חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 19:15

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2007, 20:48 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

איציק ידידי
הישתמשת בדימוי של בעל חי מה גם שהוא בעל חיים יפה וזה "תבליטו את נוצות הטווס" ואני נותן דימוי כנגד ואומר בת יענה . שידועה בדחיפה ראשה לאדמה.
לא איציק ידידי אני לא הכניס את ראשי לאדמה ואומר איזה יופי בעכו. לצערי כמובן.
הלילה הלבן כשמו כן הוא לילה בלשון יחיד לילה אחד משמעו של עינין יבואו ויגידו לילות לבנים אז אומר .או יש משהו פה. ובעצם למה לא.

יש מקום שנקרא סוואנה בארה"ב מזרח בואך פלורידה בדרום קרוליאנה .
כשהעבדים הכושים הוגלו מאפריקה לארה"ב הגיעו עם ספינות הקיטור ישר למקום זה.(לא לשאול אותי באיזה שנים אבל אז כשהכושים היו עבדים)העיירה מזכירה קצת את עכו יש בה ישן ועתיק וחדיש ובליל אחד שלם של איזורים . בעיירה זו כל הלילות בחודשי הקיץ לבנים כל בתי הקפה והמסעדות והחנויות הכל פתוח ואם רצית לקנות אופנוע ארלי דוידסון גם אתה יכול לקנות באחת אחר חצות .ואם רצית לקנות בגד אתה יכול וגם פיצה וגם גלגל ענק ועוד כל מיני מתקנים ששייכים ללונה פרק קטן וגם הפלגה בספינה לחוויה לילית בעצם עיר חיה ותוססת מסביב לשעון.ומיכוון שכך יש לכולם עבודה ויש חשק גם לצאת מהבתים ואיך לא .תיירות נכנסת ושוהה .

לעכו יש הכל אבל אין לה כלום.נקודה.אם רוצים להצליח ולהפוך את עכו לעיר תיירות ולא לעיירת רפעים חייבים כל הסוחרים חייבים לקחת יוזמה ופשוט לפתוח את החנויות שלהם מסביב לשעון לפחות על מנת לבדוק דופק במשך חודשיים שלוש ולראות מה קורה .כשאני מיתכוון כולם זה כולל גם בית מרקחת והחייט והתופרת וכו' (שיתחילו יום עבודה בשעה 10 בבוקר .
מיצד העיריה עידוד בצורת חשמל ע"ח העיריה כי צריך להאיר את המקום והנחה בארנונה..
קח למשל איציק ידידי ממש עכשו בונים מלונית על שטח חניון האבירים.יגיעו תיירים
ירצו לצאת בערב "לעיר" מה יראו ומה יפגשו? איזו אטרקציה אתה מזמן להם ?
מה יגידו לאחרים שהרי אנו יודעים שכל מבקר באשר הוא ,הוא שגריר לטוב ולרע.

אבל. כאשר יש תחרות מי סוגר ראשון השמש השוקעת או הסוחרים לצערי לרוב מנצחים הסוחרים כי הם כל כך מיואשים ו"מתים "כבר לסגור וללכת הביתה.

איציק יקירי צריך שינוי רדיקלי לכל נושא התרבות הצרכנית של העכואים שאני מאוד מצר על כך שהם יעדיפו ללקק גלידה בטיילת בנהריה ולא בעכו ואפילו אולי שבעכו כדור הגלידה גדול יותר.

לסיום נזכרתי במה שאמר לי חבר במתנ"א שהוא גם יכטונר (בעל יכטה)תגיד לי עזרא למה אין שירותים במרינה? השירותים הם האלף בית של כל מרינה בעולם.
אין נמל שעגנתי בו בכל אגן הים התיכון שלא יהיו בו שירותים מה גם שהשירותים כל כך מפוארים ומקלחות . אני יודע שיש אבל מנהל המרינה שקיבל זיכיון לא פותח אותם ועוד כל מיני תלונות שהוא אומר לי שבחישוב כללי זול לו יותר לעגון בהרצליה .ורגע על גניבות אמרתי? שגם השמירה על הפנים .מה אתה חושב איציק שיכטורנרים לא מדברים בינהם? ולא שוקלים איפה טוב יותר ובטוח יותר.
אתה מבין איציק.

