ניגש אלי אזרח תושב עכו ואומר לי אני רוצה לבקש ממך משהו. שאלתי במה העינין אדוני? ואז אמר לי האיש בכאב ענק .יש לי תלונה כנגד החברה הכלכלית שהמגרש באחריותה איך יתכן שמתחם המגרש כל כך מוזנח . שתלו צמחים אבל צמחי הבר כבר עוברים אותם בגובה כל כך כואב לי לראות מקום חדש ויפה והפנים שלו מצולקות .אתה כאיש המדיה ומוכר בעכו גם דרך עכונט אני מאוד מאוד מבקש ממך לצלם את תלונתי ותראה במו עיניך את הזלזול . לא רק בתוך האיצטדיון צריך לראות יופי כי אם גם בהיקף החיצוני. מוסיף ואומר לי האיש .אתה זוכר שצילמת את השלט ששתלו אחרי הדקלים ואחר כך הוסר הדקל המסתיר? כך בדיוק אני מבקש ממך.ואגב למה אין עדין קולרים למים קרים לקהל?
מיכוון שהוא פנה אלי ביקשתי ממנו מספר ימים לצלם את תלונתו מה גם שבחושך אי אפשר לצלם את מה שהוא ביקש.
לכן בקרוב העלה כאן תמונות מהמתחם החיצוני של האיצטדיון ונראה באמת מה היא תלונתו אבל יחס כן יקבל האזרח מכל הלב .
הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18872 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
כל בכבוד עזרא היקר,
זה מזכיר לי קטע מתוך הסרט הישראלי החדש "למלא את החלל " , על סבלנות ושירות לכל .
בסרט רואים רב חרדי , נותן ייעוץ חשוב לזוג וההורים ואמצע ההתייעצות , השליח אומר לרב , יש אישה שצועקת ודורשת לראות אותך עכשיו . הרב נתן רשות להכניס את האישה המבוגרת ושאל אותה , מה הבעיה והיא אמרה לו , השליח לא רצה להכניס אותי לכן צעקתי , הגעתי כי אני רוצה לדעת אזה סוג תנור לרכוש והרב הסבלני שאל את האישה מדוע את לא שואלת את בני המשפחה והיא אמרה לו , אני לבד . הרב ביקש מהזוג וההורים להמתין והלך עם האישה למטבח בבית שלו ואמר לה הנה גברת תנור טוב לדוגמא , תרכשי כמו שיש לי והיא המשיכה ואמרה זה נמוך והוא המשיך להקשיב לה ולהסביר לה עוד ועוד , עד שהייתה מרוצה ואחרי כן , הרב חזר להתייעצות ..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים
אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה