|
עזרא,
אם אתה רוצה לדעת את האמת, אז:
ראשית, מטרה אחת הושגה וזה – להעיר את סניף "הליכוד" בעכו (לא צריך לפרט את המצב שהיה שם עד היום – מכל הבחינות).
כעת, מש"הרוח החדשה" הכניסה את הסניף לתזזית והוכנסו פנים חדשות, בשלב זה – את שלי עשיתי! אני גאה מאד בקבוצת "הרוח החדשה"! למען הגילוי הנאות, צריך לומר שיש אנשים טובים, גם בקבוצה השנייה.
תקוותי שישכילו להבין שרק ליכוד-השורות, עבודה פוזיטיבית, מילוי הסניף בתכנים חיוביים, שת"פ בין כל הגורמים וכן שיפוץ הסניף – רק כך יהפוך הסניף לאטרקטיבי, הן כלפי פנים וכן כלפי השלטון המרכזי.
באשר לבחירות, צריך להבין. בעכו, היו כ-6000 פקודים ב"ליכוד". בשל ההתנהלות, פרשו כמעט כולם, למעט כ-600 איש!...... ממילא ברור שמדובר בעיקר בחמולה של קרובים ומקורבים וכו'.
נכון, הייתה זאת נאיביות, לבוא אל "החצר הביזנטית" שרק פיקודיה רשאים להצביע. (להזכירך, פיקודים חדשים לא רשאים להצביע) ואנחנו, התחלנו לפעול רק לפני כ-3 חודשים ובכל זאת, היה די אם היינו מצליחים להעביר עוד 35 איש שיצביעו לטובתנו........
ובכלל עזרא, כידוע לך, בפוליטיקה, לערכים אין ערך! לאיכויות אין משמעות! הקריטריון היחיד שקובע – זה הכמויות! פוליטיקה, אינו מאבק נקי, אלא מלחמה מלוכלכת. תום לב - הוא חיסרון! כוונות טובות וכישורים – חסרי חשיבות! דווקא בשל כישוריי – יצאו נגדי. דבר שלא היה קורה אם הייתי דג רקק - או הייתי יוצא נגד לנקרי.
נכון! אם לומר בגלוי, הנושא המוביל בבחירות היה – "מי בעד שמעון לנקרי ומי נגדו". בעוד "הרוח החדשה" שמה דגש על רענון "הליכוד", העצמתו ופעילות למען העיר, הקריטריון של הצד השני, היה התנגדות לראש העיר. זה היה בגלוי! מספר חברים, מהקבוצה השנייה, פנו אלי אישית, פנים אל פנים ואמרו לי חד וחלק שהם מאד מעריכים את פועלי והקרבתי, אך הקבוצה שלהם מתייחסת אלי כאל משת"פ של שמעון לנקרי – ועל זה דנו אותנו.
נכון, אני פועל עם ראש העיר - ועם ההצלחות, אי אפשר להתווכח!!! קידום העיר הוא קריטי ביותר וכך גם הזמן! אסור להפסיק לרגע, במאמצים לייצב את העיר ואת ההצלחות! בין יתר הפרוייקטים הרבים שבתחילת עשייה, יש מספר שכונות, לרבות בצביון דתי ולאנשי הקבע וכאמור, אסור להפסיק לרגע!!! אך! איני משת"פ או "חסיד-שוטה" של איש. אני עומד על דעתי, נרתם כשזה לטובת עכו ויודע גם להתנגד כשמשהו לא נראה לי והוא בעל חשיבות.
כעת, אחרי הבחירות, כולם ליכודניקים! האם הסניף יפנה: להעדפת הציונות וטובת העיר, על פני אינטרס אישי? לליכוד השורות או סכסכנות? לנועם הליכות או מריבות? לעשייה או חידלון? הכל תלוי, בעיקר בקבוצה המנצחת.
אני מברך המנצחים על הצלחתם ואת כולנו שנזכה ששמש חדשה, חמה ובהירה – תזרח על הסניף.
|
|