|
אבי אל תתמם. היום יש בכל כפר נידח קונסרבטוריון,כבודו של כהנא במקומו מונח,אבל זה ששמואל כהנא היה בתזמורת לפני 30 שנה,זה לא אומר שהוא צריך להישאר לעבוד שם כל החיים,מה שהיה לפני 30 שנה לא מתאים למה שקורה היום ,ותאמין לי אני יודע על מה אני מדבר, הרבה הורים ומורים מספרים לי דברים על מה שקורה בתוך ההיכל הזה שנקרה קונסרבטוריון,ואם היית שומע היית מיד משנה את דעתך,מה שמוזר לי שבשביל העירייה הקונסרבטוריון הוא מעין טריטוריה פרטית ,ואף אחד לא בודק מה נעשה שם באמת,איזה הישג יוצא דופן הביאה תזמורת כלי הנשיפה במשך 30 שנה האחרונות,מלבד המבנה המפואר שתרם מר שטראוס לעיר. איפה שמעתה שמנהל בית ספר שהיה בקום המדינה ,נשאר לנהל רק בגלל שהיה במקום בתחילת העסק,למה לא עושים כל 10 שנים מכרז לניהול הקונסרבטוריון עם זכות גם למנהל הקודם להתמודד, כמו בבחירות לראשות הממשלה וראשות העיר. היום יש צעירים מוכשרים בעלי פוטנציאל ואנרגיה שיכולים ורוצים לשנות ולקדם,אז צריך לתת להם הזדמנות. בצורת החשיבה שלך ,כמו בשלטון קומוניסטי ,לא מחליפים את השליט,ראה מה קרה ברוסיה ,ראה מה קורה במצרים ואפילו בסוריה רוצים היום שינוי. אני אתקשר אליך ואספר לך בדיוק על מה אני מדבר,וכבר מחר אתה תבקש שינוי ולהביא צעירים,במקום כל המבוגרים אחרי גיל 67,ראה דוגמה מקרה ראש העיר של עכו ומותר לציין ,מה היה קורה בעכו, אם ראש העיר לא היה מתחלף,העיר הייתה קופאת על שמריה ,והיינו מתגעגעים לזיכרונות על עכו לפני 5000 שנה דני
|
|