שלך ידידך עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: עכו עיר מתה
הודעהפורסם: 23 יולי 2007, 18:52 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

עכו עיר מתה ואם באמת רוצים "להציל" אותה זה לא יעזור לערוך פעם בשנה איזה הפנינג כל הלילה, כי כמו שפסטיבל עכו לא עוזר להוציא את עכו מהבוץ אלה רק מהווה תפאורה יפה לעיר פעם בשנה וכמו שהפנינג ביום העצמאות לא מציל את עכו אלה רק נותן הרגשה טובה לאנשים שיש להם סיבה לצאת מהבית, ככה גם הלילה הלבן הזה יהפוך יום למחרת ללילה שחור כמו כמעט כל לילה בעכו, אני מדבר תכלס, אני תושב עכו 20 שנה, ואני מהיחידים שמסתובבים בעכו בלילה ולא כי אני נרקומן או שוטר, כי אני צעיר שלא אוהב לישון בלילה, אז מה יש לי לעשות? או לנסוע לעיר אחרת שזה אומר שאו שאני צריך לדאוג לא לשתות כדי לא לנהוג הביתה שיכור או לבזבז כסף על מוניות, בכל מקרה, גם החברים שלי גרים בעכו ככה שאין מצב כל פעם לנסוע כולם לעיר אחרת, אז מה עכו מציעה לנו בתור בילוי לילי? לילה לבן פעם בשנה וספסלים משופצים למשך שאר לילות השנה?
אז מה שאני בא להגיד, מי שהחליט על הלילה הלבן הזה בתור מה שיציל את עכו - טועה! כי הוא לא מטפל בבעיה מהשורש, ומי שלא מטפל בבעיה מהשורש בסוף נופלת לו שן, אני מקווה שהמטאפורה ברור, והמסר הוא, קודם כל תהפכו את עכו לעיר נורמלית ביום ואחרי זה תחשבו על הלילות, אוקיי? וזה לא ביקורת, זאת המציאות.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2007, 21:59 
מסתבר שהרוב הדומם בעכו מתחיל להפציע קול . רק שלא יהפכו אותי למסית לאומי .
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה: Re: עכו עיר מתה
הודעהפורסם: 24 יולי 2007, 02:58 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

keglevich כתב:
עכו עיר מתה ואם באמת רוצים "להציל" אותה זה לא יעזור לערוך פעם בשנה איזה הפנינג כל הלילה, כי כמו שפסטיבל עכו לא עוזר להוציא את עכו מהבוץ אלה רק מהווה תפאורה יפה לעיר פעם בשנה וכמו שהפנינג ביום העצמאות לא מציל את עכו אלה רק נותן הרגשה טובה לאנשים שיש להם סיבה לצאת מהבית, ככה גם הלילה הלבן הזה יהפוך יום למחרת ללילה שחור כמו כמעט כל לילה בעכו, אני מדבר תכלס, אני תושב עכו 20 שנה, ואני מהיחידים שמסתובבים בעכו בלילה ולא כי אני נרקומן או שוטר, כי אני צעיר שלא אוהב לישון בלילה, אז מה יש לי לעשות? או לנסוע לעיר אחרת שזה אומר שאו שאני צריך לדאוג לא לשתות כדי לא לנהוג הביתה שיכור או לבזבז כסף על מוניות, בכל מקרה, גם החברים שלי גרים בעכו ככה שאין מצב כל פעם לנסוע כולם לעיר אחרת, אז מה עכו מציעה לנו בתור בילוי לילי? לילה לבן פעם בשנה וספסלים משופצים למשך שאר לילות השנה?
אז מה שאני בא להגיד, מי שהחליט על הלילה הלבן הזה בתור מה שיציל את עכו - טועה! כי הוא לא מטפל בבעיה מהשורש, ומי שלא מטפל בבעיה מהשורש בסוף נופלת לו שן, אני מקווה שהמטאפורה ברור, והמסר הוא, קודם כל תהפכו את עכו לעיר נורמלית ביום ואחרי זה תחשבו על הלילות, אוקיי? וזה לא ביקורת, זאת המציאות.

סוף סוף מישהו מדבר אמת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 יולי 2007, 07:51 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לחברים הצעירים כאן !
אני קורא את מה שאתם כותבים ואני מגלה סימני מצוקה כל שהם ,
וזה בסדר גמור מבחינתי אבל הייתי רוצה לשמוע מכם
מה אתם הייתם מצפים שיהיה בעכו וכיצד אתם מעבר "לקטר "
לוקחים חלק פעיל בעשיה זו .
בואו נעשה כאן "סיעור מוחות " ולאחר קבלת תוצאות משוכללות
לבוא עם הדברים לראש העיר ו"לזרוק לו את הכפפה " .
כמי שמכיר היטב את ראש העיר ופעילותו בנושא הנוער בעכו
מתפקידו הקודם כמנכ"ל רשת המתנ"סים בעיר בטוחני שהוא לא ידחה את
הנושא על הסף.
מה דעתכם ?????????

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: קודם כל אני לא רוב דומם
הודעהפורסם: 24 יולי 2007, 18:29 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

ואני לא מתיימר להיות נציג של אף אחד, אני רק אומר שאם יש למישהוא ביצים בעיר הזאת לעשות משהו אז שיעשה, מי יכול לעשות פה משהו? אף אחד! ואל תדברו איתי על סיעורי מוחות כי זה נקרא לזי$%ן את המח, כל מה שצריך להעשות יכול היה להעשות מזמן הבעיה בעיר הזאת שכל הזמן רק מדברים, ומזל שלי שהבנתי את זה בזמן והפסקתי לסמוך על מישהו שיעזור לי ולקחתי את עצמי בידיים כי אף אחד לא יעזור לך אם לא תעזור לעצמך, ובמיוחד לא פוליטיקאים שאם שחכתם, אז בלי הגזמה, כולם לא ישרים, ומי שאומר שלא, משלה את עצמו או שמשלה אותך! בסופו של דבר הכל תפאורה כשמאחורי הקלעים העכברושים שורצים ואין מי שירסס, אני מקווה שאני לא מגזים עם המטאפורות, אבל וואלה אם יש פה מישהו שבאמת חושב שהוא יכול תכלס "להרים את הכפפה" בואו ונראה, בסופו של דבר אני כבר עברתי הרבה דברים בעיר הזאת וראיתי בדיוק מה קורה וכל מה שאני אומר מבוסס מילה מילה על ניסיון אישי מר וצורב עם המתנסים, מועצת הנוער וכמובן עיריית עכו, אז בואו אני אגיד לכם משהו, זה הכל טוב ויפה להגיד בואו נשנה את המצב אבל מי שבתכלס יכול לשנות את המצב זה לא 3 או 4 אנשים אוקיי, זה הרבה יותר, ורוב האנשים בלי להעליב הם כמו זומבים שהולכים אחרי העדר, אז מי שבאמת יכול לשנות פה משהו זה או אני או אתה, אני כבר התחלתי, ואתה?????

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 יולי 2007, 18:59 
עכונט כדרך חיים

כל הכבוד ..

אני קורא את מגוון תגובותכם ... ואני חייב לציין כי אני חש כי הפורום משיג ומשפר מטרותיו ...

1. המנסים לשפר מציגים ומסבירים ...

2. המאוכזבים והמתוסכלים .. כותבים .. מוציאים קיטור .. מציעים ..

3. המעגל מתרחב .. אומנם בכינויים עדין אך ...

4. הכי חשוב .. שגם המאוכזבים איכפתניקים .. שמעלים רעיונות שנקראים ע"י בעלי ההחלטות .. שלא יוכלו להתעלם ...

על כן מומלץ להגדיל את הדו שיח ומספר המשתמשים בו ..

להזיק ... לא !!! .. לפתוח .. ולפתח רעיונות ... כן !!! תוצאות .. אולי !!! ... מסקנות תושבים לעתיד ... בטוח !!!

כל הכותב .. משפיע בסופו של יום ... כי רבים קוראים .. גם אם לא תמיד מגיבים ...

ובעידן ...

כי עכו חשובה לכולנו .....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 יולי 2007, 23:02 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

[b]

עכואים יקרים,

תיהיו שמחים בחלככם! תנו הזדמנות ליוזמה הזו של "לילה לבן" תיהיו אופטימיים! עוד יומיים הלילה לבן ואני בטוחה שהערב הזה יהיה קפיצת מדרגה לעכו ושנמשיך לעשות לילות לבנים מידי שבוע :wink:

שלכם,
מור !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 יולי 2007, 23:40 
מסתבר שההטפה של איש אחד לעזוב את העיר עכו הופכת לתנועה למען עזיבת עכו. אולי נתאחד בסוף עם גוש קטיף .
ולעניין . בעבר שכתבתי דברים רבים מכם גינו אותי בתוקף וטענו שאני מאוס , בשלב אחר התחילו להבין ולאחר מכן דרשו פתרונות חלופיים.
בכל הדברים הללו עמדתי אך תמיד המשכתי לטעון כי את עכו חייבים לעזוב כי מי שעדיין נמצא מהווה סכנה לעצמו עקב סביבה עויינת ואנשים חסרי אכפתיות.
הרוב הדומם מתחיל לומר את האמת ומסתבר שפרנסי העיר הם לא מלאכים כפי שהוצגו כאן לאורך כל הדרך .
פתאום עוד ועוד אנשים אומרים את שעל ליבם. דברים חדשים שאפילו אני לא ידעתי מתחילים להחשף כאן . ראש העיר עובד בניוטרל וזאת בגלל שהאנשים שבחר מסביבו עסוקים בעסקנות פוליטית , נקמנות אישית, ודאגה לסביבה הקרובה שלהם. הייצוג שלהם הוא טי שרט לבן וסיגריה בפה וכך נראית העיר שלנו כמו טי שרט לבנה וסיגריה בפה .
אני שמח שמתחילים כאן להפנים את השחורות שאני רואה כבר תקופה ארוכה. אני שמח שעוד ועוד רוב דומם מצטרף לאתר יקר זה ואומר בדרך בוטה יותר ובוטה פחות את שעל ליבו .
הלילה הלבן יצליח או יכשל הוא עדיין אקמול לסרטן וכל עוד לא מתחילים לבצע מהשורש הספינה תמשיך לצלול ולצלול
שלכם באכזבה והערכה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 00:04 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

Dna היקר ועדיין אנונימי ,

במשך חודשים רבים , קיבלת במה לרעיון שלך לעזוב את עכו ומאז המאזן ההגירה הוא יותר טוב מכל השנים הרבות מאז שעזבו העכואים הראשונים למען קבלת הנחה במס שלא הייתה לעכו .
כידוע לך נאבקנו ביחד וקיבלנו הנחה במס, אבל עד שקיבלנו , אלפי עכואים רדפו את עגל הזהב , מכרו את בתיהם במרכז העיר למרבה במחיר ועזבו את עכו .

הרוב הדומם לא עזב ונשאר לשמור על העיר עכו ולחזק אותה , יחד עם תושבים חדשים הרבים והטובים שהגיעו במקום אלה שעזבו .

עד עכשיו , הבנת שאתה במיעוט והנה בא גולש אחד או שתיים שיש לו ביקורת והופ אתה מתעורר ומתרגם בטעות שיש תנועה לעזיבת עכו .
המצב הוא בדיוק הפוך , כנראה שמזמן לא בדקת את המצב ההגירה .

אל תגזים למרות האכזבות שלך והכעס שלך ,מהסיבות השונות , על המנהיגים החדשים של עכו שעושים כיום הרבה יותר מאותם מנהיגים מהעבר שאפשרו את העזיבה הגדולה , אפשרו פגיעה בסביבה שלנו ובנו פחות את העיר מהיום ,

רבים הם העכואים , הרוב הדומם , גאים בעשייה ובפיתוח העיר , במאמץ שנעשה ע"י רבים וטובים ומעוניינים להמשיך ולקדם את עכו שלנו !
.

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 00:09 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 08:49 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

אני אישית מתכוונת להגיע. עד שכבר קורה משהו בעיר הזאת.. חבל לפספס.
והשירשור פה בהחלט נהיה מעניין.. :P

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: זה הזמן שגם אני אצטרף לדיון
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 09:45 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

DNA ואלברט לוי היקרים שניכם צודקים מצד אחד ושניכם טועים מצד שני.

אלברט - נכון- העזיבה את עכו עושה דימיון של החלשות, אך עדיין הצעירים לא נשארים בעכו. אצל המבוגרים נדמה כי מי שהיה יכול לעזוב כבר עזב וחלק מאילו שיכולים ועדיין לא עזבו הם גרעין אמיץ שהחליט אידאולוגית להשאר בעכו - אנשים כמוך אלברט וכמו משפחת גרינברג.

אבל האמת היא שהבעיה נראית כשמתחילים להסתכל בגילאים - ככל שיורדים בגיל כך מספר הצעירים היהודים בעכו יורד. זאת המציאות. זאת התופעה בהתגלומתה. ומאחר וצעירים חדשים ממעמד סוציו-אקונומי גבוה יחסית לא מצטרפים לעכו המסלול לא משתנה והולך בכיוון בעייתי.

DNA טוען שהנכון הוא לוותר ולעזוב את עכו, אני אישית תמיד אומר שכאשר קיימת בעייה צריך לעשות כל מאמץ עד לרגע האחרון כדיי לפתור אותה לברוח זה לא פתרון. אני מבין אנשים שמסיקים את המסקנה כי אין להם יותר מה לחפש בעיר ועוזבים אך להתחיל לקרוא לעודד את העזיבה זה יותר מנזק לעכו זה נזק למדינת ישראל (עכו ראשונה מה יהיה אח"כ - תסתכלו שניה מה קורה בכרמיאל בימים אילו).

"לילה לבן" סוג של התמודדות. מזמן כבר אמרתי שאחת התשובות למען עסקים באזור כמו בן עמי הוא להרחיב את שעות הפעילות. יש אנשים שקונים בשעות הערב, בבן עמי באותם שעות תמיד סגור, לא יודע אם וכמה זה יעזור אבל זאת התקדמות וניסיון מעניין.

אכן צריך לטפל בבעיה מהשורש ומהיסוד, אך בימים שהשלטון בישראל בכל הרמות נראה כך , שמעון לנקרי יחסית סביר. הוא עושה קצת פה, קצת שם, לא מספיק נכון, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא עושה כלום. אגב גם קודמיו עשו קצת...

המסקנה שלי:

בואו נחפש פתרונות, מי שמגיע להבנה שהפתרון היחיד האפשרי הוא לעזוב - רוצה לעזוב, תעזוב אבל אל תנסה להפריע לאחרים שיש להם תקווה ואולי רעיון שלא חשבת עליו.
צריך לעשות הרבה חושבים ולפתור את הבעיה - נכון אומר DNA הרוב הולכים אחרי העדר, לכן קבוצה קטנה ואיכותית צריכה לנסות להיות הרועה - אולי הם יצליחו.
ולגבי לילה לבן כל רעיון שלא בהכרח מזיק במשהו שווה ניסיון. אולי באמת יועיל.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 10:15 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

ערן צודק. זה נחמד שהדור המבוגר פה בעכו הפך לגרעין אמיץ, אך זה לא מה שיעזור. לנו הצעירים אין מה לחפש פה. אין עבודה אין איפה לבלות, ויפה שהתייחסת לעניין "הצעירים היהודים" - לא היה לי נעים לציין את העניין פן אותקף ע"י כל מיני יפי נפש למיניהם. חבר'ה - העיר הזאת הולכת והופכת לעיר ערבית לכל דבר. וזה מבריח מפה הרבה אנשים. ואין מה לעשות בעניין.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 11:49 
אלברט אישי יקירי
אכן אני מבין את הזעם שבך על דבריי הרדיקאליים לעזיבת העיר. ואם לטענתך ההגירה חיובית בעיר בעקבות דבריי אזי אני עושה דבר חיובי ואין סיבה שלא אמשיך (אך זאת צניות לא הוגנת מצידי ובגלוי חוזר בי)
לעיניינו . אלברט אני יודע כמה חשובה לך העיר , האמן לי שבעבר היא היתה חשובה גם לי לא פחות אך עם זאת אין לנו אפשרות ליפות ולצייר דברים ונתונים לא נכונים. אכן בדקתי את ההגירה לעכו והנה לך נתונים כואבים יותר. רוב ההגירה בשנה האחרונה היא מהכפרים הסמוכים הערביים, מה עוד שרוב האוכלוסיה הזו הינה אוכלוסיה ערבית ממעמד סוציו אקונומי נמוך מאוד מה שמוסיף צרות לקופה המדוללת של העיר הזו. יותר טיפול בנזקקים פחות הכנסות לקופה.
ואכן צודק ערן שכטר הצעיר ואנגי הצעיר יותר. הצעירים לא נשארים בעיר, הם בורחים מהעיר כל עוד רוחם בעודם. העיר לא מתפתחת לשום מקום אלא הולכת אחורה שנות דור. ראה את הסטודנטים שלנו , מעל 60% (נתון בדוק) מהם בוחרים שלא לגור בעכו בתקופת הלימודים שלהם ומעל 94% גם לא חוזרים אליה.
ואילו ה 40% שכן בוחרים להישאר בעיר בתקופת הלימודים היא מטעמי חסכון אך בסוף הלימודים הם מוצאים עבודה ראויה באזור חיפה ודרומה ועוזבים את העיר.
מניין הנשארים בעיר בקרב סטודנטים בחמש שנים האחרונות הוא 6.5% בלבד.
ואם ההגירה חיובית אלברט יקירי הכיצד תסביר את סגירת בית ספר בן צבי ואחריו ביאליק ואחריו בית הספר המשותף והכיצד תסביר את הירידה המשמעותית בכמות תלמידי בית הספר ויצמן,התומר, גורדון, אשכול.
אתה הרי יודע שהמצב חמור יותר מבכל השנים שעברו ועדיין מנסה לשדר עסקים כרגיל. אני מאוד מבין אותך מבין את כאבך ומבין את הרצון שלך שזה יראה אחרת. אך התמונה היא אמיתית וברגע שנודה שזה המצב אזי נוכל להתחיל להתמודד עם זה. נכון אני מעודד עזיבה מהעיר ועדיין ממשיך לטעון כך בקפידה תקופה ארוכה אך עם זאת אני נותן טיפ לכל הפטריוטים היקרים שיש בעיר הזאת (מעטים נשארו ואת כולם אפשר למצוא בעכו נט ולצערי הרב לאף אחד מהם אין כיום השפעה משמעותית לשינוי כי פרנסי העיר של היום ושל העבר דאגו לנטרל אתכם)
ברגע שתבינו שזה המצב האמיתי בעיר ותפניפו שזאת הבעיה יהיה קל יותר להתחיל להתמודד עם הבעיה ולנסות למצוא לה פתרונות.
משום מה התחושה המתקבלת אצלי היא שהרשות לא עושה מספיק ואולי במכוון או שלא במכוון כדי לייצב את המצב או בכלל להתמודד איתו. לא אתפלא עם חלילה מדובר במשהו מכוון מתוך אינטרס פוליטי.
לגבי הלילה הלבן, אכן אמרתי כי זה מבורך ואף הצעתי דרכים נוספות לשיפור ואפילו סעיף אחד התקבל ובוצע (כך טוען ישראל בן עזרא) אך שוב מדובר בפיק אפ באקמול לסרטן , צריך יותר מיזה צריך מכלול של דברים
כמו כן אמרתי שאני אשתי ושלושת ילדיי נגיע לרחוב בן עמי באותו יום ונהיה חלק מהפעילות הזו אך שוב זה פסיק ופיק אפ במכלול של דברים שלא מבוצעים בתהליך ארוך טווך שרק דרכו נוכל לראות ניצנים
שלך בהערכה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה