חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 15:56

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חברים אתמול ממש התביישתי בלהיות אוהד הפועל עכו..
הודעהפורסם: 11 ינואר 2010, 09:46 
עכונט כדרך חיים

חברים אתמול ממש התביישתי בלהיות אוהד הפועל עכו.. שיחקנו נגד קבוצה חלשה מאוד ולא ידענו לנצח בגלל משחק בונקר ושמירות אישיות שירון נאלץ לשחק בגלל שאין לו כלים יותר טובים ,אבל למרות זאת אתמול ירון טעה בגדול במשחק שהוציא את אמונגואה במקום להוציא שחקן אחר ואני לא אקבל את התירוץ של בן פצוע ליעד פצוע אז ניסיתי לתמרן, כניסתו של רועי דין לא נחוצה בכלל והאמת עם כל הכבוד לרועי דין הוא לא מתאים לליגת העל הבחור כל שני ומחמישי פצוע זה לא החלוץ שעכו צריכה להסתמך עליו ההוצאה של אושרי גיטא טעות אחת גדולה כי אם כבר אתה עושה חילוף התקפי תשאיר את גיטא יחד עם רועי ועומרי ולא להשאר באותה שיטה שלא הצליחה .
ציון ויצמן חייב להתחיל להזרים מזומנים לרכש שימו לב מה רשום באתר ONE אחי נצרת הצליחה לגייס מיליון שקל לרכש ועכו לא מצליחה לגייס כלום מושכת שבוע אחרי שבוע את הרכישות שאמורים לעשות בשביל כנראה לחסוך כמה שקלים לא יתכן שמתחילת השנה לא נביא רכש נורמלי לרפואה שכולם כולל כולם בקבוצה יודעים שהבעיה היא בשפיץ ולא עושים כלום בנידון כמה כבר דודו גורש יכול להציל את הפועל עכו ראינו אתמול שבדקה ה-94 כבר גם דודו לא הצליח לעזור לקבוצה דיי עם כל ההבטחות איפה ההבטחות שציון ויצמן הבטיח אחרי הניצחון נגד מכבי פ"ת תראו איזה רכש אני יביא בינוואר איפה הרכש עבדול ראזק שמגיע אחרי פציעה קשה מאוד אמיר טגה שגם הוא מגיע אחרי פציעה קשה מאוד ,ירון לא מעונין שאוקוצה יחתום בקבוצה למרות הפירסומים שיש לגביו יש לך משהו טוב יותר שאתה יכול להביא אז יאלה לא לישון תיא ואםלא אז אוקוצה אופציה טובה בעכו יהיה לו יותר שקט להצליח.
עכשיו מכאן אני קורא לציון ויצמן יו"ר הפועל עכו חיכינו 32 שנה לראות את הפועל עכו בליגת העל ויחד איתך הקוצה העפילה אני לא מאמין שאחרי מסע כזה ארוך רצה לחזור לליגה הלאומית הגיע הזמן לפתוח את הכיס ולהביא רכש טוב שישדרג את הקבוצה מקצה לקצה אנחנו יכולים ומסוגלים לסיים בפליאוף האמצעי ולקבל מענק לא מבוטל של 4 מיליון שקל במידה וכך יהיה ויהיה לך גם שקט תעשייתי לבניית סגל חדש לעונה הבאה ב"ה במגרש החדש אנחנו האוהדים מאסנו בהבטחות רוצים תכלס בשטח כי באמת הגענו לבאר ובמקום שנשתה ממנה אנחנו הופכים להיות צמאים להצלחה שלא מגיעה תן לירון את מה שהוא רוצה כי זהו הוא סחט את הסגל הקיים והוציא ממנו הכל עכשיו צריך לרענן כי גם השחקנים אומרים שהם חייבים חיזוק כולם חושבים כך ורק אתה יכול ליישם את זה אז תתחילו להתעורר לפני שבאמת נכנס לתהום הכי עמוק שיש ואם נצא ממנו רק בנס.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: חברים אתמול ממש התביישתי בלהיות אוהד הפועל עכו..
הודעהפורסם: 11 ינואר 2010, 12:50 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

שלום
אתמול גם אני הייתי במגרש.

למען האמת אני כבר לא יודע מה לרשום מלבד העובדה שזה סגל השחקנים שיש לנו ואת זה חייבים לקחת בחשבון.
עם כל הכבוד אנחנו לא יכולים לצפות לשחק כדורגל יפה ומשוחרר אחרת נחטוף על הראש כמעט כל משחק. במצבת השחקנים שיש כרגע כל מה שנותר הוא מלחמה וגרימת נזק למשחק.

אי אפשר לצפות שעם סגל שחקנים בינוני ניתן הצגות ומשחקים גדולים כל שבוע.
הפועל עכו מנסה להביא את המשחק לרמה שלה כדי שתוכל להוציא משהו ממנו. היו אתמול טרוניות לגבי צורת האימון של ירון ואין ספק שנעשו טעויות, אבל אני חוזר ואומר כפי שאמרתי בעבר. ירון לא אשם. הוא וסגל שחקניו עושים את המירב על מנת להוציא מים מהסלע. מי שראה את המשחק אתמול לא יכול לבוא בטענות לקבוצה שהם לא התאמצו, לא ניסו או הקלו ראש. הם הגירו גלונים שלמים של זיעה ועל זה אין לי מילה אחת רעה לומר. להבדיל מקבוצות התחתית האחרות, הפועל עכו נלחמת הכי קשה על כר הדשא.

מדברים חיזוק, חיזוק ועוד פעם חיזוק. לא יודע, אני סקפטי מאוד ואת זה צריך לקחת גם בחשבון. אולי לא יצא דבר בינואר וגם אם יצא מי בכלל יכול לתת ערבות שניפול על מציאות.

אין מציאות אחרת, אנו נילחם עם מה שיש והעונה הזו הולכת להיות מתסכלת ברמות קשות, אבל אם הקבוצה תמשיך להילחם כפי שעשתה בעבר אני לא חושב שנרד ליגה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 ינואר 2010, 17:49 
עכונט כדרך חיים

ערב טוב.........

שלא תגידו שלא אמרתי לכם, גם שהוצאנו תיקו מול הפועל תל אביב אמרתי שזה לא כדורגל והמזל לא תמיד יהיה לטובתינו. לאחר המשחק ירון הוכנבויים טען בפני המצלמה שהגיע לעכו לפחות נקודה ושעכו הגיעו להרבה מצבים . לא ידעתי אם לצחוק או לבכות , לא הגיע לעכו ולא לנתניה אפילו חצי נקודה . 2 בעיטות עונשין מסוכנות של שחר סימנטוב , והשמטה של שוער נתניה שאלמקייאס החמיץ בשלומיאליות ,ועוד חצי מצב עם ניסיון של אלמקייס במספרת לא ראינו כלום. חלוצים שאמורים לשחק בחוד היו יותר קרובים לשש עשרה שלנו יותר מהיריב , לא הבנתי מה התפקיד של גיטא ? הבחור היה בדקה השישים באפיסת כוחות בגלל שנאלץ לרדוף אחרי שחקנים עד הרחבה שלנו , מילא לסגור את המגינים אבל ממש לשחק גם בתור קשר וגם בתור חלוץ זה היה יותר מידי עבורו.
בואו נתחיל עם הקישור הדפנסיבי , כל אדם שמבין כדורגל יודע שבתפקיד הזה צריכים שחקנים טכנים ואגרסיבים שמנהלים את המשחק מאחור וגם נעים קדימה לכיוון רחבת היריב , ומי משחקים בקישור שלנו? רון בן נחום וגוני טטנבאום ששניהם לוקים בצד הטכני כבר עכו בבעיה . תאמינו לי אני אתמול על הקוים עושה סלט לראובן עטר . הייתי משחק עם אמנגואה בכנף שמאל , אלמקייס בכנף ימין , 2 חלוצים דיין וגיטא , ומאחור סימנטוב וטטנבאום. עם רון בן נחום משחק אז רק בתור בלם אין לו מה לחפש בקישור. הייתי יוצר מצב שמי שמנווט את המשחק הוא שחר סימנטוב מאחור ולא בן נחום וטטנבאום , הייתי יוצר לחץ על נתניה כבר בחלק שלהם עם המערך שכתבתי לכם. ותאמינו לי אייך שנתניה נראו אתמול 3 נקודות היו לזכות הפועל עכו. אני לא מבין אייך אדק לא מוצא מקום בהרכב ההזוי של הפועל עכו היום, משהו הזוי בעיני ,ומה מסתתר מאחורי ההחלטות המקצועיות .
לסיום אם עכו תמשיך לשחק בשיטה הזו ,צר לי לבשר לכם שעכו תרד ליגה .עכו כבר לא תיהיה במקומות 7 -10 , והיא תיהיה בפלייאוף התחתון שם עכו תצטרך ליזום ופה תיהיה הבעיה . חייביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם להתחזק ריבונו של עולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ,כמה זמן לוקח להביא שחקן 1 כמה זמן? עברנו כבר את מחזור 17

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 ינואר 2010, 19:08 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

חבל על איבוד הנקודות אתמול אבל אני לא מאשים תשחקנים הם מבחינתם עושים מה שאפשר רק אני מת לדעת מה עושה טננבויים בליכת העל? שחקן גרועה בלי טכניקה ובלי כלום ויש עוד כמה שחקנים שחבל להרחיב תדיבור עליהם בואו נהיה מציאותיים ירון הוכנבויים כשל זה שאנחנו מקום 10 זה בנתיים בגדר נס כול הזמן אנחנו אומרים מתי יביאו חיזוק. אם עבדול ראזק וטגה נקרא חיזוק בעיני ירון אני מצטער אני מעדיף כמה שחקני נוער עבדול ראזק מגיעה אחרריי פציעה ואנחנו לא יודעים מה מצבו נכון להיום טגה אותו דבר. יש לי בקשה לירון הוכנבויים אם אתה לא מסוגל להחזיק קבוצה בליגת העל ואין לך מילה אצל וייצמן פשוט שים תמפתחות ותן למאמן אחר שיעשה תעבודה . אם אתה חושב שיש לך מילה ואתה מסוגל להביא רכש טוב ולהשאיר אותנו בליגה שיהיה לך בהצלחה. הצלחה שלך ירון זו הצלחה שלנו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 ינואר 2010, 20:38 

ציון וייצמן הייקר עשית מאמץ שנעלה ליגה ועוד ליגה ונו עכשיו מה עושים ,אני לא רוצה להכנס לנעליים של ציון אך חבל חבל שאין חיזוק מתאים לקבוצה שכרגע נראה שעד הסוף יהיה קשה חבל חבל חבל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 ינואר 2010, 19:59 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

לכל אלו "שמתביישים להיות אוהדי הפועל עכו"
אוהד אמיתי אוהד את קבוצתו כשהולך,אבל גם כשלא הולך!
תאמינו לי עכו עשתה את הבלתי יאומן,בעליתה לליגה הראשונה!
עם תקציב דל,ובלי מגרש. מי שחושב שזה קל, לא מבין כלום אבל כלום בניהול קבוצה
קל מאוד להציע כל מיני הצעות,תביאו חיזוק, תביאו רכש, תעשו ככה או תעשו ככה,
מה אנשים חושבים,ציון וייצמן והמאמן לא רוצים?
אז בואו נהיה גאים בקבוצה! לא נתבייש!באו ניתן לקבוצה שקט ותאמינו לי הכל יהיה בסדר.
איך אני יודע? אני אגיד לכם, יש הנהלה שמתפקדת מצוין בתנאים קשים במיוחד.ויש קבוצה שלדעתי
טובה יותר מלפחות חצי ליגה!
בהצלחה
דודי רוזנפלד

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 ינואר 2010, 20:24 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט
סמל אישי של המשתמש

אם לא מתכוונים להתחזק אז שלא יצאו בהצהרות שכן רוצים להתחזק,מההתחלה שיגידו שלא מתחזקים ולא יצרו ציפיות אצל האוהדים,ומעניין שכל קבוצות התחתית כן הצליחו להתחזק למרות שהם קבוצות עם תקציב כמו של עכו או נמוך ממנו,אבל היו''רים שלהם הצליחו לגייס כספים ,חבל שאחרי 30 שנה ומגרש חדש שנבנה עכו תרד שוב ליגה... 

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 ינואר 2010, 23:26 

חברים יקרים
אני אף פעם לא מתבייש שאני אוהד הפועל עכו.
אני תמיד מלא גאווה על כך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 ינואר 2010, 03:44 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

(שחר)
לילה טוב אנשים
ברצוני לחזק את הדברים של גו'ש ודודי !
אני לא מתבייש אף פעם להיות אוהד של הפועל עכו גם אם נפסיד ליפו בגביע חח
אבל אני ממש מרגיש שיש שתי דעות ושתי קבוצות אשכרה כמו באח הגדול ...
אפשרי יהיה לבקש מתומר לוי במקום שיראיין אותנו ויעשה כתבה על מה לא טוב בעניי אחרים ועל מה כן אפשר לעשות בלאגן אולי שישלח איזה פתק לארז טל ולערוץ 2 שיכניס אותנו לאח הגדול vip אני אבא גוש דודי וכל שאר התומכים שרוצים בשקט להתקדם ושלום בית לקבוצה אחת (סטייל אלירז וגואל)
וקבוצה שניה יהיו בה כל אלה שרוצים לעשות בלאגן ומוצאים מה לא טוב מה לא להסכים מה כן לעשות בכדי ללכת ראש בראש מבלי לראות תצד השני שמסביר לך פנים מול פנים !
מתאים או לא .....
קיצר לילה טוב
ואלה תשכחו באנרגיות חיוביות !!!ויהי מה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה