בושה וחרפה שכך מתנהלת העירייה, אולי על פי הדברים זה יפה ונחמד שנותנים 1.2 מיליון שקל לשיקום שוק זמני אך לא כך, בתקציב זה היו צריכים לבנות שוק חדש ולא זמני, לא לתת לחברת נ.צ.ב.א הון על כך שהיא לא עושה כלום במתחם העלוב הזה שיש לנו במרכז העיר, שכירות על שוק למשך ה 3 השנים הקרובות, ומה אחר כך? עוד כמה מיליונים על שוק קבוע? מה זה חלם? העירייה היו צריכים לבנות שוק קבוע, בנתיים תושבי העיר היו קונים בשוק רמלה לוד בימי ראשון ברגבה ושני ושבת בעין המפרץ, ובעלי הבסטות היו חיים מהביטוח שהיה להם ובמידה והעירייה רוצה לצפר אותם לתת להם משהו גם. אני לא מבין מדוע שאני ישלם ארנונה לתקצוב כזה לשוק שרובנו לא דורכים בו? למתקני משחקים ברחבי העיר אין כסף? הורידו את מגרשי המשחקים? למה? מתקני השעשועים היו נחלתם של ילדים? בנו מתקנים מדהימים בשכונת אנשי הקבע אז למה לא עוד ברחבי העיר? ומה שונה בית הספר אייל מבתי הספר האחרים שלא מסדרים את רחוב שדליץ לביטחון ילדי האזור שחוצים את הכביש, גם ילדי ביה"ס גורדון חוצים את הכביש המסוכן הזה, ומה קורה בדיוק באותו אזור עם גן פרחי בר שהורים סובלים שם יום יום בגלל חוסר חנייה וילדים בני 3 מסתובבים בין גלגלי מכוניות. מתקני ספורט זה דבר מבורך והלוואי כשאני הייתי ילד היה מגרשים כאלה, אבל מה קורה עם אתרים לבנות? אתרים להורים+ילדים? למה רק מתקני ספורט? שנים שבונים פה בכל סנטימטר מתקני ספורט.
לסיכום: נאמר ע"י מנכ"ל העירייה ש"אנו עושים טוב לאנשים שחרב עליהם עולמם", יפה מאד על המחשבה, אבל מה עושים למען אלו שלא חרב עולמם אלא בונים את עולמם, מה עושים למען הילדים? עיר ללא מתקני שעשוע כי העירייה החליטה להוריד אותם? עיר שעושה אפה ואפה בין ילדים ודוחים עינייני בטיחות במקום אחד ועושים במקום אחר, אני מעדיף לתקצב את המעבר ליד ביה"ס אייל וליד גן פרחי בר ולסבול כמה חודשים בלי שוק. חיי ילד יקרים יותר מאדם הרוצה פריט לבוש במחיר מינימלי שיכול למצוא בנתיים בשווקים מסביב לעיר.
_________________ אין צייר שמסוגל לצייר לי את יופייך
|