חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 19:03

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בוקר טוב לכולם הפעם אני רוצה להתייחס למצב בין המאמן ליו"ר
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 08:25 
עכונט כדרך חיים

בוקר טוב לכולם הפעם אני רוצה להתייחס למצב בין המאמן ליו"ר ולא לשחקנים שנראו צל של עצמם במשחק.

זה התחיל כבר מהעונה שעברה כשציון ויצמן השתלח בצורה חריפה כנגד המאמן דבר כנראה שלא נשכח מצד שני הצדדים ,הדברים נגרמו עקב הבעיה שהיתה לאלי כהן עם עבדול ראזק כשציון ויצמן לא אהב את זה בכלל ונאלץ להפרד מהבייבי שלו שהחזיר לחיים אחרי שהגיע כולם הרימו גבה אמרו ראזק גמור.
לפי חלק מהכתבות והשמועןת צוין שדדה חדד הסוכן של ראזק הציע אותו שוב לעכו כשאלי כהן שומע את השמועות וכנראה מתחיל לחשוב 2 צעדים קדימה הולך ומדבר עם מכבי פ"ת שמאוד מעוניינת בו שוב אני אומר כל אלו בגדר שמועות ואך אומר המשפט הידוע אין עשן בלי אש...
הסיכסוך מתחיל לתפוס תאוצה באירוע של האפסנאי חיים חזן ששוב לפי השמועות לעיניי כולם ציון ויצמן חןרד בצורה מבישה על אלי כהן שהטונים עולים לממדים גבוהים שכל אחד לא חוסך בקללות אחד כנגד השני ...ולחיים חזן האפסנאי של עכו נהרס האירוע אלי כהן נאלץ לעבור לשולחן אחר...
לאחר מכן עכו חוזרת מהאירוע ישירות לאימון הקבוצה כשכולם המומים והאימון עובר כמו הלוויה לא עלינו ....
במהלך השבוע האימונים ניראים במצב דיכאון מדרדר כשאין תיקשורת בין אלי כהן לציון ויצמן והדבר מכלכל בליבם של השחקנים שחלקם אומר שהם יבינו אם אלי כהן ירצה להתפטר... וזה לפני המשחק נגד ביתר ירושלים ...אתמול הייתי במשחק וראיתי ועקבתי אחרי אלי כהן וצוות האימון אלי נראה כבוי מיואש אפילו יותר מהפעם הקודמת שהסתכסך עם ציון ויצמן גם מאמן הכושר ומאמן השוערים ואפילו איציק טוויזר נראו כבויים כנ"ל כל שחקני הקבוצה האמת שזה לא תירוץ לתצוגת הנפל בשבת אבל כמו אצל משפחות שההורים שלהם לקראת גירושים הילדים לא יכולים לתפקד בבית הספר או בכל מקום אחר זה מה שקרה אתמול להפועל עכו.

הגיע הזמן שראש עירית עכו יקח את המושכות לידיים ויעשה סדר בבלאגן או שיעשה סולחה ויעמיד את ציון ויצמן ואלי כהן במקום וידרוש מהם לכבד אחד את השני ולשתף פעולה יחד או שיחליט על פירוד בין אלי כהן לציון ויצמן שהאמת אני לא כל כך רוצה את זה כי אני עדין חושב שאלי כהן יכול להצליח בעכו ובגדול רק שיתנו לו לעבוד בשקט יביאו שחקנים שהוא רוצה ולא ידחפו לו שחקנים ויעמידו לו עובדה .
הפועל עכו קיבלה המון כסף ממכירה של שחקנים ג'אקו עראפת 600 אלף אירו שזה לפי האירוע של היום כמעט 4 מיליון שקל על איציק כהן 550 אלף שקל על בן בנימין 130 אלף שקל על ראזק עונה קודמת 105 אלף דולר אנחנו לפני חזרה לעכו תושבי העיר צמאים לכדורגל טוב ומשובח לקבוצה אטרקטיבית מגיע לנו האוהדים קבוצה ברמה גבוהה יש מספיק כסף להביא שחקנים איכותיים ולא ב-2 שקל או במשכורת מינימום ,יש 3 שחקני נוער ששוחרורו שאם ניקח אותם ונעמיד אותם אחד לאחד מול אלו שבאו הם יותר טובים בהרבה.
דיייי לבנוניות הגיע הזמן לעלות בדרגה..... יש שבועיים לתקן הרבה טעויות ואם תעבדו בשיתוף פעולה ותכניסו יד לכיס עכו תעלה על דרך המלך מחדש בהצלחההההההההההההה.
כל אלו שדרשו את הפיטורים של אלי כהן אוקיי נגיד שאלי כהן יתפטר מי יגיע לכאן ? הרי ציון ויצמן דיבר עם מלא מאמנים ואף אחד לא התלהב לבוא לעכו משה סיני קשטן הבן גיא לוי מלמיליאן אלי אוחנה אף אחד לא היה מוכן לבוא והסיכסוכים המתוקשרים עם אלי כהן אלו שגרמו לזה אז בואו נשמע ממכם מי היה כן מוכן לבוא ואת מי הייתם מביאים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: בוקר טוב לכולם הפעם אני רוצה להתייחס למצב בין המאמן ליו"
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 09:12 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

סמי חבל על הזמן שלך ושל כולנו אף מאמן לא ירצה להגיע לכאן, היחיד שיכול להוציא מים מהסלע הוא אך ורק אלי כהן "הקוסם" (ואני לא מקורב ולא כלום)

באמת שחבל על הזמן לקחת את דודו גורש פלצ'וק מישאלוב דנין פידליס וסולליק ולבנות סביבם קבוצה חזקה וטובה
כל השאר באמת שאין לי מושג מה לעשות איתם
הבעיה שעד שכל זה יקרה אנחנו נמצא את עצמי במחזור 13

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 09:33 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

סמי היקר.

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה צודק בדבריך אבל אני חושב שהסכסוך בין אלי לציון הוא כבר מעבר למחלה קשה
אלא החולה כבר מת!!! אלי בנה את הקבוצה אלי הכין את הקבוצה ואלי פשוט הורס את הקבוצה עם חומר השחקנים שהביא!!
זה נראה לך הגיוני בדקה 70 לעשות חילוף ולהכניס את סיציץ החלש , מה זה החילוף הזה להכניס עוד קשר איפה החלוצים!!! איפה רפי עמוס איפה החלוץ המצוין מהנוער דודו אפללו!!! שהתאמן כל השבוע ואפילו לא נכלל בסגל...
רועי לוי פשוט חלש עוד מהעונה שעברה למה לא להשתמש בעדי גוטליב הצעיר שהוכיח שהוא מועמד ראוי להרכב!!!!
זה כבר מעבר לסכסוך זה כבר חוסר מקצועיות של מאמן, שנה שעברה אלי הצליח עקב ההרכב החזק שהיה לו ולא בגלל
שהוא אלי כהן...הרי הוא כבר הוריד קבוצה לליגה הלאומית אז למה השנה לא עכו!!!!
אני מקווה שציון ייקח את ההחלטה עוד השבוע כי בליגה של 3 יורדות כשהעגלה תשקע בבוץ יהיה קשה מאד לחלץ אותה :(

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 09:37 

אל תשווה את רעננה לסגל של אלי, עם כל הכבוד הסגל שהיה לרעננה בעונת הירידה היה בזיוני עוד יותר מזה שלנו...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 10:02 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

באמת מבלי לפגוע אבל אתה טועה בגדול ההרכב של עכו השנה להוציא ארבע או חמישה שחקנים זהה לחולשה שאפיינה ת רעננה בעונת הירידה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 14:13 

לדעתי צריך לא לפחד ולבנות את משחק ההתקפה על פלצ'וק וסולליק, ואני אומר לא לפחד מכיוון שהשניים עוד לא קבעו את חותמם בליגת העל. אבל למרות הכל אני מאמין גדול בכישרונות הגדולים הללו, ויחיד עם עוד שחקן קישור קדמי שיידע להנהיג את הקבוצה, כזה שיידע לכוון להעיר ולצעוק,(וגם לתת צ'אפכות פה ושם לסולליק שיתחיל למסור) יהיה לנו משחק טוב בהתקפה, כמובן בתוספת 2 חלוצים טובים כי אני לא רואה אף חלוץ בסגל שלנו

בקישור האחורי מישאלוב חיזוק מצויין, חייב עוד מישהו איתו

וההגנה היא די בסדר בראשותו של פידליס....
צריך לעשות חריש רציני בסגל, מלבד שחקני הרכב טובים צריך גם מחליפים ראויים למקרים של פציעות, בסגל שלנו אין לא שחקני הרכב וכל שכן לא מחליפים.........

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: