|
עכונט כדרך חיים |
|
הפועל עכו תשחק נגד מכבי חיפה בשבת למשחק צמרת לכל דבר דרבי צפוני אמיתי ..לאחר הניצחונות של עכו על מכבי תל אביב ומכבי חיפה על ביתר ירושלים המשחק הזה הופך להיות משחק חם ומותח... אני קורא מכאן לכל אוהדי הפועל עכו והסביבה להגיע למשחק ולעודד את הפועל עכו במשחק נגד מכבי חיפה ...בשני העונות שעכו בליגת העל לא הצלחנו לנצח את מכבי חיפה בליגה אבל ניצחנו אותם במשחק גביע הטוטו בעונה שעברה...בתוצאה 3-2 ... לפני כמה עונות נסעתי עם אלון זיו הבלם לשעבר של הפועל עכו למשחק של עכו נגד באר שבע ..דיברנו על המשחק שאמור להיות אמרתי לו אלון זיו אף פעם לא ניצחנו בבאר שבע ...אלון אמר לי סמי תמיד יש פעם ראשונה היום אנחנו מנצחים ....ובאמת עכו נתנה תצוגת כדורגל מדהימה וניצחנו 2-0 בבאר שבע ... אז נכון שבשנתיים האחרונות לא ניצחנו את מכבי חיפה במשחק רישמי אז הגיע הזמן שננצח את מכבי חיפה בקרית אליעזר... הקבוצה חייבת את הקהל העכואי שהראה תמיכה מדהימה במשחק נגד מכבי תל אביב וגם נגד סכנין אז עכשיו אני רוצה לראות את כולם בקרית אליעזר באים לעודד את הפועל עכו בדרך לצמרת הגבוהה.... לשחקני עכו עם תמשיכו להיות רעבים עם מוטיבציה ויכולת כמו במשחקים האחרונים ב"ה נחגוג כולנו יחד את הניצחון על מכבי חיפה... אז אני שוב קורא לכל אוהדי הפועל עכו בואו בהמונכם לקרית אליעזר לעודד את הפועל עכו קדימה הפועל עכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו... שלכם יו"ר חוג אוהדי הפועל עכו סמי אוזן (תוסס)
|
|
|