חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:49

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הנס הגדול -והפעם הוא לא היה בקפה!
הודעהפורסם: 23 מאי 2008, 23:13 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

לקח לי כשלוש שעות להתאושש מהנס הגדול שקרה לנו,פשוט מי שלא מאמין בניסים צריך להתחיל לעשות את זה כי רבותי זה הנס הגדול ביותר שיכול לקרות לקבוצת כדורגל ממש עם שמיעת הבאזר לסיום העונה.
הייתה לנו שנה קשה ביותר למרות שבתחילת השנה עם השמות של הכדורגלנים שהובאו לעכו המטרה הייתה ליגת העל , גם הכודרגלנים שהובאו בפגרה הם שמות של ליגת העל ולא של שחקנים שילחמו נגד הירידה או ירדו ליגה .
הייתי רוצה לעבור כמעט על כל השמות ולכתוב מה באמת אני ורובנו חושביםם עליהם כי בסוף המשחק נגד אחי נצרת ראינו מי שהייה במגרש מי כן ומי לא באמת מעניין אותו מהקבוצה שבה הוא משחק ולא תמיד העיקר הוא הכסף.
ונתחיל עם שחקן הרכש הראשון חמודי בריק שחקן בלי לב שחקן חלש , עם סיום המשחק נכנס להתקלח והלך הביתה.
הזרים 3 המוסקטרים אדק סאני ויוליוס לקחו את הרגליים וברחו מהמגרש כמו נמושות ככה גם נראו במהלך העונה.
חי בן לולו שחקן שבמהלך העונה לפי ראות עיני לא גילה יכולת מי יודע מה אבל כן ראו שהוא רצה וכאב לו המצב של הפועל עכו , לפי דיבורים עם שחקינים במהלך העונה נוכחתי לדעת שהוא חומד של בנאדם נכון שבמהלך משחק מסויים קיללתי אותו אבל לא התביישתי ללכת ולהתנצל בפניו ולהסביר לו שכמו שלשחקן יש אמוציות בזמן המשחק כך גם לאוהד ואני בטוח שהוא הבין אותי .
ליאור לינדר השחקן הכי טוב, הבנקר שהיה השנה בעכו וגם בנאדם גדול מכל הבחינות .
איימן אבו סאלח שחקן עם לב ונשמה אומנם צריך לשפר טיפ טיפה את רמת המשחק שלו אבל לפני דעתי שחקן אכפתי שראו את זה בכל משחק וגם את השמחה שלו בסיום המשחק נגד אחי נצרת .
יקיר שינה שחקן מצויין אכפתי שכאב לו המצב במהלך העונה והבנאדם פשוט לא יכל להתאושש אחרי המשחק היום מרוב האושר הרבה והנס הבלתי יאומן שקרה .
גבע ברקאי שחקן שמשום מה לא הגיע לרמתו בעכו למרות שנגד נצרת הוא היה טוב מאוד אני בטוח שאם הוא ישאר בעכו הוא עוד יתן את מה שהוא יודע ומעבר לכך.
ועכשיו נגיע נכון להיום לרכש הכי מפורסם בעכו שאני אישית בני ועוד רבים אחרים חיכו לו בקוצר רוח, וזה האחד והיחיד המנהיג תומר תייר , לפי דעתי זה שחקן בעל לב רחב ונשמה טובה היו הרבה משחקים שרמת המשחק שלו איכזבה אותי באופן אישי ואני חושב שזה אך ורק בגלל הרצון החזק שלו להוכיח וכולנו יודעים שיש עליו הרבה כדורגל ואולי בגלל לחץ התחתית הדבר פגע בו אבל אף אחד לא יכול להגיד שהוא לא יודע כדורגל מספיק היה לי לראות את פרצי השמחה שלו בזמן הידיעה על התיקו בראשון לציון וגם אחרי המשחק את הצרחות שלו משמחה את הריקודים שלו בחניית כלי הרכב מחוץ למגרש כדי לדעת שזה שחקן נשמה שחקן שבאמת היה אכפת לו ואני אישית הייתי שמח מאוד לראות אותו בשנה הבאה בהפועל עכו ואני בטוח שהוא יתן ב10 מונים יותר מהעונה .
על שחקני הבית של עכו הרבה אין לי מה להגיד אלה נלחמו ונתנו את הנשמה כל העונה וסבלו את סבל הקבוצה והאוהדים שחקנים כמו דודו גורש, אלון זיו, אלכס לויט, ערן גאון, שלומי לזמי, יקי וייצמן, וגם אורן יעקב בשבילי הוא שחקן בית, אתם גדולים.
ולסיום השעה 17:51 בתאריך ה-23.5.08 הרבה נבלות בעכו אכלו את הכובע ואת הלב כי תפילתם היחידה הייתה נפילת הפועל עכו אתם לא תזכו ליום הזה אתם פשוט אנשים רעים וצרי עין שכואב לכם לראות אדם בהצלחתו ובגדולתו ובשבילכם אני לא מתבייש להגיד ולכתוב ציון ויצמן אתה המלך של עכו ואף אחד לא יכול עליך אני פשוט מצדיע לך ותאמין לי מכל הלב גם אם הקבוצה הייתה יורדת ליגה זה לא היה בגלל שעשית משהו לא טוב לקבוצה גם אז הייתי עומד ומצדיע לך תודה שבזכותך יש בעכו דבר כזה שנקרא הפועל, הפועל עכו, ותודה לאלוהים שיש בעכו את ציון ויצמן.
שלכם דני פינקלשטיין [size=150]
[/size]

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הנס הגדול -והפעם הוא לא היה בקפה!
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 09:22 
עכונט כדרך חיים

דני שבת שלום

לקרא אותך מפרגן ... זה תמיד מעניין וכייף גדול ...
ואכן לא האמנתי בנסים ... אך אתמול היה ל"ג בעומר ותפילותנו עם אמונתכם הביע את הנס המיוחל ...
עדין מוקדם לנתח את העונה ... כי אנחנו רוצים קודם כל להינות מהנס הגדול שקיבלנו ...
אך אין ספק שהקבוצה הנוכחית אינה ראויה לליגה הלאומית בצורתה הנוכחית ..
היטבתה לציין ... וגם לפסול את חלק השחקנים בהתאם ...
אני יחכה עוד קצת וארשום גם את דעתי האישית ...
אך עם זאת אבקש בכל לשון של בקשה מהנהלת הקבוצה ... שישמחו .. יחגגו .. ויודו לאל על הנס ...
ושהתפקחו ... יתנו את הדעת על הטיפול המתבקש בקבוצות הילדים והנוער ... המגרש ביתי ... מגרשי אימונים ..
שידאגו לדור המשך של שחקני נשמה ביתיים ...
בהזדמנות זאת אצטרף לתודה הגדולה לשחקני הרכש שנתנו את נשמתם להשארת הקבוצה ...
ובהחלט נשמח לראותם נשארים בשלד הקבוצה ...
הייתי גם ממליץ לא לעשות את הטעויות משנים שעברו ... להשאיר את השלד הנשמתי שהתגבש ..
ורק להוסיף את התיקונים המתבקשים ... ואין ספק שהקבוצה זקוקה לתיקונים ...

לגבי המאמן ...
אני מקווה שהעונה הבאירה לכולנו ... שיש מאמנים אחרי חיים לוי ...
נדע אנחנו האוהדים להיות סובלנים .. ותומכים ..
כי רצה הגורל והמאמן המושמץ אחרי חיים לוי ... העליה והעונה המוצלחת ...
חזר .. והציל את הקבוצה ...

אז זה המקום להודות ולקוות שידע לשדרג את הקבוצה ולהתאימה לליגה הלאומית ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 10:37 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

דני אני מסכים איתך בכל מילה.

את השחקנים האלה שאני יגיד עכשיו לא הייתי רוצה לראות אותם שנה הבאה בהפועל עכו גם בגלל היכולת וגם בגלל הלב הרע שיש להם.
חמודי בריק
כל הזרים.
איימן אבו סאלח-נכון יש לו לב טוב,ואני מאוד אוהב אותו,אבל הוא לא החלוץ שיכול לעלות אותנו ליגה, הייתי משאיל אותו.
חי בן לולו- כן חי בן לולו שחקן שמאוד רצה אבל לא הלך לו השנה, הייתי רוצה לראות בתפקיד שלו את יניב צ'ציאין-או את ישראל דרור שלנו.
אבי אלפסי- אפי אלפסי כנ''ל כמו בן לולו נלחם שחקן טוב עם לב,אבל בתפקיד הזה יש לנו את אחת ממצטייני העונה עידן ויצמן.

אחד הזרים שהייתי רוצה לראות בהפועל עכו זה החלוץ לאנרדו סמיוני מהפועל באר שבע לנסות הכל כדי להביא אותו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 מאי 2008, 09:12 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה אבל מה זה כל בילבולי ביצים האלה . לב, נשמה, שו מה העינינים חברים ?
צריך רגליים ואויר נשימה וכושר ולא כל מיני תיאורים למינהם .
מי שמחשיב את עצמן לשחקן חייב לעשות הכל להיות שחקן ככה אני מבין .
על מנת לנצח צריך להיתאמן .ולהיתאמן קשה על פי האימרה "קשה באימונים קל בקרב" .
על איזה לב אתם מדברים ?אני חוזר ואומר צריך לגדל "חיות רעות" על מנת שידעו לשרוד בג'ונגל שניקרא כדורגל.
מספר דני על שחקן שהוא בחור טוב שבאמצע משחק שמע שאחרים הפסידו וצהל משמחה איזה בילבול מוח זה?
הוא צריך לשמוח בגלל יכולתו ולא בגלל הפסד של אחר שלא משחק מולו כרגע. לזה אני קורא שמחה .
אסור להיתלהב אם יש רצף ניצחונות .כי זה מה שמפיל את המוטיבציה כאילו כל יריב שממול לאחר שיש בכיס מספר ניצחונות הוא לוזר.

לציון וויצמן אני חושב שאתה חייב להעסיק פסיכולוג במשרה מלאה למען השחקנים שיסביר להם שכל משחק הוא חדש ואסור לזכור את תוצאות הקודם רק כך עכו תיתרומם מה גם שהשחקנים שמסתובבים בעיר יוציאו את האויר הדחוס בחזה כאילו הם מרדונות למינהם.

עזרא בהצלחה בהמשך הדרך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 מאי 2008, 10:06 
עכונט כדרך חיים

עזרא

אתה גדול מהחיים ... ישיר וישר !!!

ומעל לכל צודק !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 מאי 2008, 10:17 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
סמל אישי של המשתמש

לעזרא היקר אני מעריך אנשים שאומרים את המילים ישר ולעניין אתה צודק מאה אחוז כל הכבוד מזל שיש אנשים כמוך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 מאי 2008, 16:44 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

מגיע לציון ויצמן

האיש פשוט נכס

היום אנחנו אימפריה בכדורגל בזכותו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 מאי 2008, 21:10 
עכונט כדרך חיים

וואלה אוהב אותך דני ......... תמיד אומר את מה שהעיניים רואות ... בשבילי דני תמיד היה האוהד מספר 1 .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: