חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 21:33

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ריכוז מידע על הבחירות לראשות המקומית בעכו 2013
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 11:19 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

חברים יקרים , לקראת סוף השבוע , אבקש לעדכן , מה מתרחש בבחירות בפייסבוק שלא תחשבו שאתם מפסידים משהוא משמעותי ..ולא לחשוב שאני כאן על תקן של קריין חדשות . אני בעל עמדה ודעה כמו עיתונאים בכירים בארץ ואני בקטן בעיר שלי כותב ומביע את דעתי כמו שאחרים מביעים את דעתם , מדוע דעתי מפריעה למספר אנשים . טוב זה לגיטימי .

לא להאמין איך אנשי פדידה מנהלים את תעמולת הבחירות שלהם ,הם ממש זקוקים לעזרה דחופה .
לדוגמא , הבוקר אחד מאותם פעילים וזה האינטליגנטי מבניהם והוא כותב בפייסבוק :
" כיצד תסבירו את תנופת הביצוע האחרונה???? ... אולי צריך לחפש מנהל אחר שייתן פתרון לגרעון הענק שאתם משאירים אחריכם . אגב הבזבוז העצום והגדלת גרעון העיר אינה אינדיקציה לניהול נכון זה מראה על חוסר הבנה בסיסי בניהול . רק שלמה פדידה יביא לנו תקווה חדשה לעיר ! "

והעובדות הם :

בדיון בנושא בתקציב במועצת העיר עכו , בו השתתף חבר מועצת העיר עכו שלמה פדידה , מועצת העיר אישרה תקציב של 306 מיליון שקלים , 6 מיליון שקלים יותר מהשנה הקודמת , כי יש יותר הכנסות לעירייה ממקורות שונים ויש פחות מתחמקים מתשלום המיסים . בשנים האחרונות יש איזון תקציבי לעיירת עכו ומזה מספר שנים שאין חשב מלווה לעירייה לחונכות , כי העירייה מנוהלת מבחינה תקציבית בצורה מאוזנת , לעומת העידן הקודם שלא היה כסף לתשלום למשכורת ולתנאים הנלווים לעובדים .לפיד היה שמח לקבל אוצר עם ניהול תקציבי כמו עיריית עכו כיום .
טוב שאנשי פדידה כותבים לראשונה : " תנופת הביצוע " אכן יש הסכמה שיש תנופה בעכו והתנופה קיימת בשנים האחרונות ולא בשנת הבחירות . קל לבדוק בארכיון עכונט דרך גוגל .

מפתחים את העיר ויש תקציב לכך אז מה רע , מדוע זה כואב שמפתחים את העיר עכו גם מבחינה פיזית וגם אנושית . אם בונים כיום מגרש כדורגל לנוער , זה לרווחת התושבים . אם בקונסרבטוריון העירוני מושקע כסף רב , זה לתת ל כ 10 אחוז מהילדים חינוך מוסיקאלי וזה השקעה בבני אדם וכך בהרבה פרויקטים חברתיים שמפורסמים . אז מדוע האיש האינטליגנטי מאנשי פדידה מפיץ נתונים שהם מנותקים מהמציאות , האם זה יעזור להם בבחירות , לדעתי לא .

הנה אני נותן עצה חינם , עדיף לאנשי פדידה להתרכז , מה המועמד שלהם יכול לעשות למען עכו , לפרסם מה הכישורים של המועמד שלהם , מה ההשכלה שלו , מה עשה בעבר , במקום להפציץ את הגולשים בנותנים לא נכונים ולחשוב שתושבי עכו לא מבינים עניין .

או במקום לאיים על עכואים שכותבים את דעתם בעד מועמד אחר בפייסבוק . הנה דואר שהתקבל במערכת עכונט והנה מה שאיש פדידה בכיר, כותב לגולש שלא תומך בפדידה :
" בעקבות חקירה קצרה ולא מאומצת גיליתי מי עומד אחרי ------ רוצה רמז ? ------- נו צודק חחחחח רגע לא סיימתי תגידי ----------- שגם ירגע כי יש לי הוכחות מוצקות מי אתם אז קבלו התרעה לפני חשיפה ------- והמבין יבין. "

ואני מציע לאנשי פדידה לקבל את עצתי כפי שכתבתי לנהוג במתינות יותר .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 12:00 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אלברט לוי כתב:
עזרא גנני היקר ,
גם אתה יכול להגיש מועמדות לראשות העיר עכו ואתה יותר מוצלח .

ראיתי לאחרונה שיש מועמדים לראשות העיר או חברי מטה הבחירות שלהם שגילו את מה שאתה עושה שנים .
המועמדים ו או הפעילים שלהם מאתרים מפגעים בעיר מצלמים ומדווחים לגולשי פייסבוק וזה אחד הנימוקים שלהם מדוע צריך לבחור בהם ולא בראש העיר הנוכחי , כי הנה אתם רואים , יש מפגעים בעיר .

לדעתי ולדעת הרבה גולשים אתה מגלה מפגעים ותיק ולא רק בתקופת הבחירות , אתה מצלם ומפרסם מפגעים ותיק , בלי שביקשת להיות ראש עיר , לכן מגיע גם לך הפעם להיות מועמד לראשות העיר .
אתה יכול להצהיר שאתה מועמד לראשות העיר , זה לא עולה לך כסף ואין התחייבות שתגיש מועמדות בכלל . תמיד אפשר לבקש ג'וב ברגע האחרון , כידי להסיר את המועמדות שלך וזה לא חדש בעכו .

לומר במילה אחת ,
נעלבתי.
יותר ממילה אחת .מה הלגלוג הזה "אתה יכול להגיש מועמדות" כלומר מה?

בטח שזה לא המקום ולא הזמן לעשות השוואות.

האם לראש עיר צריך נתונים מיוחדים? גובה ,צבע עיניים ,

שוב נעלבתי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 15:01 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר , מאחר ונעלבת אז אני מתנצל , אני כתבתי שאתה יותר מוצלח ממספר מועמדים אחרים . הייתי צריך לכתוב שאתה ואני יותר מוצלחים מכמה מועמדים ובכל זאת אנחנו לא מגישים מועמדות .
תראה את התגובה של אלקי ותבין שהיית לי כוונה חיובית , אלקי אמר שאתה מועמד ראוי ביותר ומצטרף להמלצתי בחום .

חשוב שנחזור לסיכום והדיווח השבועי בבחירות .כפי שכתבתי מעלה בהודעה זו .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:05 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עכשו הכנסת עידון למילים אלברט ברגע שכתבה אתה ואני זה נראה ונשמע אחרת .
אמרתי אחזור ואומר אותי לצורך העינין מענין רק מי שעכו מעניינת אותו .
אתן את קולי למי שהכי ישכנע אותי שהוא הוא ימשיך את העשייה בעיר וחלילה שלא יבלום אותה
כי בכל אופן עכו שלמטה מלפני עשר שנים כיום היא עכו של למעלה ומצידי רק דרך אחת יש והיא
הנסיקה לכיוון אחד .
כבר אמרתי שיבחר מי שיבחר אמשיך בצילומי כביקורת בונה ולא חלילה להוכיח ברבים את אותו מנהיג
כמה פה ושם לא בסדר .
יש המרוצים מהצילומים ויש המרוצים מאוד מהצילומים שרוצים להראות כמה לא בסדר בנקודה זו או האחרת .

כבר כתבתי ואחזור ואכתוב ואומר .
אני אוסר על כל מאן דאו להשתמש בצילומי לשם מטרת ניגוח בכלל ובפרט בתקופת הבחירות כי אחרת
הצטרך לדרוש ולתבוע זכויות יוצרים. תמונה שלי שתתפרסם בכל אמצעי צריכה לקבל את אישורי הבלעדי והאשר אותה באדיבות מכל הלב
רק לא לשכוח לבקש .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 00:29 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תמונה

העתק מיום חמישי 4-7-2013
חברים יקרים , לקראת סוף השבוע , אבקש לעדכן , מה מתרחש בבחירות בפייסבוק שלא תחשבו שאתם מפסידים משהוא משמעותי ..ולא לחשוב שאני כאן על תקן של קריין חדשות . אני בעל עמדה ודעה כמו עיתונאים בכירים בארץ ואני בקטן בעיר שלי כותב ומביע את דעתי כמו שאחרים מביעים את דעתם , מדוע דעתי מפריעה למספר אנשים . טוב זה לגיטימי .

לא להאמין איך אנשי פדידה מנהלים את תעמולת הבחירות שלהם ,הם ממש זקוקים לעזרה דחופה .
לדוגמא , הבוקר אחד מאותם פעילים וזה האינטליגנטי מבניהם והוא כותב בפייסבוק :
" כיצד תסבירו את תנופת הביצוע האחרונה???? ... אולי צריך לחפש מנהל אחר שייתן פתרון לגרעון הענק שאתם משאירים אחריכם . אגב הבזבוז העצום והגדלת גרעון העיר אינה אינדיקציה לניהול נכון זה מראה על חוסר הבנה בסיסי בניהול . רק שלמה פדידה יביא לנו תקווה חדשה לעיר ! "

והעובדות הם :

בדיון בנושא בתקציב במועצת העיר עכו , בו השתתף חבר מועצת העיר עכו שלמה פדידה , מועצת העיר אישרה תקציב של 306 מיליון שקלים , 6 מיליון שקלים יותר מהשנה הקודמת , כי יש יותר הכנסות לעירייה ממקורות שונים ויש פחות מתחמקים מתשלום המיסים . בשנים האחרונות יש איזון תקציבי לעיירת עכו ומזה מספר שנים שאין חשב מלווה לעירייה לחונכות , כי העירייה מנוהלת מבחינה תקציבית בצורה מאוזנת , לעומת העידן הקודם שלא היה כסף לתשלום למשכורת ולתנאים הנלווים לעובדים .לפיד היה שמח לקבל אוצר עם ניהול תקציבי כמו עיריית עכו כיום .
טוב שאנשי פדידה כותבים לראשונה : " תנופת הביצוע " אכן יש הסכמה שיש תנופה בעכו והתנופה קיימת בשנים האחרונות ולא בשנת הבחירות . קל לבדוק בארכיון עכונט דרך גוגל .

מפתחים את העיר ויש תקציב לכך אז מה רע , מדוע זה כואב שמפתחים את העיר עכו גם מבחינה פיזית וגם אנושית . אם בונים כיום מגרש כדורגל לנוער , זה לרווחת התושבים . אם בקונסרבטוריון העירוני מושקע כסף רב , זה לתת ל כ 10 אחוז מהילדים חינוך מוסיקאלי וזה השקעה בבני אדם וכך בהרבה פרויקטים חברתיים שמפורסמים . אז מדוע האיש האינטליגנטי מאנשי פדידה מפיץ נתונים שהם מנותקים מהמציאות , האם זה יעזור להם בבחירות , לדעתי לא .

הנה אני נותן עצה חינם , עדיף לאנשי פדידה להתרכז , מה המועמד שלהם יכול לעשות למען עכו , לפרסם מה הכישורים של המועמד שלהם , מה ההשכלה שלו , מה עשה בעבר , במקום להפציץ את הגולשים בנותנים לא נכונים ולחשוב שתושבי עכו לא מבינים עניין .

או במקום לאיים על עכואים שכותבים את דעתם בעד מועמד אחר בפייסבוק . הנה דואר שהתקבל במערכת עכונט והנה מה שאיש פדידה בכיר, כותב לגולש שלא תומך בפדידה :
" בעקבות חקירה קצרה ולא מאומצת גיליתי מי עומד אחרי ------ רוצה רמז ? ------- נו צודק חחחחח רגע לא סיימתי תגידי ----------- שגם ירגע כי יש לי הוכחות מוצקות מי אתם אז קבלו התרעה לפני חשיפה ------- והמבין יבין. "

ואני מציע לאנשי פדידה לקבל את עצתי כפי שכתבתי לנהוג במתינות יותר .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 08:13 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

קראתי בmynet
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 21,00.html

מכתבי אזהרה לתושבים שעל בתיהם נתלו שלטים

המתמודד על ראשות העיר קרית ים, איתן אטיאס, תלה שלטי ענק על בתים, ונקנס ב-900 שקל. הדיירים קיבלו מכתבים עם אולטימטום לשלם אגרה או להסירם. אטיאס התלונן במשטרה על השחתת השלטים. בעירייה מכנים אותו עבריין.....
.........

"תליית שלטי פרסום מכל סוג בעיר כרוכה בקבלת אישור חתום מראש ותשלום האגרות על פי חוק. כל העובר על חוק זה, נקנס ללא כל התראה, בדיוק כפי שקורה במקרה של חנייה בניגוד לחוק.

איך בעכו? החוק הזה גם שייך לעכו?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 12:07 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אנשי מטה הבחירות של פדידה רוצים שכיכר העירייה בעכו תהיה כיכר תחריר כמו בקהיר

על מה למה אנשי פדידה רוצים שבעכו יצאו התושבים לכיכר העירייה , הם חיים בסרט , מדמיינים חקירות , גירעונות פשעים , הזנחה ופגיעה בתושבי עכו , לכן צריכים כיכר תחריר בעכו .

אין להם אפילו מילה טובה על דבר מה שיש בעכו , לכן הם לא מבינים מדוע תושבי עכו לא מגיעים לכיכר העירייה כמו בכיכר תחריר , הם לא מבינים שמגיעים לעירייה רק לראות את הזמרים האיכותיים ושמחים ובקרוב , יגיעו שוב תושבי עכו לאירועי קיץ בכיכר העירייה . וזה לא יפה מה שעושים להם תושבי עכו .

שיטת התעמולה של אנשי פדידה היא , הפחדה , איומים , השמצות ומה לא . אנשי פדידה משמיצים , כידי לסתום פיות ואני אמשיך להיות בעל עמדה ודעה ולא קריין חדשות שעומד מהצד ורואה דברים מוזרים ולא מגיב .מפריע להם שידיעות אחרונות , עכונט ועיתונים כלכליים מדגישים את ההצלחות של העיר עכו , לכן הם משמיצים ועאת כולם , עכונט הקטן נמצא ליד הגדולים .

לך תעז לכתוב ביקורת על פדידה בפייסבוק , מיד אנשי מטה פדידה מתנפלים עליך כמו זאבים ומאיימים ומשמיצים , לכן לאט לאט , רואים פחות מגיבים לפנטזיות של אנשי פדידה ואוי לשיח החדש בעכו של אנשי פדידה ואני אמשיך לכתוב את דעתי , למרות הרמזים שלהם , זה לא יעזור להם , כי עכו חשובה מהם

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 17:21 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אודי עייאש‏ בפייסבוק את תמונתו של ראש העיר לנקרי וכתב :

לא עכואי מלידה אבל עכו אצלו בלב. שמעון לנקרי המשך לעשות למען עכו!!

והנה התגובה האופיינית של יוסי חדד בפייסבוק , המורה והמנהל בישראל , מבכירי מטה פדידה , תמיד התגובה היא עם : חחחחחחח :
Yosi Hadad
מאיפה הוא ??? מטבריה???? חחחחחח

אודי עייאש :
הוא גר בעכו לא כמוך ואם לא היית פחדן והיה אכפת לך מהמקום שאתה גר אז השאלה שהיית צריך לשאול: מי זרק רימון על הבית של ראש עיריית נהריה ? אבל אין לך אומץ כי אתה בנהריה פחדן .ואתה צריך לחזור לשם בעוד שלושה חודשים. האם מר פדידה מודע לעובדה שאתה רק הורס לו ומקטין את סיכוייו ?

אבי בלייש
מזה משנה מאיפה הוא נותן את נשמה
לעכו והוא ממשיך וממשיך הוא נחשב
עכואי מלידה !!!!!

אודי עייאש
שמפרסמים את תמונתו של מר פדידה אף אחד לא תוקף אותו אפשר להסכים ואפשר לא להסכים אפשר לכשות לייק או לרשום תגובה , אבל שמתפרסמת תמונה של שמעון ואין לפחדן מסויים שום דבר רע להגיד כי כבר אך אחד לא מקשיב לו אז הוא יורד לפסים אישיים .יוסי אתה ------ , תכין את הבית בנהריה עוד שלושה חודשים אתה חוזר.

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 10:25 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

היום יש הכרזה של המועמד השישי לראשות העיר עכו . הבחור חאלד ג'ארחי שפרש מבית הספר בגיל 16 , גם הוא רוצה להיות ראש העיר עכו .
בשנת 2013 , לא צריך תואר ראשון ולא שני ולא קצין במי"ל , כידי לרצות להיות ראש עיר בעכו . ממש רגרסיה בעכו
.

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 10:53 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

בעכו כמו בעכו, עיר האפשרויות הבלתי מוגבלות!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 11:23 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אלברט לוי כתב:
היום יש הכרזה של המועמד השישי לראשות העיר עכו . הבחור חאלד ג'ארחי שפרש מבית הספר בגיל 16 , גם הוא רוצה להיות ראש העיר עכו .
בשנת 2013 , לא צריך תואר ראשון ולא שני ולא קצין במי"ל , כידי לרצות להיות ראש עיר בעכו . ממש רגרסיה בעכו
.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4403504,00.html

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 00:00 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תמונה

הגולש עאנן ג'מאל פנה לפדידה בפייסבוק :" אני מתכוון לתמוך בך במקום העבריין שיש לנו בעירייה ... ,עם כנופיית העבריינים ( פקחים) "

הקדמה : אתם זוכרים את הסיפור של הפגנה של ח"כ חנין זועבי בעכו , שאמרה : "שהכיבוש פועל נגד אזרחים ערבים, בשמחות וטכסים. בעכו "
מדובר על אירוע בו השיטור המשולב העירוני , דאגו לעשות סדר וביקשו לא להפריע לשכנים ואז הם הותקפו וברור שהוזעק תגבור של המשטרה שעצרה את התוקף , לכן הייתה הפגנה של זועבי .
ביום שני השבוע , הגולש עאנן ג'מאל , האח של המתפרע שנעצר , פונה לפדידה המועמד לראשות העיר וכתב לו :
" בוקר טוב מר שלמה פדידה
אני מתכוון לתמוך בך במקום העבריין שיש לנו בעירייה ..... מה עם כנופיית העבריינים ( פקחים) הם ימשיכו להציק ולהרביץ ולעצור תושבים על סתם מה לא מגיע לי לשמוח בחתונה של אח שלי לא מגיע לי לעשן נרגילה בחצר הבית שלי ומה עם הסוסים מה פתאום שייעלמו מעכו .....
אשמח אם תתן לי תשובה תודה "

האם משהוא ראה את תשובתו של המועמד פדידה ?

אני משדל לא לכתוב כל דברי הבל ההבלים של מערכת הבחירות בפייסבוק , אך יש דברים שהם גבוליים ולא צריך לעבור עליהם לסדר היום .
צילום השיתוף שעשה ג'מאל עם שלמה פדידה :

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 00:12 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

פליירים של תעמולת הבחירות על גביי מכוניות בחניית חוף ארגמן

היום בחנייה של חוף ארגמן , אלמונים תלו פליירים לא חתומים של תעמולת הבחירות , עם
התמונה של מ"מ ראש העיר זאב נוימן שמביא עולים חדשים במשך כל שנים .

התמונה של דודו חזן הפרויקטור ששיפץ עשרות בניינים .

התמונה של בן מיוסט מנכ"ל החברה הכלכלית שבנה את מרכז מיד המצליח ועוד .

התמונה של אוהד שגב מנכ"ל העירייה שמנהל ביד רמה את העירייה באיזון תקציבי .

עד כאן זה לגיטימי, אלה אנשי המקצוע של ראש העיר לנקרי שמקדם את העיר וברור שהמועמד האלמוני רואה אותם באור שלילי וחושב שגם התושבים חושבים כך .

אך בפלייר הייתה תמונתו של ליאור לנקרי האח של ראש העיר , שלא עובד בעירייה , עם משקפי שמש מעל התמונות של האנשים החזקים , כאילו הוא מנהל את העיר , כאילו אין כאן ראש עיר דומיננטי , זאת השמצה ולשון הרע בתמונות .

אנשים שמכירים את המציאות , יודעים שזאת בדיחה גרועה . האם ליאור לנקרי , האיש הצנוע הביישן והמופנם , יכול בכלל לתת הוראות לזאב נוימן הפוליטיקאי הוותיק והחזק , זאת בדיחה .

האם ליאור לנקרי מסוגל לומר מה לעשות , למנכ"ל העירייה , האיש החזק עם אופי עצמאי ? ממש לו .

האם ליאור לנקרי , מסוגל להוציא מילה מול מנכ"ל החברה הכלכלית הזריז והעצמאי שאין לו זמן לנשום , אין אפשרות כזאת וכך גם דודו חזן שמקבל הוראות ישירות מהממונה שלו ראש העיר לנקרי .

אז מדוע היה צריך להוציא פלייר צבעוני יקר , אנונימי ששואל אם אתה רוצים עוד 5 שנים עם הצוות של לנקרי , כאן כל אחד יחליט האם העירייה קידמה את העיר עם הצוות המקצועי של ראש העיר לנקרי , אם הבוחר חושב שהעיר הצליחה עם הצוות של ראש העיר לנקרי , הוא ייתן את תשובתו בקלפי

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 13:57 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מעניין היה לראות. בכול בדיחה הכי גסה כאילו אפשר למצוא הגיון...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 10:23 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

היום תשעה באב , יום חורבן בית המקדש הראשון והשני שנחרבו בשל שנאת חינם והגרוע יותר זה פירוק העם לפזורה במשך כ 1900 שנים עד שחזרנו למולדתנו וקבענו את החיים שלנו בעכו .
אלה שגולשים בפייסבוק , עברו בעכו 3 חודשים של " מלחמת הפייסבוק השלישית " תעמולת בחירות קשה , פוגעת עם רוע ושנאת חינם ונותרו עוד 3 חודשים עד הבחירות וזה היום שצריך לעשות חשבון נפש ולנהל את התעמולה בצורה אנושית יותר , פחות פוגעת . להדגיש את החיוב של כל מועמד ולא להשמיץ את היריב .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: