חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 17:11

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שידור TV :מועצת העיר :"העירייה מנועה מלתמוך בעמותת הפועל עכו
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 01:23 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שידור TV :מועצת העיר : "העירייה מנועה מלתמוך בעמותת הפועל עכו"

אוהדים שהיו בישיבת מועצת העיר עכו מודאגים מהחלטת מועצת העיר עכו שאישרה את חוות הדעת של היועצת המשפטית של עיריית עכו עו"ד כנרת הדר : "הנני מורה כי העירייה מנועה מלתמוך בעמותת כדורגל הפועל עכו .
יו"ר העמותה הינו מר ציון ויצמן העובד בעירייה במשרה מלאה כמנהל אגף רישוי ובנייה . סעיף 174 א לפקודת העיריות - אוסר על מעורבות עובד העירייה בעסקה לה העירייה צד , לאור כל האמור , ככל שיוותר ציון בתפקידו יו"ר העמותה , דעתי כי העירייה לא תוכל להעביר לעמותה כספי תמיכה ."

המעניין שלא היה דיון במועצת העיר , לא הייתה התייחסות של חברי מועצת העיר לחוות הדעת של היועצת המשפטית , גם אחרי הבקשות של ראש העיר לנקרי להתייחס , הייתה שתיקה , או שלא קראו את חוות הדעת של היועצת המשפטית או דבר אחר להחלטה הגורלית שיכולה לגרום נזק אדיר לקבוצת הפועל עכו . מעניין מאפה בא השקט הזה ? מה לא ידוע לציבור האוהדים ? הפועל עכו , הגיעה לליגת העל בזכות הניהול המיוחד וייחודי של ציון ויצמן . מדוע לא נשאלו שאלות על עתיד הקבוצה לאור ההחלטה ?

לשידור

http://www.akkonet.co.il/news_files/moa ... 012-tv.htm

תמונה

להלן מספר תמונות מחוות הדעת של היועצת המשפטית של עיריית עכו עו"ד כנרת הדר
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: שידור TV :מועצת העיר :"העירייה מנועה מלתמוך בעמותת הפועל
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 07:00 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

משפטים וחוקים אינם מדע מדוייק צריך לחפש ולמצוא חוות דעת שונה לטובת עכו .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 09:39 
עכונט כדרך חיים

גועל נפש אני ראיתי את הנולד כבר מזמן ובאחת השיחות שלי עם ציון ויצמן אמרתי שיש משהו מסריח מישהו מנסה לשים לו מקלות בגלגלים והנה הגיע היום שבו מה שחשבתי ואמרתי יוצא לאור..
כל ההתנהלות של החברה ההרסנית כל ההתנהלות שהיתה בהקמת העמותה לאוהדים המבין יבין ומי שלא יבין יכול לפנות אלי ואני יסביר לו ...כל נושא מכירת המנויים והאי תמיכה של העיריה כמו בעונה שעברה ...לכאורה נראה שיש כאן הוראה מלמעלה וזה התבשל מהרגע שהפןעל עכו חזרה לשחק בעיר ....
כל הבוחשים בתהליך צריכים להתבייש יום הדין קרב ומגיע אנחנו לא ניתן לכם להרוס את הפועל עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 09:59 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

סמי הגיע הזמן לפעול!

לצאת בהפגנות ברחבי העיר ולהלחם בחברה ההרסנית!!

(סומך עליך שתצליח לארגן דבר כזה

לפני שיהיה מאוחר מדי!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 11:12 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

סמי היקר חוקים במדינת ישראל צריך לכבד ציון צריך לתת את המושכות למישהו אחר או לצאת לפנסיה ולהתעסק רק עם הקבוצה.כמו שאני חושב ימצאו פתרון יצירתי לנושא הזה תסמוך על העסקנים הפוליטיים החברה הכלכלית לא קשורה בכלל לנושא.כמו שהבנתי מחבר מועצה היום. וגם ראש העיר לא קשור לנושא הזה.ראש העיר חייה לכבד את החלטת היועצים המשפטיים כי אחרת הוא יסתבך בפליליים.אני מאמין שימצאו פתרון לנושא הזה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 21:54 
עכונט כדרך חיים

רפי היקר איפה היו כל אלו עם החוקים שצצו בדיוק שנה אחרי שעכו חזרה לשחק במגרש החדש כל עוד שהקבוצה שיחקה בחוץ אף אחד שם לא האמין שעכו תשרוד בליגת העל אבל ציון ויצמן והפועל עכו צחקו ויצחקו לכולם בפנים...
אתה יודע מה הבעיה של העכואים? שהעכואים לא יודעים לפרגן לאנשים מצליחנים ומנסים להרוס כל חלקה טובה שיש בעיר ההרוסה הזאת ...ציון ויצמן שיו"ר הפועל עכו שידרג את העיר הזאת מקצה לקצה ..מתי הייתם שומעים על עכו בטלויזיה ברדיו או בעיתונות או שמישהו נרצח או שהפשע בעכו הולך וגובר או שהעיר הולכת ונעלמת וכבר הצפון והעיר נעלמו מהמפה של העיר ..
האמת לא יודע מה יש לך מציון ויצמן ואני כאן לא מנסה להיות סניגור או מה שלא תקרא לזה כאן ציון מספיק גדול ומספיק בוגר לתת תשובות לכל דבר ...
הפועל עכו על המפה בזכות ציון ויצמן ועכו התפרסמה בזכות ציון ויצמן והפועל עכו ...והגיעה לתודעה של כל בית בישראל וכולם יודעים מי זו עכו ומי זו הפועל עכו ולא רק בתקופת הפסטיבל שמקיימים בעיר העתיקה שבקושי מקדישים לזה בדיוק 60 שניות בערוץ 1...
בעכו צריכים לפרגן לציון ויצמן כי מה שנשאר לנו מהעיר ההרוסה הזאת לצערי זה אך ורק הפועל עכו ..כל מה שכל החכמים למינהם מנסים לעשות לוקח להם שנים על גבי שנים מגרש כדורגל נבנה אחרי 11 שנה המנהרה שלייד המגרש החדש כבר 12 שנה ועדין לא פתחו אותה הגשר לייד המגרש החדש נשאר תקוע והעבודות נעצרו שם רחוב בן עמי נהרס והעבודות שם נעצרו כבר 4 חודשים ....
מה הם רוצים שם להרוס את הפועל עכו ? אנחנו לא ניתן לזה יד ...
במקום שאנשים יתלוננו מה זה המחירים של המנויים יקרים שיפסיקו לבכות ויקנו מנויים מי ישמע מה יש כבר לעשות בעכו חוץ מאשר כדורגל ..במקום שהתושבים יפרגנו ויתמכו בקבוצה החליטו לעשות חרם דייי לחוסר פירגון דיי לאטימות יש לעכו יו"ר שהביא את הקבוצה להיות בין 14 הקבוצות הטובות במדינה וזו העונה הרבעית של הקבוצה בליגת העל תפרגנו ...

מה אתה חושב רפי שאם יבוא מישהו אחר במקום ציון ויצמן הקבוצה תראה טוב יותר ..אנחנו לא צריכים גאידמק בקבוצה שהגיע לביתר לקח איתה אומנם אליפויות אבל אחר כך ברח כמו עכבר עזב את הספינה לתבוע וזו ביתר ירושלים הקבוצה מבירת ישראל לא הפועל עכו שלא ספרו ולא סופרים ...
דיי תתחילו לתמוך תגיעו למשחקים תמלאו את המגרש ...אם אתם לא תעשו את זה אין לכם מה לבוא בטענות...
ראינו כשעכו היתה בניהול של אשר בן חמו גו'קי שחקנה לשעבר של הקבוצה ...עם כל הכבוד לו הוא תמיד חשב בקטן הקבוצה נשארה שנים בליגה א בשיא שלה בתקופתו שיחקה בליגה הארצית אתם רוצים לחזור לימים האלו ...תנו לו לעשות את העבודה שלו הוא מנהל את הקבוצה בצורה הטובה ביותר הנה רציתם שחקן בכיר הגיע עוד אחד כזה וזה דדי בן דין נראה אותכם רוכשים עכשיו מנויים בכמות גדולה. וממלאים לפחות את היציעים המערבי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 22:33 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

חוות דעת אמיצה וצודקת לחלוטין.

בהצגת חוות הדעת הזו לפחות הפעם הראתה כנרת שאינה מושפעת או מפחדת ממישהו וכך צריך להיות לכל אורך הדרך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 23:21 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

לדעתי, אותם נשמות טובות שדאגו להפסיק את עבודתו של ישראל בן עזרא,
דואגים כעת להפסיק את עבודתו של ציון ויצמן בהפועל עכו.
ודבר נוסף,
אני צופה ועוקב אחרי דיוני מועצת העיר כפי שמובאים בעכונט מידי פעם ואני דואג.
לדעתי לכל חברי הקואליציה יש בעיה רפואית- הם לא שומעים ולא מדברים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 01:30 

סמי היקר אינני מצדד בציון או במישהו אחר גם ציון עשה הרבה טעויות במיוחד העונה שהחתים את המאמן הדרי עוד בהתחלה הזהרתי והנה זה בא לנו בפנים אתה בעצמך רואה זאת שהוא לא מתאים.שנית כל אין לי שום דבר נגד ציון והלואי שימשיך .סמי אני אומר לך אל תדאג ציון ימשיך יש פתרון לסוגיה .תאמין לי סמי שגם אתה יכול לנהל את הקבוצה ואתה מבין בכדורגל קצת יותר טוב מהרבה שנמצאים שם . אתה הבעיה היא שהפועל עכו אצלך בלב ובנשמה ולא בנאדם צבוע מה שיש לך לא שומר בבטןוזה יתרון שאין להרבה אנשים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:14 
עכונט כדרך חיים

רפי דבר ראשון תודה על המחמאה שאתה מרעיף עלי שם.
האמת ואני אהיה הכי כנה שבעולם החלום שלי הכי גדול זה לנהל יום אחד את הפועל עכו אבל לנהל אותו בצוות של אנשים שבשבילם זאת אהבה מילדות...
כרגע יש יו"ר בשם ציון ויצמן שלדעתי מנהל את הקבוצה בצורה הכי טובה שיכולה להיות וללא תנאים כמו שיש לקבוצות אחרות בליגה ..ציון הביא את הפועל עכו לאן שהיא נמצאת כיום ומגיע לו את כל הקרדיט שבעולם לכך.
נכון שלגבי המאמן אני רואה בדיוק את מה שאחרים רואים הדרי בחור מקסים בן אדם שזה גם חשוב אבל אין לו את זה להיות המאמן של הפועל עכו בליגת העל זה לא זה...
לגבי זה שציון ויצמן טעה בבחירה שלו לגבי המאמן כרגע הוא לא רואה שהוא טעה אבל ימים יגידו.
מה שבאמת חורה לי זה שבתחילת העונה רצו המון שמות של מאמנים בעלי שמות עם נכחות על הקווים כמו אורי מלמיליאן,מוטי איווניר,אלי אוחנה ניר קלינגר בעלי עבר בנבחרת ישראל זה מה שציון ויצמן רצה בסופו של דבר הוא התפשר על שמעון הדרי שזרק סקופ לאויר במסיבת העיתונאים של פתיחת העונה כשנשאל שאלות אז שמעון אמר אני המאמן הראשון שישבתי עם ציון ויצמן.

אם הפועל עכו רוצה להצליח השנה בליגת העל היא צריכה דבר ראשון מאמן עם נוכחות ...הפועל עכו צריכה דובר שיהיה הפה של הקבוצה מאמנים שחקנים וכו" כי ההתנהלות של הדרי בשבוע אחרי התיקו של הקבוצה נגד בני יהודה היתה הרסנית למדיי לקבוצה ומי שנכח במשחק בראשון נגד רמת השרון הבין עד כמה הנזק היה גדול של ההתנהלות באותו שבוע...
שמתם לב עכו השבוע לא הופיע יותר מידיי בכותרות כמו בשבוע שעבר...
הייתי עושה עוד מספר שינויים בסדל העכואי ותאמינו לי שהקבוצה היתה מתחילה לפרוח מחדש..
דבר ראשון הייתי משחרר את דימאקו פידליס מהקבוצה עם כל הכבוד לדימאקו זה לא אותו דימאקו שהיה בעכו לפני הפציעה בעונה שעברה הייתי משחרר אותו כדיי שיחזור לכושר משחק טוב יותר מאשר הוא נמצא בו היום שיקבל ביטחון בקבוצה מליגה לאומית לא מעבר לזה...מביא בלם זר אכותי ..
בעמדת המגן הימני הייתי מביא את עומרי קנדה ואז משחק האגפים שלנו יהיה מושלם עם 2 שחקנים שאוהבים לתמוך בהתקפה ויודעים לתמוך ...
דמיינו לכם את קנדה ובן דין משחקים בעכו מגן ימני ומגן שמאלי בן דין כבר חתם טוב יעשה ציון אם יעשה מאמץ להחתים את קנדה...אני בטוח שכמות הצופים שתגיע למשחקי הקבצה יאזנו את התקציב של הקבוצה ברגע שעכו תנחית עוד שחקן ברמה כמו קנדה.
תחשבו על זה שם בקבוצה ותראו עד כמה אני צודק.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:42 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

יומיים אחרי הסקופ של עכונט , YNET מפרסם היום ובלי בושה כותב " פרסום ראשון " :

עכו בלחץ: " ויצמן לא ימשיך כיו"ר, נקודה"

לאחר הצהרת היועצת המשפטית של העירייה כי היו"ר לא יוכל לכהן בשני תפקידים במקביל (בעירייה ובקבוצה), במועדון חוששים מהפסקת התקצוב מראש העיר. אחת האופציות: ויצמן יחזיק בסמכויות, לא בתואר

לחץ גדול וחוסר וודאות בקרב שחקני ואוהדי הפועל עכו בעקבות חשיפת ynet ספורט, על דרישתה של היועצת המשפטית של עיריית עכו, עורכת הדין כנרת הדר, שהורתה על הפסקת התמיכה בעמותת קבוצת הכדורגל בעקבות תפקידו של ויצמן בעיריית עכו וכיו"ר קבוצת הכדורגל, דבר הנוגד את החוק.

הפרסום עורר הדים רבים, השחקנים חוששים לעתידם ויודעים שבמידה וראש העירייה שמעון לנקרי, הנחשב לאוהד גדול של הקבוצה, יפסיק את התמיכה, מצבה של הקבוצה עשוי להתדרדר והעתיד לא נראה ורוד.

אוהדים שהיו בישיבת מועצת העיר עכו, מודאגים מהחלטת מועצת העיר עכו שאישרה את חוות הדעת של היועצת המשפטית עו"ד כנרת הדר שאמרה

פרסום ראשון: היועמ"ש, עו"ד כנרת הדר, הודיעה כי העירייה לא תוכל לתמוך בקבוצת הכדורגל, כל עוד היו"ר, שעובד בעיריית עכו, יישאר בתפקידו. בן דיין סיכם את תנאיו במועדן

בנחרצות : "הנני מורה כי העירייה מנועה מלתמוך בעמותת כדורגל הפועל עכו .

יו"ר העמותה הינו מר ציון ויצמן העובד בעירייה במשרה מלאה כמנהל אגף רישוי ובנייה .
סעיף 174 א לפקודת העיריות - אוסר על מעורבות עובד העירייה בעסקה לה העירייה צד , לאור כל האמור , ככל שיוותר ציון בתפקידו יו"ר העמותה , דעתי כי העירייה לא תוכל להעביר לעמותה כספי תמיכה".

במהלך הדיון במועצת העיר, לא הייתה התייחסות של חברי מועצת העיר לחוות הדעת של היועצת המשפטית. גם אחרי הבקשות של ראש העיר לנקרי להתייחס הייתה שתיקה. האוהדים מתכוונים לפנות לראש העיר ולדרוש הסברים לגבי העתיד שלוקה בערפל.

לויצמן שתי אופציות: האחת לעזוב את עבודתו בעיריית עכו והשנייה לוותר על תפקידו כיו"ר הקבוצה. מקורבים לויצמן כבר החלו להציע אופציות חלופיות כגון: מינוי של אחד המקורבים, יגאל סויסה או עזרא גורש, לתפקיד היו"ר, אך ויצמן ימשיך בפועל ובכך הכספים ימשיכו לזרום, אך בכירים בעיריית עכו ציינו : "היועצת המשפטית לא תיתן ידה לקומבינות ולמינויים לא כשרים,ציון לא יכול להמשיך לשמש כיו"ר וכעובד עירייה נקודה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4278575,00.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:39 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

עזרא,

הפעם הפגנת נאיביות.

חשוב לשמור על החוק, אך לא מתעוררת בך לפעמים המחשבה שהחוק מנוצל כמנוף להשגת אינטרסים?.....
לא מתעוררת בך השאלה, למה לפעמים שוכחים להיעזר בחוק?.....
ובנוסף, אתה יודע שהחוק אינו מדע מדויק - באותו תיק, הסנגור משתמש בו באופן שמשרת אותו ואילו הקטגור,
משתמש בחוק באופן הפוך!
הכל תלוי בכוונות ובאינטרסים.

מבלי להתייחס אישית לציון:
אני שומע בציבור שאלות, כגון: א) בעניין העיתוי, למה לאחר 10 שנים?
ב) האם הוא בסטאטוס של מקבל החלטות שגורם ניגוד אינטרסים?
ג) האם הנושא נדון בקפידה? וכו'.
מה שחשוב הוא שבנושאים חשובים ובנושאים שבמחלוקת, צריך תמיד שהעניין ייבדק ע"י חוות דעת נוספת.
שאם לא כן, היועץ המשפטי הופך ל"מחליט-על", מעל רה"ע וכולם והופך לקובע מדיניות ופוסק-אחרון!!!....
ובכך יש בעייה כבדה, בעיקר על רקע העובדה שהחוק אינו מדע מדוייק.
היועץ המשפטי, הוא רק יועץ! ולאחר שמיעת חוות דעת (יותר מאחת, בנושאים חשובים – כאמור)
אז ההנהגה היא שתיקבע.
אגב, בארה"ב מתוך תרבות של רצינות ואחריות:
נותן חוות הדעת עצמו, ממליץ לקבל "Second opinion".

ובהזדמנות זו, כללית -
עכו, כעיר בעלת חשיבות לאומית וייחודית במישורים השונים – ראוייה לבעלי מקצוע משכמם ומעלה שיהיו:
ישרים ואמינים, מוכשרים, מנוסים, שוחרי עכו, חרוצים מאד ורצוי נעימי הליכות.
אלה הקריטריונים שעכו ראויה להם!

בעניין החכ"ל, מאחר והמועמד לא עמד בקריטריונים, פשוט מינו אותו כסמנכ"ל, כדי שבינתיים יצבור שנות ניסיון (על גב מי?)

הנה כך מזגזגים, כדי לא להתנגש עם החוק.

ול-aromi,

באשר לי ובכלל, יש לי "בטן מלאה", אך גזרתי על עצמי, בינתיים, איפוק וטורח לא לשפוך את התינוק עם המים המזוהמים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 19:48 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ישראל ידידי
אמרת שאני תמים? לא הייתי אומר .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 20:50 

עזרא ידידי,

קרא שוב ותיווכח שכתבתי: "הפעם הפגנת נאיביות"!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 04:53 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ישראל לא הפעם וגם לא היי פעם.
תפקידו של עו"ד או יוע"מ להישתמש בחוק על כל היבטיו.
ולראיה אנו לא אחת למדים שעו"ד הופכים את האמת לשקר ולהיפך והכל בשם החוק.
מספיקה אות אחת שתהפוך את הקערה על פיה .
במקרה דנן אם וכאשר ירוצו למבקר המדינה שזהו הגוף העליון לבקורת אני הייתי מוסיף
ושואל שאלה אחת את היוע"מ איפה הייתם שנים רבות ולא רק עכשו .ואז זה מבחינת גול עצמי ליוע"מ של העיריה . אך ,אומרים עדיף מאוחר מאשר אף פעם.
אישית קשה לי עד מאוד שמהלכים אינם שקופים לראווה בכלל בכל ההיתנהגות הכללית
במדינה . המון שושו. המון סודות. המון חדרי חדרים.
כבר נאמר לא פעם שעם ישראל הוא עם קומבינטור .ראה ערך אוירה כללית השורה בישראל.
כמו : יהיה בסדר, אל תדאג, סמוך עלי, וכו'.

עכשו נשאלת השאלה כפי ששאלתי וכתבתי על כך לפני זמן רב .
התמיכה להפועל עכו מהיכן באה? מעבר לטוטו ווינר.
האם מהקופה הציבורית כלומר ממשלם המיסים העירוני?
ואזי פה המקום ש"כלב "השמירה יתן את מילתו בעינין.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: