(שחר)
יש הבטחות ויש הבטחות .....
נכון שלא מכובד ללכלך ובטח לא על ראש העיר ויש לעשות את הכל בכדי להגיע לעמק השווה ובצורה הכי הכי יפה שמכבדת את שני הצדדים כי מבלאגן ולכלוכים לא יצא כלום לאף אחד ורק אנחנו נפסיד (זה לכל המלכלכים ) אבל בואו נפתח את כל הקלפים !ונאמר את האמת בוםםם בפניםם
חוץ מכיכרות יפות, ומגרשי טניס לא הוקם בעכו דבר שקשור לכדורגל (להפועל עכו)
אלוהים יודע למה אנחנו צריכים כל כך הרבה מגרשי טניס כשאף אחד אפילו לא יודע לשחק חוץ מהבת של ראש העיר ! אנחנו לא הרצליה או רמת השרון שמשחקים טניס היפיופים מהקאנטרי משחקים להם סקווש או טניס !בעכו אין תרבות של משחקי טניס ובטח לא לאנשים אז בואו ניהיה יותר מציאותיים ! הובטח כבר לפני שנה במלון חוף התמרים שיהיה להפועל עכו מגרש בסוף שנה שעברה .....והנה הגענו לרגע ואין מגרש!!!!!!!!!!!! אז נשבר לי ה....לדבר תמיד על המגרש אבל באמת הסגה הזאת כבר יצא לי ולעוד הרבה אחרים מכל החורים שראש הער יבוא ויגדל ביצים ויבוא ויתן לכל אוהד ואוהד דין וחשובון !!!כי לנו הוא כן הבטיח !וחייב !!! כי השאלה זה לא אם יהיה מגרש ,השאלה היא באיזה תאריך הוא יהיה מוכן ....כי כל חודש נותנים תאריך אחר ,אם הייתה התנהלות נורמלית בנוגע למגרש אז זה היה מוכן ממזמן כי לכל קבלן נותנים דד ליין בשביל שהמגרש יהיה מוכן ואם לא מורידים לו מהמחיר !!!!בעכו כמו בעכו עושים שכונה מכל דבר והכל נמרח כמו מסטיק !!!! ולגבי הכסף שהוא נותן לאוהדים ....אני יודע שחוץ משטויות לא נקנו דברים גדולים כמו שלטים (חוץ מדגל שאני גם בספק אם זה מהכסף של ראש העיר ) בקיצור כמו קבוצה מכובדת הוא לא נותן מי יודע מה אז דיי להגן עליו וזהווו נמאס שיבוא ויתן תשובות,זה למה הוא לא בא לאימון הפתיחה כי הוא לא רצה להתמודד עם כל השאלות .....
|
|