NIRO הנכבד נראה לי שקראת את דברי ולא לגמרי הבנת אותם אז ברשותך אסביר , לא כתבתי שאתה רשע חלילה , כתבתי שלייחס את מה שקורה במרכז העיר לר' העיר לנקרי זו רשעות וזריעת חול בעינים . לנקרי לא אחראי לזה שמרכז העיר התדלדל מחלק גדול מתושביו היהודים ,ואני בהחלט מסכים איתך שיש לעשות הכל על מנת להחזיר את הרוב היהודי במרכז העיר. לאמר עלי שבגלל היותי חבר מפלגת העבודה לשעבר אני הייתי חלק "מהריסת העיר " אזי אומר לך שאין לך " מושג ירוק " על פעילותי הציבורית לאורך שנים רבות למען מערכת החינוך בעכו , למען השכונות , למען האגודה לתרבות הדיור , המתנ"סים ועוד הרבה נושאים שקצרה היריעה מלפרטם , אני מניח שאם אינך מכיר את פעילותי ,או שאתה צעיר מדי או שלא היית בעיר עכו באותם ימים. שלא יובן לא נכון אני מכבד כל איש שרוצה לבטא כאן את דעותיו וגם בעילום שם ללא צורך להזדהות , זו הסיסמא של עכונט חופש ביטוי דמוקרטי . מאידך זה שמותר לך להביע את דעתך כאן בחופשיות אינה מחייבת אותי לקבל את דיעותיך ואף להסכים איתם . כמוך גם אני מביע את דעותי בצורה דמוקרטית ומה לעשות בחלקם הגדול הם שונות משלך . כל עוד זה נעשה בדרכי נועם מכובדות תוך שמירת כבוד הדדית , גם אני כמו רועי שמח לשמוע דעות שונות משלי אולם אם אמצא לנכון שאני חלוק עליך אעשה זאת בצורה הכי מכובדת שאפשר ולדעתי כך עשיתי. אני חוזר ואומר שעכו לא תיבנה "מדיבורים " אלא רק ממעשים בלבד ֱ
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|