במשחק גביע המדינה ביום שלישי הקרוב נגד עפולה מצפה לראות את כולכם במגרש...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 16:01 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

סמי ידידי כל מה שצריך אני איתך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה