|
תגובות גולשי עכונט בפייסבוק :
עכו נט עכונט עם עשייה חיובית עם גורמים חיוביים ונטרול גורמים שליליים , גם מחר יהיה בסדר !!
שלי ואסף שלוש אומר משהו ולא מהצד של הבחירות הקרובות. אפילו לא פוליטית. לכל יפי הנפש שאומרים שעכו עיר טובה ומעורבת. . היה איזה קטע אחד בסרט "אבא גנוב" שהוא אומר לדליה "את יפה ושקטה מבחוץ, אבל מתחת למים הכל סוער יש זרמים עזים.." זאת עכו. תשאלו אבא שהילדה שלו יוצאת ב 1...הצג עוד
עכו נט עכונט ערן שבת שלום , אומר כבוד הרב ישר שמעודכן : " אנחנו רואים הגירה חיובית טובה , יהודים שבאים לעכו . עכו של היום זה לא עכו של אתמול . "
Simon Kakon אלברט ידידי , אתה לא טועה ... לעיר העתיקה ניתן להיכנס בכל שעות היממה ואפילו מומלץ לבקר ולטייל , לאכול ( למי שרוצה ורעב ) בשפע ובמחירים עממיים. לצערנו גם בתוכנו יש קבוצות קיצוניות המנסות לשרת אג'נדה מסוימת ומהלכים על הציבור בתאורי הפחדה לכך יש לדעתי פתרון מקיף אותו על הנהגת העיר ליישם : 1. קודם להפסיק להתבטא בעכו יהודית יותר או פחות זה לא מוסיף דבר ורק מקצין לא יותר. 2. יש לחשוף את הציבור ליותר אתרים בעיר העתיקה , למשל לאפשר לכלל תושבי עכו אזרחים ותיקים להיכנס בחינם לאתרים ולמוזיאונים במגמה לחשוף יחד איתם את בני המשפחה האחרים. 3. מערכת החינוך החל מהגנים ועד לתיכון חייבת להפוך את העיר העתיקה לשטח למידה אחד גדול ולא לביקור חד פעמי במהלך השנה. 4. יש להרחיב את האטרקציות בעיר העתיקה ע"מ לעודד תיירות. 5. להשתמש ברשת החברתית כפלטפורמה להפצת העיר עכו בכלל והעיר העתיקה בפרט כמקום בטוח להסתובב בו. 6. לקיים מפגשי אומנים "בלילות לבנים" שיתקיימו בימי חמישי בתוך העיר העתיקה , לאורך הלילה עד הזריחה כדי שקבוצות של צעירים יגיעו "ברכבת לילה לעכו" ויחזרו בבוקר מרוצים.... בקיצור צריך לעבוד על תוכנית מקיפה שתמתג את עכו אחרת.
Revital Malka אלברט שלום. חשוב לי להביא גם את דעתי. ערביי עכו משתלבים בעיר כמו יהודי עכו. חלקם הם מכרים המברכים אותי לשלום מידי יום. העיר העתיקה היא מקום נפלא להסתובב בו. אני נוהגת לעשות הליכות בשעות הערב בין הסמטאות. אף פעם לא פגעו בי או באחרים. יש מגמה לאחרונה (שחזרה בפרסומים על התבטאותו של זוהיר בהלול), להיות אדישים לעובדה שקיים צד בעל דיעה שחי לצדנו. כן, רוב הערבים רואים בישראל פלסטין, רובם אינם מתחברים לסמלים הציוניים וזה בסדר להתבטא ולאמר בגלוי. חופש הביטוי. חוץ מזה - הסוחרים מקסימים, החומוס מעולה והמחירים.. נמוכים יותר מבכל מקום אחר. עכו הייתה ותישאר עיר מעורבת מלאת השראה וקסם - עיר תיירות יוצאת דופן שידובר בה עוד רבות.
רותי פרקש לדעתי שמעון לנקרי עובד קשה למען העיר עכו גם כשהוא חולה עובד מהבית שלו כל הכבוד לשמעון לנקרי הרבה בריאות והצלחה בהמשך הדרך . ניתן לבקר בעיר העתיקה ללא פחד
Shlom Sultan אין פחד לחיות בעכו רוב הערבים בעיר העתיקה שמחים שמגיעים אליה מבקרים. מי שמסית זה בעיקר אלה שיש להם אינטרס להשתלט על העיר כגון פוליטיקאים שמנסים למצא את הדברים השליליים ולא הטובים של העיר ואני מתכוון לאלה שרוצים להתחרות בבחירות או הפעילים שלהם. אבל לא יעזור כלום לאף אחד שמעון לנקרי יזכה שוב בבחירות.
Eran Shechter אלברט, אני קטן מאוד להתווכח עם הרב ישר בטח בשבת. אני חושב שלא נכון להוציא את העיר בצורה רעה, יש רוב יהודי מוצק וברור, עכו העתיקה היא מקום שאפשר להסתובב בו ללא כל בעיה
Eran Shechter יהודים הם עם פחדן, מצד שני, המציאות המספרית- אחוז הערבים באוכלוסיית העיר גדל
Simon Kakon אלברט ידידי , אכן יש לדחוף לעשייה חיובית ועם זאת אני מסתייג מהמילה "לנטרל " גורמים שליליים ( כבר ניסו לנטרל את ראש העיר ואני בטוח שזו לא כוונתך ) ורק המציאות מוכיחה אחרת וזה לכשעצמו עושה את העבודה לבד.
Efrat Michaelov עכו הרוב בה יהודי, אבל היא לא יהודית ולא ערבית היא עיר מעורבת ותמיד שכן בה שלום...בכל צד יש את הקיצוניים שינסו להלהיט את הרוחות...גם היה כתבה על עכו לפני שנתיים שלוש שעכו היא אחת הערים המעורבות ששוכנות בה שלום...
================================== לפוסט של התמונות הגיבו בעכונט בפייסבוק :
שלי ואסף שלוש על אף שכתבתי בפוסט הקודם כמה בעיות בעכו אין כלל בככוונתי להגיד שסכנה להכנס לעכו. עיר מדהימה ביופיה מושקעת מטופחת ואהובה. להכנס לעיר העתיקה זו חוויה נטולת פחד..
Simon Kakon אלברט ישר כוח , אכן רק תמונות וראיונות עם מבקרים ימגרו כל ניסיון להדביק תוויות שחורות על הבית של כולנו .