חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 17:20

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לא מוצאת חן בעיניי הביקורת על גורש שיסתכלו איפה הם טעו
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2010, 20:45 
עכונט כדרך חיים

לא מוצאת חן בעיניי הביקורת על גורש שיסתכלו איפה הם טעו לא יכול להיות שפתאום יפנו אצבע מאשימה כלפי דודו גורש נכון דודו קיבל גולים ששוער ברמתו לא צריך לקבל אבל זה קרה בעקבות ההרכב שהעלה אלי כהן כשעלה בהרכב שהביא לו 3 הפסדים בפתיחת העונה אז שלא יחפשו שעיר לעזזל ויפילו את האשמה על גורש ראזק לא היה צריך לשחק בקישור האחורי איבדנו אותו כמעט בכל המשחק וראזק נראה עצבני ולא מרוכז ששוב אלי כהן הרכיב אותו כקשר אחורי ראזק קשר קידמי ואת היכולות שלו ראינו במשחקים בהם המושכות היו בידיים שלו .
כשאיציק כהן יושב על הספסל אז סימן שהוא בריא אז אלי כהן יכל להמשיך במתכונת 3 הבלמים שעבדה מצוין .
למה ליעד אלמליח לא שיחק כקשר אחורי הרי השילוב שלו יחד עם בן השנה מצוין וליעד שונה מהעונה שעברה השנה הוא יותר פעיל במשחקים להבדיל מהעונה שעברה שקיבל תפקיד של צל לשחקנים.
רועי דין בשיא הכושר פורח מבקיע שערים בחסד למה הוא לא שולב יחד עם ג'אקו בהתקפה שניהם ביחד מאוד מסוכנים ורועי בכושר אז הוא הוכיח את עצמו בגדול גם שנכנס לפי דעתי מאוחר מאוד למשחק .
אז אתם עכשיו תגידו לי אם גורש הוא הבעיה בקבוצה אני אישית לא חושב.
חוץ מזה לא נראה לי שיש שילוב טוב בין דודו למאמן השוערים בכר אני הייתי מחזיר את אבורוקון למרות שהוא משוגע חולה נפש הוא מאמן בזכות ולא בחסד.
ומסר לאלי כהן וקח את זה בשיא הרצינות ברעננה ירדת ליגה עם הקבוצה ושיחקתם לפי דעתי ודעת רבים את הכדורגל הכי יפה בליגה אני אישית אהבתי מאוד אבל היתה לך בעיה ובעיה שיש לך אותה שוב בעכו וזה החלק האחורי אם לא תעבוד על החלק האחורי ותחפש הרפתקאות כמו ברעננה בעכו לא יחכו הרבה זמן וחבל תמצא את עצמך מחוץ לקבוצה אז תפסיק לחפש הרפתקאות וכמו שהשתוללת על הקוים במשחק נגד גועל תל אביב וחיפה אני רוצה לראות אותך ככה בכל משחק כי רק כככה אתה מעיר את התלמידים שלך ברגעי תרדמת .

חג שמח לכולם כל מי שמעונין לנסוע נגד חיפה מוזמן ליצור קשר כרגע יש כבר 6 רשומים יש מקום לעוד 3.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: לא מוצאת חן בעיניי הביקורת על גורש שיסתכלו איפה הם טעו
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2010, 21:14 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

בושה וחרפה מה שרשמו על גורש! אני עוקב אחרי הקבוצה כבר כמה עונות והסיבה היחידה שהפועל עכו נמצאת במקום שהיא נמצאת זה בזכות השוער הזה(שבכלל אני לא מבין למה הוא נשאר לשחק בעכו, מה יש לו לחפש פה אני לא מבין).
אני מודה שלא יוצא לי להגיע למגרשים לאחרונה אך אני צופה בשידורים ישירים כשיש ובכל התקצירים ולא ראיתי שער אחד שדודו אשם בו.
נגד הפועל תל אביב לא ראיתי שערים בגללו, נגד מכבי חיפה לא ראיתי שערים בגללו,נגד אשדוד לא ראיתי שערים בגללו,נגד הפועל פתח תקווה לא ראיתי גולים בגללו אני לא מבין מאיפה הביקורת הזו מגיעה לא רק שהוא לא אשם אני חושב שהוא מופקר הגולים שאנחנו מקבלים כמעט כולם זה אחד על אחד או פנדלים שימו לב לשער השני שחיפה כבשה ולשער השני שרמת גן שניהם הפקרות הגנתית ממעלה ראשונה.
מה הוא אמור היה לעשות בשער הראשון של רמת גן?הרמה ונגיחה מחמישה מטרים. מה הוא אמור לעשות בשער השני שמגיעה אליו חלוץ לבד ומוסר לחלוץ השני מול שער ריק. מה הוא אמור לעשות בשער השלישי ששני הבלמים השיכורים שלו נותנים את הכדור לחלוץ לבד את הראשון הוא הצליח להדוף אך את הריבאנד לא.
מה אני אגיד לכם ?מה שבטוח שהקבוצה הזו אולי יותר טובה משנה שעברה אך גם חולה הרבה יותר!!!!!!!!!!!!!
דרך אגב אנחנו עם שתי נקודות נקודה ממקום אחרון אבל אנחנו משחקים יפה זה הכי חשוב ,לפחות נרד ליגה בקלאס!!
קשה לי להאמין שעם הכדורגל הזה נשרוד גם לא נראה לי שאלי כהן יחזיק מעמד עד ינואר הלואי ואני טועה אבל לפחות מצאנו את האשם לא?דודו אני מאחל לך שבינואר תמצא קבוצה חדשה שמתאימה למידות שלך כים פה אתה תרסק את השם שלך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: לא מוצאת חן בעיניי הביקורת על גורש שיסתכלו איפה הם טעו
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2010, 21:18 
עכונט כדרך חיים

גבריאל פעם ראשונה שאתה כותב דבר נכון אבל הוספת כמה שטויות .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: