חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 15:22

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בסלון עם מוטי גולדבאום...
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2009, 09:52 
עכונט כדרך חיים

בוקר טוב לכולם...

עוד שבת של כדורגל 29.8.2009 השעה 15.30 אני אישתי הבת שלי בת 15 והחברה שלה והבן הקטן שלי בן 4 ( הבנים הגדולים לא הגיעו 1 באילת והשני קוסם שהופיע באותו זמן )עולים לרכב בדרך לנצרת עלית . נכון נוסעים מוקדם אבל בתקופה של אברהם מנצל,ואריה קוך ושמעון שנהר הייו כבר במגרש 6000 צופים שעתיים לפני המשחק. מגיעים לנצרת עלית מחפשים בית קפה קרוב למגרש שממה ושממון . נכנסנו לתחנת דלק שצמודה למגרש בצד המזרחי קנינו שתייה ומשהו לאכול ונסענו למגרש החנייה . השעה 17.25 ..בחוץ אני פוגש את רועי דיין שמסביר לי על הפציעה שלו ועל חזרתו למגרש בעוד שבועיים ,כמו כן פגשתי את אחמד סבע שהגיע למגרש עם הרכב שלו . ניגשתי לקופה
שאלתי כמה עולה כרטיס ואז ראיתי את מוטי טובול ליד מוכרי הכרטיסים ..שאלתי את טובול אם נערות בנות 15 משלמות כניסה במיוחד שאני קונה 2 כרטיסים לי ולאישתי ,,אמר יחזור אלי עם תשובה (לא חזר ) בכניסה למגרש פגשתי את יגאל חן והסברתי לו שהגעתי עם אישתי הבת וחברה וקניתי 2 כרטיסים לי ולאישתי והאם הנערות צריכות לשלם? אמר יבדוק ויחזור אלי (לא חזר ) ראה את זה האוהד חנניה ונתן לי הזמנה 1 ..הלכתי לקופה וקניתי עוד כרטיס לבת שלי. ואת ההזמנה נתתי לחברה של הבת. ציפיתי לקנות 2 כרטיסים כמו תמיד ולפחות הנערות יכנסו חינם , אבל לא בעכו ,כי בעכו יש אלפי אוהדים ואחד כמוני שבדרך כלל מגיע עם כל המשפחה וקונה 4 כרטיסים לי לאישתי ולשני הבנים הגדולים לא יכול להכניס את הבנות חינם . אם כל אוהד היה מביא למשחקים 7 אנשים כמוני לפחות היינו 3000 אוהדים .
התיישבנו ביציע הוצאתי מהתיק של אישתי את הבלונים שקניתי מכספי וחילקתי אותם לילדים . עוד כמה דקות המשחק עומד להתחיל והמתח בשמים .. השופט שורק לפתיחת המשחק שביציע של הפועל עכו 250 אוהדים וביציע של נתניה בערך 100 אוהדים אבל ססגונים עם דגלים תופים ועוד שמעודדים לא הפסקה .
המשחק מתחיל ועכו עם התלהבות של משחק ביתי ראשון לוחצת על הדוושה אבל לא מגיעה למצבים עד הגול הראשון של גבע ברקאי בראש עם טעות איומה של שוער נתניה .בהמשך יכול היה אדק עם 2 נגיחות מכמה מטרים להבקיע אבל החמיץ בשלומיאליות .
אם היה משהו בולט במחצית הראשונה של הפועל עכו זו הנחישות מעבר לזה כלום שלא נדבר על המחצית השנייה . לא הבנתי את המערך ומה תפקידם של השחקנים על המגרש ,ואייך עובר עליהם השבוע. הסגל של עכו קצר כמו השמיכה של של אולסי פרי . הביאו את שרון גרמזנו , מי שלא מכיר משחק בתור חלוץ ., אם הוא לא שותף כאשר רועי דיין לא משחק ,הזרים החלוצים שצריכים להצטרף ,אושרי גיטא הפצוע ,אז מתי הוא ישחק? הוא יהיה בן 18 שחקנים שיתלבשו למשחק הבא? טעות, גורמנזו עכו הביאו אותך בטעות ,כמו שהביאו את זביטי ועוד כמה .. (אני מתנצל גורמנזו אבל ככה זה נראה מבחוץ )
אייך אפשר לשחק כדורגל כאשר 2 המגינים לא עוברים את החצי? שהמגינים לא יגיעו פעת אחת לרחבת השש עשרה לדאבל פס או כניסה לרחבה? מה עשה ליאור לוי בקישור ? אם הוא משחק הוא חייב לשחק בתור מגן על מנת לנצל את המהירות שלו ואני בטוח שבוא יסייע יותר באגף מאשר במרכז המגרש. ראינו כמה חסר לעכו שחקן אמצע שדה אופנסיבי טכני שיעמיד שחקן מול שוער,, הכל מקרי בעכו ,אפילו 2 הגולים שהובקעו שלעכו אם בחיפה ואם נגד נתניה לא נבעו מהתקפה מסודרת אלא מטעויות.
בואו נגיע לשער השיוויון של נתניה ,עבדולעזיז מקבל את הכדור קרוב לאמצע עם הפנים לרחבה שלו והגב ליריבה , כל אחד שמבין כדורגל יודע
שחלוץ מקבל כדור שהוא לבד עם הגב באמצע המגרש ולא ברחבת השש עשרה זה לשמור על הכדור כאשר הגוף נוטה שמאלה או ימינה ועין צדדית על השומר או על מי שמגיע לבצע לחץ ,או שנשרקת עבירה לטובתו ,או שהוא פותח לצדדים ,אבל עבדולעזזיז לא, הוא קיבל את הכדור עם הגב ,עייף ,תשוש .לא הרגיש שבשניה אחת הכדור נעלם מרגליו פס לרחבה וכבר 1-1 . כאן כבר משהו לא מובן לי השחקנים נפלו מהרגליים ,רואים כושר גופני לקוי , כאן עכו היו חייבים לבצע 2 חילופים לפחות בדקה השבעים . נתניה הפקירו את ההגנה ועכו עם עוד חלוץ רענן בדקה השיבעים היה עוזר מאוד לפי דעתי .. אבל חלוץ נכנס בדקה 89 (אפילו לדופק הרצוי לא הגיע ) לפני זה נכנס שחר סימנטוב בדקה 74 אבל עדיין חלוד (אני מבין אותו ) ונמנע להיכנס לתאקלים בעקבות הפציעה שעבר .
בקיצור אוהדים וגולשים יקרים כרגע הפועל עכו לא נראית טוב וכמו שציינתי חוץ מנחישות והקרבה אין כדורגל ,אין משחק אגפים ,אין קישור אופנסיבי, ואין קשר דפנסיבי שיעביר את כובד המשחק מהחלק האחורי לחלק הקידמי ,חוסר דיוק שדורש הסבר בכתב .
6 נקודות היו בקופה עכו נשארה עם 1 . בואו נקווה לימים טובים יותר ובהצלחה במשחקים הבאים .
נ.ב המזנון במגרש נקי , מטופח, והנקניקיות טעימות :) :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: בסלון עם מוטי גולדבאום...
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2009, 12:12 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
סמל אישי של המשתמש

