חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 10:09

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דעה : יש תושבים שמחפשים כל הזמן מה לא טוב בקניון עזריאלי
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:25 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

דעה : יש תושבים שמחפשים כל הזמן מה לא טוב בקניון עזריאלי

המותג קניון עזריאלי בעכו , הוא מתנה לעיר עכו והנה יש מספר תושבים שמחפשים בכל יום מה לא בסדר בקניון עזריאלי בעכו , במקום לברך שהנה העיר עכו , בדרך חזרה להיות עיר מחוז עם אצטדיון מחוזי , עם מרכז טניס מחוזי ועם קניון עזריאלי שיבואו אליו תושבים מנהריה , מכרמיאל ועוד ,
הגיע הזמן אחרי הרבה שנים לחזור להיות עיר מרכזית באזור שלנו , אך יש מספר תושבים שקשה להם לפרגן , יותר קל להם להשמיץ , ליצור בדיחות על עכו , עם התנשאות הם לוקחים את הרכב שלהם ויוצאים מעכו ישר לערים אחרות לקנות ולבלות , בלי לבדוק מה יש בעכו .

הם אפילו לא יודעים מה נעשה בעכו , לדוגמא אתמול לקראת חצות אכלתי גלידה טעימה וכשרה ב MED , ( מקום בים לשעבר ) מספר מטרים מהים נוספו שולחנות וכיסאות לגלידרייה ואפשר להזמין גלידה או קפה או יוגורט , אז למה לנסוע רחוק והנה מגיע עזריאלי עם כל המותגים והיופי , אך מדוע בכל יום יש מי שמחפש מה לא בסדר בקניון , כמו לדוגמא גולש עכונט שכתב הבוקר

ציטוט:
למה עזריאלי דרש מבעלי החנויות בקניון החדש ש60% מהמוכרים מכל חנות יהיו ערבים?

והוא מפיץ את ההשמצה הזאת ( בדקתי שזאת שזה לא אמת ומחקתי , לפחות כאן שומרים על הגינות ועל עכו ) , האיש מפיץ בכל הרשתות החברתיות במדינה כפי שהפיץ שאי אפשר לצאת מהבית כי יש ערבים ברחוב , נו ! , אז מדוע האיש הזה גורם נזק לעיר , קורה ליהודים לברוח מעכו ולא לקנות בקניון עזריאלי , מפיץ דברים לא בדוקים , יוצר מתח מיותר לקראת כיפור הקרוב .
מדוע מה זה תורם , זה רק יכול להזיק לעיר שלנו שעמלנו רבות ( אותם ותיקים שלא ברחו מעכו ) כידי להחזיר אותה לשפיות , לבנייה ולעתיד טוב יותר .

דוגמא נוספת ואחרונה , אחד אומר שאין מזגנים בקניון ומיד יש מי שמדביק את זה לקניון עזריאלי בעכו .( המיזוג בעזריאלי עכו עובד , עובדים כיום ביום ובלילה להכנת הפתחיה מחר )
ציטוט:
קניון בלי מזגו הכתבה בשבת בצםון 1

אני מציע לאותם תושבים להירגע , לקבל בברכה את קניון עזריאלי בעכו ולהתחיל לקנות ולבלות בעכו .
אני בטוח שרוב תושבי עכו מברכים ושמחים !

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: דעה : יש תושבים שמחפשים כל הזמן מה לא טוב בקניון עזריאלי
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 13:09 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מילה אחת אלברט יש לי להגיב.
אתה. צודק.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 14:42 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תודה לך עזרא היקר

הבחור כהן , שהגיע לעכו , הוא לא מוכן לקבל ביקורת על מה שהוא גורם לעיר שלנו - עוד נביא עזם הגיע לעכו והוא אומר שעכו תהיה עיר ערבית בעוד עשור שנים , כפי שאמרו אותם יהודים שברחו מעכו לפני עשור - עוד נביא זעם צעיר שלא מבין את החיים ובמקום להקשיב וללמוד הוא משמיץ שאני שמאלני כאילו אני לא מהמניין – ממש חוצפה , כך היה עם שרון דהאן דובר העירייה ואחרים – הוא מציג את עצמו כמושיע - לא להאמין שהגיע בחור כזה לעכו –

כאילו הוא מבין יותר טוב מרבנים , מפעלי ימין בעכו , מרב ישיבת הסדר ורבני גרעין אומץ , כל אלה שעושים בפועל למען עכו במקום לדבר ולהזיק לעכו . הוא רוצה להשמיץ ולכתוב לשון הרע ואוזמן למשטרה כפי שהוא הוזמן והוזהר .
הוא רוצה שלא אמחק השמצות והאשמות לא בדוקות ולזה הוא קורה משת"פ - ממש לא להאמין .
הבחור , כהן , כתב רבות בעכונט ואף אחד לא מחק אותו , אך להיות שותף בעבירה אני לא מוכן ולכן אני מוחק לשון הרע .
כל אחד חופשי לכתוב לעניין גם ביקורת קשה נגד מי שרוצים , מי לא מכיר את לריסה שכותבת ביקורת קשה נגד העירייה ואף פעם לא נמחקה כי היא בעלת ניסיון ותבונה . מי לא מכיר את הביקורת הקשה של חבר מועצת העיר עכו שלמה פדידה . מי לא ראה ביקורת נגד הגז ונגד האמוניה של שטראוס בעכונט ועוד ביקרות , אך לשון הרע לא בעכונט .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 15:03 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

כהן שלום

אמרת שלא תכתוב יותר בעכונט כי מחקו לך את הלשון הרע שכתבת כאן , אז מדוע אתה ממשיך להשמיץ כאן במקום לקבל את הביקורת - ההשמצות שלך ימחקו כאן . מספיק עם זה .
קיבלת במה לפרסום חינם לדף שלך בפיסבוק ואתה יכול להמשיך שם לכתוב כרצונך , יש לך במה גדולה להדלקת העיר עכו , לנבואות הזעם , להפחדת היהודים בעכו . תמשיך שם כי כאן עברת את הגבול .ואם תמשיך לכתוב לשון הרע נגד עכונט שם , נפגש בבית משפט , כי אין הפקרות במדינה כפי שאתה חושב .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 15:23 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אלברט שלום,
אני חושב שצריך לראות את התמונה בצורה המלאה.
לפני שבועות ספורים יצא לי להכיר את הבחור, בסך הכל מדובר בצעיר אכפתי, לצערי אין לנו מספיק כאלו בעכו, ציוני, בעל רצון לפעול ולהשפיע. יש בו הרבה מאוד חיוביות ובעיקר ברצון ובמוטיבציה שלו- אם היתה קבוצה גדולה יותר של צעירים אכפתיים בעכו העיר הייתה במצב טוב הרבה יותר.
יחד עם זאת, יש בו הרבה מאוד בושריות, אי בשלות, יוצא באמירות קיצוניות, נראה כלא חד, לא מכוון ולא החלטי.

רבים מהכותבים בעכו-נט יודעים את דעותי האמיתיות, נכון שאני משתדל להיות מאוזן, לראות את טובת העיר, אך יחד עם זאת אני תוקף ורואה כי עכו לא הולכת לכיוון הנכון ( יחד עם כל ההתפתחיות שמרמות ונדמה לרבים שהנה הגיע השינוי). לכן רבים שחושבים כמוני כי ההתנהלות בעייתית כועסים על כך שאני לא תקיף מספיק. אך לעיתים עדיף להציג את התמונה ולהשאיר את הפרשנות למביטים בה (כך למשל עם נתוני הלמ"ס).

ידידינו לעומת זאת, פועל מהבטן, ולעיתים רבות ולראייה ההקשבה לו אומר מה שרבים חושבים ומרגישים.
יחד עם זה, עליו ללמוד רבות, להתריע על דבר כזה או אחר לא בהכרח מזיק לעכו, אבל גם לא מועיל.
הדרך שבה הוא הולך כרגע תביא אותו בסופו של דבר בתקופה לא ארוכה אם ימשיך כך הוא יעלם כמו רבים אחרים שהגיעו בסערה ונעלמו בעכו.

לכן אני חושב שצריך לא לתקוף אותו אלה להכיל אותו ולנסות ליישר אותו, בתקווה שהוא יגיע גם עם דעותיו לדרך הנכונה שבה יוכל לתרום לעיר.
למרות שאין לי ממש זמן לפנות לכך, אולי כדאי לנסות ולחזור לפחות פעם בחודש למפגשים פתוחים של חברי עכו-נט ותושבי עכו, לתת לדיון הציבורי לצאת מהעולם הוירטואלי אל העולם האמיתי וכך גם יהיה קל יותר לחזור למסלול הנכון.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 21:41 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

רוצים לדעת מה לא טוב בקניון החדש?
העובדה שרוצים שהוא יסגר ביום שבת!
למה לא להיות כמו שאר הקניונים באזור? למה לא לדאוג לפנאי של התושבים לשם שינוי במקום ל"רגשות הפגועים" של אוכלוסית הדתיים בעיר ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: