Itsik כתב:
להעלב? ממך? אל תצחיק....
עדיף שלא אכתוב את דעתי המדוייקת על עיתונות הספורט וכתבי הספורט בארץ כדי לא לזהם את הפורום הזה.
כל מה שמעניין אתכם זה דם ואש, רייטינג גבוה וזהו. לא ספורט ולא כדורגל. בזה אסתפק.
ולעצם העניין, אני לא יודע על איזה נתוני פתיחה אתה מדבר וזה לא מעניין. אני אוהד הקבוצה 38 שנה ולא משנה היכן שיחקנו תמיד שאפנו ליותר בהתאם כמובן ליכולת הפוטנציאלית שלנו.
לא יתכן ששנה אחרי שנה, למשל, בדיוק כשהקבוצה נמצאת בשיאה, היא מפסידה בצורה בזיונית פעם אחרי פעם למכבי חיפה. וזו רק דוגמא אחת.
לא יכול להיות שלפני כמה מחזורים נהיה 2 נקודות מעל מכבי תל אביב, נשחק טוב ממנה, אטרקטיבי ממנה וכשנגיע למשחק נשחק עם פיק ברכיים. המחצית הראשונה הוכיחה שאנחנו לא פחות טובים מהם. ויש עוד הרבה דוגמאות.
אז ממש לא נעלבתי. אם נעלבתי זה רק מהזיזול בקבוצה ומהתבוסתנות שלה.
אם אתה חושב שישנה מגמתיות לכאורה בנצחונות של מכבי חיפה על הפועל עכו לאורך השנים, קום ותעשה מעשה ותבקש לפתוח בחקירה של הגורמים המתאמים, אם אתה לא עושה זאת, כנראה שזה לא מספיק חשוב לך או לא מספיק מבוסס. לטעון שמכבי חיפה מנצחת אתכם בכל פעם וזה מפתיע אותך, למרות שאתה, כך אני מניח, ער להבדלים העצומים בין שני המועדונים מכל הבחינות, ז טענה מגוחכת בעיני.
ולגבי עמיתיי עיתונאי הספורט, לא מתפקידי לתת להם ציונים וכמו בכל מקצוע, ישנם טובים וטובים פחות, ישרים וישרים פחות, נאמנים לקהל לקוחותיהם ונאמנים פחות.
איש איש ומצפונו יחייה.