מיקום: עצבות נועלת שערי שמיים, תפילה פותחת שערים נעולים, והשמחה - בכוחה לשבר חומות.
מוטי כל הכבוד כל מילה סלע גם אוהד שלא מבין הרבה בכדורגל רואה בבירור כי לעכו אין קישור ובטח התקפה ורואים כי למרות שאני חושב שירון מאמן טוב יש לו חוסר ניסיון בליגת העל ושאינו יודע לבצע חילוף במניטיים
אני מאמין שאם חיזוק נכון בקישור וההתקפה תהיה לנו קבוצה טובה יותר
נ.ב :אני שוב רוצה להזכיר לירון ליגת העל זו לא ליגה לאומית על טעויות משלמים ולא תמיד יש דרך חזרה משחק בליגת העל הרבה יותר מהיר וכך צריך להגיב בהתאם

לעולם לא תצעדי לבד הפועל

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2009, 12:36 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

אני מסכים עם כל מילה.
יש לציין שהחלק ההגנתי בעכו לא רע בכלל ויש אור בקצה מנהרה.
אין ספק שצריך מישהו מהיר וטכני, תראו את חן עזרא שכבש את השער לזכות נתניה.
ליאור לוי צריך לאייש את העמדה הימנית ויש לשקול להסית את אמנגואה לצד שמאל במקום ג'וני.

כפי שהזכרתי בעבר. חייבים חלוצים טכניים מהסיבה הפשוטה. החלק המרכזי לוקה בצד הטכני(מלבד אדק אולי) ולכן מהחלוצים נדרשת יכולת הנעה. עבדול עזיז לדוגמא לא מתאים למערך מכיוון שהוא לוקה בחלק הזה ולכן אין לו יכולת להגיע למצבים. הכדורים שהוא מקבל לא מספיק טובים כדי להעמיד אותו למצב הבקעה.

נ.ב
אולי רק אני חושב ככה. שמתם לב שאדק מסרב למסור לסימן טוב? לא טוב!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2009, 13:36 
עכונט כדרך חיים

אחרי שקראתי את כל התגובות שלכם אני מסכים עם כולכם בכל מילה ומילה .
לגבי הכושר הגופני שלוקה בחסר אין ספק שעכו לא יכולה לסיים 90 דקות בליגת העל לא מובן לי למה החליפו את מאמן הכושר שיש לו קבלות ושנה שעברה עכו נראתה במשחק האחרון של הליגה שכבר כולם מוטשים כחבורה מגובשת שיכולה בשקט לרוץ עוד 90 דקות.
אני לא מכיר את מאמן הכושר שהגיע אבל לא היה צורך להחליף מאמן כושר במאמן כושר שהקבוצה בה הוא אימן שנה שעברה ירדה ליגה .
כמו שאני לא מסכים עם החלפת מאמן השוערים עם כל הכבוד לאבו רוקון גורש עם נוי רוזנפלד נראה הרבה יותר טוב מאשר עם אבו רוקון דודו נראה חסר ביטחון בשני המשחקים האחרונים ואני לא מאשים אותו אני יכול רק להאשים את המאמן שעובד איתו באימונים.
כאחד שמכיר את דודו לא יום ולא יומיים זה נדיר מאוד שבאחד על אחד מישהו יהיה מסוגל לתת לדודו גול וזה קרה נגד חיפה ונגד נתניה שעם דודו עם ביטחון הוא לוקח את שני השערים בקלות לגבי השער הראשון שדודו קיבל זה קורה לכל שוער וגם לגדולים מדודו זה קרה ויקרה .
מכאן אני רוצה למסור מסר לדודו אתה בין אחד השוערים שאני הכי מחזיק בכדורגל הישראלי שים מסך על הגולים שקיבלת זה קורה וזה יקרה לגדולים ממך בכל העולם אנחנו אוהדי עכו אוהבים ותומכים בך ובשבילנו אתה השוער מספר 1 בהצלחה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: כנסו כנסו
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2009, 16:45 

תגובה קצרה לגבי כל מה שנכתב
מוטי ראשית במשחקי הפועל עכו נשים חייבות להיכנס חינם אם רוצים שתהיה פה תרבות של כדורגל.
לא ייתכן שמועדון שמשחק רחוק מעכו ייקח כסף על נשים של אוהדי הבית.
מצידי ביציע של האורחים שייקח. ביציע שלנו קוניי המנויים אין סיבה שיקחו.
אחרי שנגיע למסה קריטית של אלף אוהדים שייקחו כסף מבנות זוגינו.
איציק מהקריאה הזאת של מוטי צריך לצאת קמפיין של נשים של קוניי כרטיסים ומנויים בחינם.
שנית אני אולי ישמע משונה אבל אני אופטימי עדיין לגבי העונה.
הקבוצה צריכה להשתפר זה ברור אבל היא לא באה בפיק בירכיים,באים לשחק כדורגל ואחרי הפגרה המצב עוד יהיה יותר טוב.
דבר נוסף ונראה הערב בחדשות הספורט אם אני צודק,המגן נפל על עבדול עזיז והיה שם פנדל.
מקווה שבמשחק הבא נעודד יותר ונתגבר כבר על המבוכה של לעודד את הקבוצה האהובה עלינו.
משהו אחרון אישי,כל הכבוד לראש העיר שמגיע למשחקים,בכל משחק שאני רואה אותו ליבי מתרחב,למרות שאני לא גר בעיר כבר שנים רבות אני מגיע הרבה לעיר והורי ומשפחתי מתגוררים בה וכולם מתפעלים מהצורה בה הוא מנהל את העיר.
מחכה מקווה ומייחל לנצחון הראשון בליגת העל.
מפה יוצא הקמפיין החשוב לתרבות כדורגל בריאה בעיר.
נשים,בנות של קוניי כרטיסים ומנויים נכנסות חינם.
יאללה עכו. :D

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2009, 22:40 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
סמל אישי של המשתמש

מוטי מה ציפתה שהקהל שלנו יבוא אתה טועה הנהלת עכו מזלזלת באוהדיה בצורה מחפירה אפילו הסעות לא עושים לא לכולם יש רכב מה רציתה שאנשים יבואו באופניים?????????????????.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2009, 06:05 
עכונט כדרך חיים

השבת היו אוטובוסים ... אוטובוס אחד שוחרר כי לא הגיעו ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2009, 12:14 
סמל אישי של המשתמש

איך היו הסעות ולא הודיעו חארטהההה אחת גדולההה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2009, 15:03 
עכונט כדרך חיים

אתה צודק שלא הודיעו ... ( אני .. ועוד לא ידענו ) ..

אך במגרש פגשתי אוהדים שהגיעו בהסעה וסיפרו לי שהיו 2 אוטובוסים מוזמנים ... אחד היה חצי ריק

והשני שוחרר כי היה ריק ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2009, 16:44 
סמל אישי של המשתמש

אתה רואה איציק זאת בדיוק הבעיה של הפועל עכו מצד אחד עושים הסעות מצד שני לא מודיעים שיש הסעות זה כמו שאני ילך להיתחתן ולא יודיעה שאני מתחתן למה אני יצפה בדיוק שיבואו אנשים איך יבואו בדיוק הריי לא הודעתי לאף אחד אחריי זה אני יבוא בטענות לאנשים שלא באוו . איציק זה פשוט חוסר מקצועיות של ההנהלה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2009, 18:06 
עכונט כדרך חיים

תגיעו למפגש אוהדים שסמי מארגן ..

עם יהיו הרבה אוהדים נוכל למצוא אוזנים קשובות ולתקן ...

קדימה ... הפועל עכו בליגת על ... כולנו באים ומעודדים !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2009, 19:21 
סמל אישי של המשתמש

איציק תודיעו מתיי המפגש ואני יגיעה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2009, 19:29 
עכונט כדרך חיים

סמי יפרסם כאן .. תעקבו ותגיעו !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה