חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 11:49

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עדכון -מנהל אגף הביטחון אל"מ (מיל') יוסי לוצ'י התפטר מתפקידו
הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 12:36 
עכונט כדרך חיים

היום ראיתי מודעה שדרוש מנהל אגף הביטחון-

תמונה

אז מנהל אגף הביטחון הנוכחי אמור לעזוב את תפקידו אחרי משהו כמו שנה בתפקיד??? לא ברור.....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: מנהל אגף הביטחון עוזב?????
הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 12:43 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אכן דני צדקת והבחנת מוקדם את המצב

מעיריית עכו נמסר:
"יוסי לוצ'י מונה לתפקיד מנהל אגף הביטחון, הפיקוח העירוני ושירותי החירום בעירייה לפני כעשרה חודשים לאחר 25 שנות שירות בצה"ל, בהם ביצע שורה של תפקידים בכירים ביותר. לוצ'י ביקש לסיים את תפקידו בעירייה מתוך רצון להתקדם ולמצוא תפקיד בו יוכל להביא לידי ביטוי בצורה טובה ביותר את ניסיונו הניהולי והכישורים שרכש במהלך שנות שירותו.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי מעריך ומוקיר את עבודתו המקצועית של לוצ'י ומאחל לו הצלחה בהמשך הדרך".

זה היה ברור שתפקיד כזה לאל"מ (מיל') יוסי לוצ'י, זה תפקיד מעבר והמעבר היה קצר ביותר וזה חבל . המתיחות והביקורת שהייתה להנהלת העיר על יוסי לוצ'י, היא רק סיבה משנית להחלטת לוצ'י לסיים את תפקידו . מנהל שרואה בתפקידו כבעל משמעות לא נבהל מהביקורת , לא מצד הכפופים לו על הנוהלים החדשים ולא מצד ההנהלה וממשיך במאבקו להצלחה בתפקיד , שמירת ביטחון התושבים ועל שמירת פרנסתו , על כן ברור את מי צריך לבחור בעתיד לתפקיד .

בעקבות הודעת התפטרותו של יוסי לוצ'י , סוכם עם ראש העיר כי יפורסם בהקדם מכרז לתפקיד מנהל אגף הביטחון כפי שפורסם מעלה ע"י דני .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: עדכון -מנהל אגף הביטחון אל"מ (מיל') יוסי לוצ'י התפטר מתפ
הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:47 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

מי יכול להחזיק מעמד בעיריית עכו? רק מי שקודם כל מתנהג יותר כפוליטיקאי מאשר כעובד עירייה וכנראה שלוצ'י לא פוליטיקאי ולפי שמועות גם לא קיבל גיבוי. ביקשו ממנו לטפל בנושאים שקשורים למיגזר הערבי בעכו כמו הפסקת הזיקוקים, הפסקת החאפלות בלילות, העגלות והבאסטות, הסוסים בנמל, חניה בעיר העתיקה והוא לא קיבל גיבוי לטפל בכך עקב לחצים פוליטיים וכנראה שכך נגזר עלינו לחיות בעכו.

בעידן שמעון לנקרי, עובדים בכירים מפוטרים ומתפטרים, כאשר רובם לא גרים בעכו וגם מחליפיהם אינם מעכו.מנהלים בכירים שכרגע עובדים בעירייה רובם ברוגז אחד עם השני. כמו שזה נראה אין 2 מנהלים שמדברים אחד עם השני [כנראה שללנקרי זה מתאים, הפרד ומשול].

