אני לא יודע איך אפשר לומר על מי שתרם כלכך הרבה לטובת משהו מסויים שהוא אנטי אותו דבר ועד רבה כשמדובר בעכו ובראש העיר שלנו. העובדות בשטח מדברות בעד עצמן, שמעון לנקרי הוא ראש העיר הכי טוב שהיה בעכו מאז ומעולם. האם יכולנו אי-פעם לחלום שיהיה לנו לא רק אצטדיון חדש אלא גם קניון חדש. אני מאחל לראש העיר היקר, שלעולם לא ירפה מהמושכות וידע להמשיך לנצל את ההזדמנויות להביא משקיעים אל העיר, כי כמו שנאמר "אנחנו על המפה" ואנחנו רוצים להמשיך ולהישאר על המפה. המון בריאות, אושר וכל מה שלבו מבקש. לו יהי.
אהוד שלום בהמשך לתגובתך:ראש עיר בעיר כזאת שנמצאת "בזמן פציעות"לא נמדד בקניון,או אצטדיון,או איזה כביש חדש,או איזה פסטיבל מיותר,בעיר כזאת צריכים תושבים שיגורו פה במרכז העיר ובצפונה תלך לבית כנסת במרכז העיר ותראה שאין מניין מתפללים אפילו המצב גרוע,בכי רע ואתה יכול להוסיף שיש פשע מפחיד ושאין ביטחון לתושב פשוט מסוכן פה,תוסיף לזה שרצו לבנות 1000 !יחידות דיור לחרדים ולנקרי טירפד את זה{עכשיו הם בונים בנצרת עילית שם חיבקו אותם}אני לא מתרשם מהתעמולה שהוא עושה הוא רוצה עוד קדנציה.אני רוצה ראש עיר שיהיה ימני בדעותיו ולא מרכז שמאל אני רוצה ראש עיר שיגיד בכל רם שאני רוצה יהודים בעיר הזאת.אז נכון יש קניון יפה ואצטדיון מרשים ומרכז טניס לתפארת אבל כל זה יהיה לערבים אהוד תפנים ע כ ו בעוד מספר שנים תהיה ע ר ב י ת! לגבי הערבים כל הכבוד להם הם מעריכים את העיר יותר מאיתנו היהודים תגיד ליהודי בוא תגור במרכז העיר ותראה מה הוא יגיד לך..ההיתי רוצה שינוי דרסטי וקודם כל להוריד מלנקרי את התואר "קדוש" כי הוא לא אני רוצה מערך רציני של אנשים שיסתובבו בארץ בקהילות בעולם ויעשו עבודה זו משימה קשה ביותר כי עכו ממש לא על המפה אבל צריך להשקיע בזה את כל הכוח זו המשימה מהר כי כבר מאוחר.לנקרי הביתה!!!
|
|