|
אני יכול לכתוב סיפור בהמשכים על דברים שמתרחשים בבלוק שלי בזמן שהאזעקות פועלות, ובמיוחד על סיפורים שאני שומע משכנים בזמן שכולנו יוצאים לחדר המדרגות. עכשיו סיפרו שישנם בלוקים בעיר שהמקלטים בהם זוכים ליחס יותר מאחרים, והם גם לא מקלטים ציבוריים. בלי ללכלך ישנה תחושה שזה בגלל שבאותם בלוקים גרים אנשים שהם עובדי עיריה.
האם זה נכון? אני חושב שמיותר לומר את זה, אבל אני בכל זאת אומר את זה שלדעתי כשם שכולנו באותה קלחת אנחנו צריכים להתחלק מאותה "צלחת" בצורה הוגנת. לפי שעה אני לא מאלה שנמצאים כל הזמן במקלט, אז אני לא בדיוק יודע מה חסר בבלוק שלי. לא תהיה לי בעיה לברר אם תגלו נכונות לעזור לנו. בינתיים יש משהו מיסתורי. בצהריים (בסביבות 12) הביאו כמה מנות. שכנה אחת שנשארה במקלט באותה שעה קיבלה אותם בשמחה רבה, אך לצערה בזמן שהיא הלכה לקרוא לשאר השכנים שנמצאים במקלט (במיוחד כשנדרש להיות באיזורים המוגנים) הן נעלמו משם. אז לא יודעים מי העלים אותן, אם אחד הדיירים שיש לנו חשבון איתו או שמא אלה שהביאו את המנות ואולי חשבו בטעות שאין צורך בהן.
פרט לזה אנחנו משתדלים לשמור על מורל גבוה. המצאנו אפילו משחק, מי שיוצא מהדירה מהר ומגיע לחדר מדרגות ראשון הוא הזוכה. על אותו רעיון של חגורות הבטיחות ברכבים, "תראו של מי שמקליק ראשון". אני מקווה שלא תהיה עוד אזעקה, וגם אם תהיה לא בזמן הקרוב, שיהיה לכולנו שבת שלום ורק חדשות טובות !! שנספיק לשכוח מהמשחק הזה שאני לא יודע אם מישהו מתכוון לקחת אותו ברצינות, אבל בכל אופן הוא רעיון לא רע בעיקר בבלוקים שיש בהם ילדים.
|
|