תשובות למר בן עזרא היקר:
1.
המודעה הודפסה 6 פעמים, כי החברים שלך דאגו להגן עליך ולא ליידע את הציבור בעכו שהחברה שלך חוייבה בפיצוי כספי אזרחי לאחד שעשה עבורה עבודה. היתה אמורה להיות ידיעה אחת, אבל היא נמחקה, ושוב נרשמה, ושוב נמחקה, עד שהמנהלים בעכונט הבינו שמדובר בידיעה חדשותית לכל דבר ועניין. את כל שאר 5 ההודעות הם יכולים למחוק. רק שישאירו את זאת עם התגובות.
2.
המודעה לא תמוהה. אתה נבחר ציבור בעכו. רצת לראשות העיר בבחירות האחרונות. הרבה מהידיעות עליך בעיתונות ובאינטרנט מחמיאות באופיין. יש מקום גם לידיעה "לא מחמיאה" שהמקור שלה הוא אתר בית המשפט.
3.
כמו שאמרת: אתה לא זקוק לשום הגנה של פודלים. הבהרת את עמדתך היטב.
4.
אתה לא מעורב בעניין, כמו שדדי בורוביץ לא מעורב בקריסת קלאבמרקט. מנפלאות התאגיד בערבון מוגבל...
4.
נתבעת על סכום של 49,638 ש"ח ולא על סכום גבוה אחר. בית המשפט קבע שמאחר ששולמו חלק מהסכומים (חצי מהסכום הכללי), חברת בוסתן היוצרים בע"מ, תשלם את החצי השני לעובד.
5.
אתה לא מעורב בזה אישית מבחינה משפטית, אבל אתה מעורב בזה מאוד אישית. אתה חתמת על החוזה מול התובע, ואתה עשית את הפעולות בשם החברה. שוב, מבחינה משפטית אתה לא קשור, אבל בתכלס החברה שלך ואתה בעל המניות בה.
6.
זה שכתב את המודעה, כתב אותה בנקיון כפיים. אין לי שום דבר נגדך אישית. אני לא אויב שלך. קצת מפריע לי שאתה לא משלם בזמן למי שעושה עבודה עבור החברה שלך, אבל אתה לא שונה בזה מבעלי חברות אחרים. ראיתי לנכון לפרסם את הידיעה המשפטית, כי אתה דמות מוכרת בעכו.
7.
מי שמזיק לפורום הזה, זה מי שסותם פיות ומנהל פורום חדשותי בסגנון בולשביקי.
|
|