|
| עכונט כדרך חיים |
 |
|
אילן, אחי מה קרה לך? אני מקווה שאתה בסדר ולא נצטרך לסבול את זה כחלק מנזקי המלחמה. האמת שזה לא מצחיק, המצב הזה חירפן באמת כמה מוחות שאני מכיר ואני מקווה שאתה לא אחד מהם. הבוקר, היתה שוב (כמו לפני כמה ימים) השכמה מאוד מוקדמת. למזלי לא יצאתי שוב עם תחתונים לחדר מדרגות, אבל התעוררתי באמצע, כשהגעתי למטבח ולא הבנתי איך שוב אני מצליח לרוץ תוך כדי שינה. אם יכתבו ספרים על התקופה הזו בטח גם יעשו סרטים עליה ואני בטוח שזה יהיה סצנה באיזה סרט. אין מה לומר אנחנו עוברים תקופה מטורפת. הסרט "החיים הם נס" של אמיר קוסטוריצה נראים פתאום כלכך נכונים לחיים שלנו. אחת הסצנות הזכורות לי ממנו הוא שאחד מגיבורי הסרט משחק שחמט, ובכדי שהכלים לא יפלו בזמן שהאזעקה תופעל והוא יהיה באמצע המשחק וכמובן יצטרך לרוץ לתפוס מחסה הוא פשוט מדביק אותם ללוח השחמט.
אני מופיע בתמונה שצירפת להודעה שלך, אבל תאמין לי שאני לא בתמונה ולא יודע מה קורה. בימים אלה אני לא ממש יושב ליד המחשב ואם אני משתמש בו זה רק בכדי לקרוא מדי פעם את ההתכתבות שנעשת בין אנשים מהצד שלנו לאלו שמלבנון. ביקשתי מאלברט פסק זמן, ושים לב שהשם שלי כבר לא מופיע כמי שהיה מנהל פורום תרבות עד לא מזמן. גם אם אני הערתי לחברים לגבי זה שאני חושב שעם כל הכבוד מיותר להעתיק דברים שמופיעים במקום אחר באינטרנט, אבל אם הם מוצאים לנכון להמשיך בזה במקום להביע את עצמם (מה אני אגיד לך) שיהיה להם לבריאות.
טוב התעוררתי רק לפני כחצי שעה ואם אני אמשיך לכתוב יש סיכוי שחלילה האזעקה שוב תופעל לפני שהספקתי לאכול ארוחת בוקר. אז חברים, אחים יקרים שימרו על עצמכם ובמיוחד על שפיותכם. אם יש לכם "Hot" וסביר להניח שיש לכם "Vod" צפו (בחינם) בסרט שנקרא "רגיעון", זה עוזר אני אומר לכם את זה מניסיון.
|
|
|