להלן חלק מהמפוטרים, מהמתפטרים והפורשים בעידן שמעון לנקרי:
חיים אסולין, תושב עכו, מנהל מחלקת החינוך בעכו לשעבר, שאת השגיו החיוביים בחינוך בעכו ניתן לראות באתר משרד החינוך.
שולמית כהן מנהלת הרווחה לשעבר, תושבת עכו.
נורית בן שושן, מנהלת בי"ס אשכול לשעבר ששימשה בעבר גם כמנהלת אגף החינוך, תושבת עכו.
מיקי חדד, סגן אלוף במיל', גר בנהריה, משמש כיום כחשב מחלקת החינוך של עיריית חיפה.
מרסל ממן, תושב קריית אתא, גיזבר עיריית עכו ב- 10 השנים האחרונות, עבודתו הופסקה והגיע במקומו גיזבר תושב העיר ירושלים אבל עדיין מעסיקים את מרסל כיועץ בקבלנות משנה [אם כאן לא חלם אז היכן חלם נמצאת?].
מאיר אוטמזגין, אקדמאי, סמנכ"ל העירייה לשעבר ותושב עכו.
אלון אהרון, אחראי פיקוח, תושב טל-אל, התפטר והיום אחראי פיקוח ואבטחה בעיריית נתניה.
אוהד שגב, מנכ"ל העירייה לשעבר, התפטר ומיד החל לעבוד כמנכ"ל חברה שנותנת שירותים לעיריית עכו בהיקפי ענק.
לפי שמועות, בחודש האחרון, אוהד שגב עומד לחזור לתפקידו הקודם בעירייה כמנכ"ל ועומד להחליף את המנכ"ל החדש, מר שמש, אותו לנקרי הביא מטבריה וגם למר שמש לא נותנים לעבוד בשקט ונושפים לו בעורף וכל הזמן הוא בהרגשה שעומדים להחליפו.

במחלקה המשפטית בעכו עובדות 4 עו"ד, אף אחת מהן לא גרה בעיר עכו.
גם מהנדסת העיר, מיכל סופר, לא גרה בעכו.
גם קובי שמעוני, סמנכ"ל העירייה, לא גר בעכו.

לפי מה שנראה אחרי שעות העבודה אף בכיר אינו לן בעכו.
כפי שזה נראה לי, כנראה שאנו, תושבי עכו, טובים בעיקר לעבודות תברואה ונקיון.
כנראה שהאימרה "עניי עירך קודמים" לא חלה בעכו.

בכבוד רב,
פדידה שלמה,
חבר מועצת העיר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 01:49 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

גונבה שמועה לאוזני שגם צעירים שמתחילים לעבוד ב"אלקטרו שרד", לא מחזיקים הרבה זמן...
:lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 11:26 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

שלמה, שכחת להזכיר ברשימתך שמי, גם לא הייתי מתאמה ל''ניהול מקצועי ללא פוליטיקה'' ול''שחר חדש''. במשפטי ראש העיר אמר לשופטת, שהוא מתכוון לעקור לנצח משחקים פוליטיים בעירייה כלל ובמח' הקליטה בפרט. זאת אומרת הייתי בעיניו פוליטיקאית רצינית רק לא ידעתי על כך... :lol:

הפיטורי אפשרו לשחקן הראשי במגרש העולים להפוך מח' הקליטה למטה הכללי של מפלגתו בעכו והוא פטור מכל ביקורת ואפילו נזהרים לומר שמו בחדרי העירייה :wink:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 12:04 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שלמה היקר שלום רב ,

בלי לגרוע מהביקורת שלך , מפריע לי במיוחד שאתה כותב ש "קובי שמעוני, סמנכ"ל העירייה, לא גר בעכו " .
שלמה , יש לך כאן טעות כי אני מכיר את קובי העכואי שלנו שהביא את אשתו מנהריה והם גרים בעכו בכרם ברחוב העפרוני . קובי הוא איש יקר שהתחנך בעכו ועבד במתנ"ס במשך שנים וחינך נוער עכואי בנועם הליכותיו וכיום הוא במקום הנכון .

לידיעתך אני מכיר את האנשים , גברת שולמית כהן , עדיין עובדת בתפקיד נכבד ברווחה בעכו , היא הייתה מ"מ מנהלת הרווחה והיה מכרז , אחרי כן חזרה לתפקידה שהוא בעל משמעות לרבים הנזקקים .
למיקי חדד , היה חשוב לשדרג את עצמו והוא כיום מנהל את אחד האגפים בעיריית חיפה , עם תקציב של עיריית עכו ולא האגף לאיכות הסיבה שניהל בעכו .
כך גם אלון אהרון , שהצליח בתפקידו בעכו ועבר לעבוד בנתניה במשכורת גבוהה יותר . אם לא היו מצליחים בעכו הם לא היו מתקבלים בעיריות אחרות .

לגופו של עניין , אני אומר שוב שצריך לבחור לתפקיד מנהל אגף הביטחון בעכו , איש עכואי שמפריע לו האלימות בעכו משוגע לדבר שלא יודע מה זה יום ומה זה לילה. שפרנסתו היחידה היא מעבודתו ושילמד מישראל בן עזרא מה זה השיגעון למען עכו –
אני בטוח שהפעם יבחר איש מתאים לתפקיד וזה מה שחשוב לתקן ולהתקדם למען עכו .

שבת שלום

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:41 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

יש לדייק בנתונים ואלברט עשה זאת ...

לגבי מנהל אגף הביטחון מאוד רצוי שיהיה תושב העיר

ולא אחד שבלילות ישן מחוץ לעיר, בה בשעה שבלילות רוב פעילות העברינות והונדליזם קורים

אחד שיידע לדאוג לבטחון הילדים בעיר, בו בזמן שגם ילדיו יילכו לגנים או בתי הספר בעיר

אחד שייחוש מה היא דאגה !!! וידע לטפל מתוך מסירות ואחריות אישית.....זה האדם הראוי..........

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 13:53 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

מר פדידה שלום

אני לא מבין למה בזמן שאתה רוצה להראות כמה נחמד אתה לתושב ואתה משתף אותנו בעכונט אתה גם מטעה אותנו בנתונים לא נכונים.

קובי שמעוני גר בסמוך אלי ואני מכיר אותו עוד מימי המתנס ויודע שהוא ומשפחתו המורחבת גרים בעכו ותמיד הוא דאג לעיר עכו בהיותו במתנסים וגם בעירייה.

ואגב לפי מיטב ידיעתי בעירייה יש 3 עורכות דין ולא 4 כפי שציינת

אז תודה על היחס לתושבים בעכונט ורק להבא תשתדל לדייק כדי לא לפגוע באנשים במיוחד בתושבי עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 16:10 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

סוף סוף !!!
אולי עכשיו יבטלו את ההחלטה המטומטמת שאיפשרה חניית אוטובוסים
ומשאיות כבדות בחניון בית העם.
החלטה שהורסת כבר תקופה ארוכה את איכות החיים לדיירים בסביבה.
בכל עיר מתוקנת יש חוק עזר עירוני שאוסר חניית כלי רכב כבדים באיזורי מגורים,
וכנראה שעכו אינה עיר מתוקנת.
או כנראה,זה לא כל כך מעניין את מנהל אגף הביטחון אם הוא לא תושב העיר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:26 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט
סמל אישי של המשתמש

גם קובי שמעוני, סמנכ"ל העירייה, לא גר בעכו. כך כתב פדידה. מעניין מאיפה חבר המועצה הנכבד ממציא פרטים, בטח שלא מדייק, ומה זה משנה, העיקר לרוץ עם היד על המקלדת ואופססססססססססס מה קיבלנו? שקר. אוי אוי אוי. חבר מועצה יקר, תלמד, תפנים ואחר כך תרוץ לספר לחבר'ה ולכל הגולשים. דיוק בעובדות הוא חלק חשוב - וטוב שאלברט דאג לעשות זאת.
קובי - אנו מכירים אותך ואת פעילותך, וכמובן, גם את מה שאחרים לא יודעים, את אהבתך לעיר. המשך לעשות למען עכו עירנו.

משה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 21:26 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לא 4 ולא 3 עורכי דין של מח' המשפטית לא מסוגלים, לכאורה, לתת החלטה לגבי אכיפת חוק עזר העירוני לגבי החניות. ולא רק לגבי נושא הזה. אז מה זה חשוב, שלושה או ארבעה, שלוש או ארבע - תוצאות לא משתנות. אין אכיפת החוק בשטח, וכמות הפקידים ומקום המגורים שלהם, וסיבות ההתפטרויות ממש לא מצילות את המצב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 21:23 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

שבוע טוב,

אלברט ידידי, אכן קובי שמעוני גר בעכו. תיקון טעות. היתה לי הרגשה שהוא לא גר בעכו וכנראה שגם הטעו אותי.
אין לי דבר נגד קובי שמעוני ואני שמח שהוא גר בעכו.

לגבי האנשים שהזכרת, דיברתי איתם בזמן עבודתם בעירייה ולאחר מכן. אני יודע את דעתם, הם סיפרו לי דברים שזיעזעו אותי לגבי תיפקוד העירייה. לא אוכל למסור פרטים שנאמרו ב-4 עיניים. גם אם חלקם עשו עבודתם בצורה טובה, עובדה שכרגע הם לא עובדים בעכו.

אציין שאחרי שאלון עזב, העירייה קיבלה מישהו מעפולה שברח אחרי חודש, אחריו קיבלו את לוצ'י שגם עזב.

לגבי 4 עוה"ד או 3 עוה"ד שעובדות במחלקה המשפטית, מה זה משנה כמה עו"ד עובדים, עובדה שאף אחת מהן אינה גרה בעכו ואציין גם שיש כמעט 10 משרדי עו"ד שנותנים שירות למחלקה המשפטית בעירייה כאשר אף משרד אינו מעכו.

אני מציע לראש העיר לבדוק כמה מבין המורות שמחנכות את ילדינו לא גרות בעכו, כמה מבין הגננות לא גרות בעכו, כמה מבין מנהלי בתי הספר לא גרים מעכו וגם כמה מבין עובדי העירייה שמסתובבים סביבו כל היום לא גרים בעכו.

יש עוד שירותים שניתנים לעירייה בהיקפים ענקיים כאשר נותני השירות אינם גרים בעכו כמו למשל שירותי הנהלת חשבונות, נקיון, אבטחה וקבלנים.

לגבי שירותי ההסעות, עירייה עכו מסרה השנה את כל שירותי ההסעות לקבלן גדול מכרמיאל ובפועל יוצא שמי שמסיע את ילדינו הם נהגים מערבה, סכנין וטמרה וכו'. זאת למרות שלפניהם מי שביצע את העבודה היו נהגים מעכו שכרגע פרנסתם נלקחה מהם לטובת אחרים מחוץ לעכו.

גם בנושא רכש של העירייה, ברוב המקרים העירייה רוכשת מחוץ לעכו וזאת למרות שהעלתי את הנושא בישיבות מועצה והגשתי הצעה לסדר אך דבר לא נעשה. לדעתי זה לא פייר.

לסיכום אלברט,
אם באמצעות הביקורת והלחץ שאני מפעיל על העירייה בנושא קבלת עובדים ורכש מעכו, אצליח לשנות את התפיסה השולטת בעירייה ועובדים מעכו יתקבלו לעבודה בעכו, דיינו.

בכבוד רב,
שלמה פדידה,
חבר מועצת העיר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 22:07 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

מר פדידה היקר.

מנהלי החינוך, הרווחה, התיפעול, התרבות, מבקר העירייה, הדובר, מנהל אגף שפ"ע, תברואה, מנהל אחזקה, מנהל בית העירייה, מנהל המוקד העירוני, מנהל הנכסים, ועוד רבים וטובים אחרים שאותם לא ציינת כולם תושבי העיר עכו.

כמו"כ מנהל אגף המים והתשתיות שהפך להיות מנהל התאגיד 'מי עכו'.

אלו הם האנשים שאני מכיר ואני מניח כי אם תבדוק בעירייה תגלה נוספים.

כמה נוח וקל ולא מדוייק לקחת ולהעצים את המעטים שאינם מהעיר. בתפקידים המדוברים אולי טוב שכך??

בכל מקרה, לעניות דעתי האישית עדיף איש מצוין מחוץ לעיר על תושב עיר לא מוצלח שאינו עושה את עבודתו היטב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: