|
| משתמש חדש עם רצון טוב |
 |
|
לקח לי כשלוש שעות להתאושש מהנס הגדול שקרה לנו,פשוט מי שלא מאמין בניסים צריך להתחיל לעשות את זה כי רבותי זה הנס הגדול ביותר שיכול לקרות לקבוצת כדורגל ממש עם שמיעת הבאזר לסיום העונה. הייתה לנו שנה קשה ביותר למרות שבתחילת השנה עם השמות של הכדורגלנים שהובאו לעכו המטרה הייתה ליגת העל , גם הכודרגלנים שהובאו בפגרה הם שמות של ליגת העל ולא של שחקנים שילחמו נגד הירידה או ירדו ליגה . הייתי רוצה לעבור כמעט על כל השמות ולכתוב מה באמת אני ורובנו חושביםם עליהם כי בסוף המשחק נגד אחי נצרת ראינו מי שהייה במגרש מי כן ומי לא באמת מעניין אותו מהקבוצה שבה הוא משחק ולא תמיד העיקר הוא הכסף. ונתחיל עם שחקן הרכש הראשון חמודי בריק שחקן בלי לב שחקן חלש , עם סיום המשחק נכנס להתקלח והלך הביתה. הזרים 3 המוסקטרים אדק סאני ויוליוס לקחו את הרגליים וברחו מהמגרש כמו נמושות ככה גם נראו במהלך העונה. חי בן לולו שחקן שבמהלך העונה לפי ראות עיני לא גילה יכולת מי יודע מה אבל כן ראו שהוא רצה וכאב לו המצב של הפועל עכו , לפי דיבורים עם שחקינים במהלך העונה נוכחתי לדעת שהוא חומד של בנאדם נכון שבמהלך משחק מסויים קיללתי אותו אבל לא התביישתי ללכת ולהתנצל בפניו ולהסביר לו שכמו שלשחקן יש אמוציות בזמן המשחק כך גם לאוהד ואני בטוח שהוא הבין אותי . ליאור לינדר השחקן הכי טוב, הבנקר שהיה השנה בעכו וגם בנאדם גדול מכל הבחינות . איימן אבו סאלח שחקן עם לב ונשמה אומנם צריך לשפר טיפ טיפה את רמת המשחק שלו אבל לפני דעתי שחקן אכפתי שראו את זה בכל משחק וגם את השמחה שלו בסיום המשחק נגד אחי נצרת . יקיר שינה שחקן מצויין אכפתי שכאב לו המצב במהלך העונה והבנאדם פשוט לא יכל להתאושש אחרי המשחק היום מרוב האושר הרבה והנס הבלתי יאומן שקרה . גבע ברקאי שחקן שמשום מה לא הגיע לרמתו בעכו למרות שנגד נצרת הוא היה טוב מאוד אני בטוח שאם הוא ישאר בעכו הוא עוד יתן את מה שהוא יודע ומעבר לכך. ועכשיו נגיע נכון להיום לרכש הכי מפורסם בעכו שאני אישית בני ועוד רבים אחרים חיכו לו בקוצר רוח, וזה האחד והיחיד המנהיג תומר תייר , לפי דעתי זה שחקן בעל לב רחב ונשמה טובה היו הרבה משחקים שרמת המשחק שלו איכזבה אותי באופן אישי ואני חושב שזה אך ורק בגלל הרצון החזק שלו להוכיח וכולנו יודעים שיש עליו הרבה כדורגל ואולי בגלל לחץ התחתית הדבר פגע בו אבל אף אחד לא יכול להגיד שהוא לא יודע כדורגל מספיק היה לי לראות את פרצי השמחה שלו בזמן הידיעה על התיקו בראשון לציון וגם אחרי המשחק את הצרחות שלו משמחה את הריקודים שלו בחניית כלי הרכב מחוץ למגרש כדי לדעת שזה שחקן נשמה שחקן שבאמת היה אכפת לו ואני אישית הייתי שמח מאוד לראות אותו בשנה הבאה בהפועל עכו ואני בטוח שהוא יתן ב10 מונים יותר מהעונה . על שחקני הבית של עכו הרבה אין לי מה להגיד אלה נלחמו ונתנו את הנשמה כל העונה וסבלו את סבל הקבוצה והאוהדים שחקנים כמו דודו גורש, אלון זיו, אלכס לויט, ערן גאון, שלומי לזמי, יקי וייצמן, וגם אורן יעקב בשבילי הוא שחקן בית, אתם גדולים. ולסיום השעה 17:51 בתאריך ה-23.5.08 הרבה נבלות בעכו אכלו את הכובע ואת הלב כי תפילתם היחידה הייתה נפילת הפועל עכו אתם לא תזכו ליום הזה אתם פשוט אנשים רעים וצרי עין שכואב לכם לראות אדם בהצלחתו ובגדולתו ובשבילכם אני לא מתבייש להגיד ולכתוב ציון ויצמן אתה המלך של עכו ואף אחד לא יכול עליך אני פשוט מצדיע לך ותאמין לי מכל הלב גם אם הקבוצה הייתה יורדת ליגה זה לא היה בגלל שעשית משהו לא טוב לקבוצה גם אז הייתי עומד ומצדיע לך תודה שבזכותך יש בעכו דבר כזה שנקרא הפועל, הפועל עכו, ותודה לאלוהים שיש בעכו את ציון ויצמן. שלכם דני פינקלשטיין [size=150] [/size] 
|
|
|