חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 16:07

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 23 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שידור TV : חוגגים יובל 50 לשמעון לנקרי
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 08:45 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

נירו אני שמח שאתה כותב את מה שאתה כותב
לא כי אני מסכים עם כל מה שאתה כותב אלא כי אני שמח שאנחנו חיים במדינה בה מותר להגיד דברים כאלה (להבדיל - מצרים, ירדן, לבנון.... סביבנו)
אני לא חושב שהיה קורה משהו אם היית מזדהה אך זו גם זכותך לא להזדהות כמובן.

כיף לקרוא את כל הדעות, זו כמובן דעתך האישית וחשוב מאוד שתאמר ואל לנו לשפוט אותך על דעתך האישית אלא לומר את דעתנו
אף אחד לא בן אדם פחות טוב בגלל מה שהוא חושב - זכותו של כל אחד לדעה וזכותו להביע
במיוחד אם היא נעשת בצורה נכונה וטובה - לשמחתי נירו לא מקלל או מבזה או משפיל בכתיבתו.

מעבר לכך, אני אכן יכול להסכים עם האמירה שלא קניונים וכבישים הם הלב של העיר - קניונים וכבישים הם הפנים של הכביש והם חשובים אך הם לא עוזרים לעיר לפעום ולפעול

ראיתי את העיר עכו בתקופות שפל גדולות ובתקופות טובות מאוד (אני אומנם צעיר אך הספקתי לראות) אין ספק ששמעון לנקרי קיבל עיר במצב קשה מאוד ועשה לה החייאה מפה לפה תוך הקרבה אישית מטורפת
היום כשהעיר נושמת עצמאית נראה לי (ואני מניח שגם לנירו אם הבנתי נכון) שה"רופאים" אמרו לעצמם שסיימו את עבודתם כי החולה כבר עומד על הרגליים
משהו בשלב השני של השיקום נעלם
אחרי שנתנו טיפול ראשוני צריך להמשיך להתקדם, לא לעמוד במקום

אני מאחל לשמעון מזל טוב, עד 120 כמו לכל אחד אחד מהחברים פה
אני מאחל לשמעון שיעשה רק טוב בעיר עכו ואז שייבחר שוב ושוב (נירו אם הבנתי נכון זה מה שגם אתה אומר - אם שמעון יעשה יותר אתה תשמח שימשיך זה לא אישי נגדו)
ושעכו תדע תקופות טובות!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 09:09 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

NIRO הנכבד
נראה לי שקראת את דברי ולא לגמרי הבנת אותם אז ברשותך אסביר ,
לא כתבתי שאתה רשע חלילה , כתבתי שלייחס את מה שקורה במרכז העיר לר' העיר לנקרי זו רשעות וזריעת חול בעינים .
לנקרי לא אחראי לזה שמרכז העיר התדלדל מחלק גדול מתושביו היהודים ,ואני בהחלט מסכים איתך שיש לעשות הכל
על מנת להחזיר את הרוב היהודי במרכז העיר.
לאמר עלי שבגלל היותי חבר מפלגת העבודה לשעבר אני הייתי חלק "מהריסת העיר " אזי אומר לך שאין לך " מושג ירוק "
על פעילותי הציבורית לאורך שנים רבות למען מערכת החינוך בעכו , למען השכונות , למען האגודה לתרבות הדיור , המתנ"סים
ועוד הרבה נושאים שקצרה היריעה מלפרטם , אני מניח שאם אינך מכיר את פעילותי ,או שאתה צעיר מדי או שלא היית בעיר עכו באותם ימים.
שלא יובן לא נכון אני מכבד כל איש שרוצה לבטא כאן את דעותיו וגם בעילום שם ללא צורך להזדהות ,
זו הסיסמא של עכונט חופש ביטוי דמוקרטי .
מאידך זה שמותר לך להביע את דעתך כאן בחופשיות אינה מחייבת אותי לקבל את דיעותיך ואף להסכים איתם .
כמוך גם אני מביע את דעותי בצורה דמוקרטית ומה לעשות בחלקם הגדול הם שונות משלך .
כל עוד זה נעשה בדרכי נועם מכובדות תוך שמירת כבוד הדדית , גם אני כמו רועי שמח לשמוע דעות שונות
משלי אולם אם אמצא לנכון שאני חלוק עליך אעשה זאת בצורה הכי מכובדת שאפשר ולדעתי כך עשיתי.
אני חוזר ואומר שעכו לא תיבנה "מדיבורים " אלא רק ממעשים בלבד ֱ

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 18:00 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

עדיין ממתין לתגובתך מר גרינברג

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 18:27 

אוקיי קראתי את תגובתכם ואני מעריך אתכם על כך,רבותיי על דבר אחד אין עוררין כולנו אוהבים את העיר אין לי אישית דבר נגד שמעון לנקרי אני גר במרכז העיר ומרגיש שאני חי בגלות בתוך א"י המצב קשה מבחינתי אם לנקרי יעלה שוב נגמר הסיפור של העיר הזאת זה כבר מתחיל להידמות לד קסטרו ז"ל אני אישית לא מוצא שום סיבה לבחור בו שוב אני מעדיף מישהו ימני בדעותיו ושוב אם אראה שינוי דרסטי בנושא אני הראשון שאבחר בלנקרי יש לי גם בעיה עם הדוגמה האישית של בעלי תפקידים בכירים כגון בן עזרא שלא גר בעיר וכמו שגב שאני לא בטוח שהוא גר בעיר לגביו אני בטוח שהוא לא סומך על מערכת החינוך של העיר היות ובנו בגן בעין המפרץ אני אישית חילוני למרות שאני מתפלל מידי פעם אני רואה שאין מניינים במרכז העיר אני רואה דתיים ממורמרים ומיואשים ההיתי רוצה שיהיו ישיבות במרכז העיר שיעזרו ויתמכו בישיבות קיימות בקיצור הלוואי וההיתי אופטימי כמוכם אבל אני לא המצב מדאיג גם מבחינת הבטחון לתושב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 11:50 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

נירו לידיעתך
אוהד שגב גר בצפון עכו.
ישראל בן עזרא אומנם גר בבוסתן הגליל ולא אומר הדבר שאם הוא לא גר בעיר פיזית נאמנותו נטולה בספק .
למשפחת בן עזרא יש הרבה בעכו חוץ מביתו הפרטי שבבוסתן.
הייתי שמח לשמוע אותך אומר ושואל על בעלי תפקידים אחרים בכירים בעיריה שלא גרים בעכו כמו העו"ד ,היועצת המשפטית .הגזבר. הקב"ט ועוד .
באשר למרכז העיר .דע, מקום שיהודי מכר ללא יהודי .לא יחזור אליו יהודי.

באשר לשמעון לנקרי ראש העיר
האיש הוכיח שהוא יודע לעבוד ובסך הכל מה אנחנו רוצים מהעובד מספר 1 שבעיריה ? עבודה,
ואת זה הוא נותן .
טוב שאנו במשטר דמוקרטי וכול כל אדם להביע את דעתו לכאן ולכאן כל עוד נשמר הכבוד .
ועלי לציין שדעותיך לא מקובלות עלי כולן אך הן מכובדות וזה היפה בהבעת הדיעות.

דעתי האישית
עכו חייבת לעבור מיתוג אגריסיבי חזק ביותר ולא רק בחגיגה הקטלונית שהיתה יפה כשלעצמה
עכו שכן עברה ועוברת מהפך לא קטן חייבת ליחצן את עצמה כמו לכנות אותה בירת הגליל (מה שהיה פעם)
אולי לעשות שינוי לשם עכו בכלל ולקרוא לה בשם אחר ורק להשאיר בסוגריים את המילה עכו.
ראה ערך גרוזיה= גיאורגיה שנשמע יפה יותר .

על כל פנים שמעון לנקרי ימשיך לשבת על כס ראש העיריה עוד שנים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 01:22 

עזרא שלום רב,אוהד שגב גר בעכו יופי אין גנים בעכו בשביל הילד?או שמא הוא חושש מהחינוך הלקוי שמקבלים ילדי הגנים בעיר?
לגבי בן עזרא מבחינתי אין לו מה לעשות ביריד דירות בת"א ולשכנע אנשים לבוא להתגורר פה-הוא פסול ונאמנות ?הוא מרוויח כסף
ולא עובד בחינם אף אחד לא עובד בחינם!
עזרא תסלח לי כל החגיגות והפסטיבלים זה חרטא לא הכיוון סתם ביזבוז כסף ודעת.
ועזרא אם לנקרי יבחר אז ניתן בוודאות לומר שאחריו יהיה פה ראש ערבי.
מפה יש לי מסר לכולם נכון שאני מצטייר לכם שלילי אבל אתם מבלי לפגוע חלילה מצטיירים בעיניי כמשיחיים בחרתם לכם "קדוש"וחושבים רק ורוד אני חושב שחור

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 09:18 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

נירו בוקר טוב
ראשית חבל שאתה בלתי מזוהה בתמונה הכוונה. שנדע עם מי אנו מדברים אך רצון אדם כבודו.
שנית בו ותשמע .עם לא היו חגיגות ופסטיבלים היינו אומרים עיר ללא הווי שלא עושים כלום למען הציבור
וכשיש אתה ואומר בזבוז. גם אני אומר בזבוז אם התקציב לחגיגה מוגזם .אך מוגזם זה גם יחסית תלוי במביט.
אני מניח שאתה יודע למי ניתנה הנבואה. אתה כבר מצהיר שאחרי לנקרי יהיה ראש עיר ערבי .מי יודע? אולי?
אבל עכשו כל עוד שמעון ראש העיר אנו עדים לעיר בתנופה ורק עיוור לא רואה אבל מרגיש.
אני כאינטרסנט לעכו עושה הכל לתת רוח גבית לראש עיר דבר שעכו לא הכירה שנים רבות ורק הוא
שהצליח לנער מעליה את האבק שדבק בה כל כך הרבה שנים של חוסר עשיה רצינית.
נירו תביט סביבך עכו זו לא אותה עכו שהכרנו מלפני שנים לא רבות .
המון אבק עולה משטחה של עכו וזה אבק העשיה העכשווית.(מעבודות עפר ותשתיות)
מאחל לך בריאות ואריכות ימים לראות ורוד וירוק את עירנו עכו.

אגב גם לי יש תלונות פה ושם לא הכל בסדר אבל הכיוון הכללי חיובי וקצת אופטימיות וואלה לא תזיק.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 12:45 

עזרא צהריים טובים נחמד האופטימיות שלך אני אישית מרגיש שאני חי בגלות בתוך א"י ההווי שאתה מציין ועוד קניון או כביש לא מרגשים אותי הכיוון לא נכון עיר זאת קודם כל תושבים ואם יש יהודים אז רובם בכרם ובשיכון מרכז העיר זועק לעזרה מבחינתי הכסף צריך להיות מושקע באפיקים אחרים לגמרי בכיוון של עידוד תושבים להגיע למרכז העיר פתיחת ישיבות קטנות בכל מרכז העיר לפתוח בתי כנסת סגורים במרכז העיר ומהם להוציא את האבק ברגע שיהיה כל זאת גם עכואים שגרים בשיכון ירגישו נוח לבוא לגור ולחזק את מרכז העיר זה לנקרי לא יכול לעשות חשוב לו המנדט הערבי מבחינתי שהכל יהיה אפור אבל שיהיו פה יהודים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 23 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: