חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 22:12

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחנה השימור בעכו של איקומוס רמפאר לא יתקיים
הודעהפורסם: 16 יולי 2006, 11:46 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מחנה השימור בעכו של איקומוס רמפאר לא יתקיים

לכולכם
משתתפי מחנה השימור בעכו

בעצב רב אנו נאלצים להודיעכם כי מחנה השימור בעכו לא יתקיים במועדו לאור ההתפתחויות בצפון הארץ ולאור ביטול השתתפותם של הצרפתים.
לצערנו לא נוכל לקיים מחנה בתקופה כזאת אך אנו תקווה שנצליח לקיימו במועד אחר עם התבהרות המצב.

ברצוני לציין בהזדמנות זאת את עבודתם הנפלאה של ליונל ורותם שעשו ימים כלילות לארגון המחנה
לכל האנשים היקרים מהחברה לפיתוח עכו לדודו הררי, אריקה גל וציון , לאנשי רשות העתיקות לשוקה דורפמן, שלמה אשכנזי וצוותו לרענן כסלו מנהל תחום שימור ובמיוחד ליותם כרמל בזכותו השתכנעו הצרפתים ואנחנו להקים הפרויקט בעכו, ולעזרא היקר שעשה את הבלתי יאומן -שיקם והפריח את כל מתחם מגורי המחנה, להנהלת איקומוס ברשותו של גדי קורן שנתנה לנו את האפשרות להעיז ותמכה בנו לאורך כל הדרך, למרכז השימור, לעיריית עכו ולכל עשרות האנשים והגורמים שתרמו מזמנם וממונם להגשמת החלום להקים לראשונה מחנה שימור שכזה בישראל.
אני מאמינה שדרכינו לא נפרדות; כפי שציינתי במפגש ההיכרות, נבחרתם בקפידה מבין עשרות מועמדים לפרוייקט בו השקענו כל כך הרבה אהבה ומשאבים, ואנו מאמינים בכם וביכולתכם. אנו מלאי תקווה שבקרוב נוכל לשוב ולכנס המחנה .

בהערכה רבה ועם צביטה גדולה בלב,
תמר טוכלר
מנהלת הפרויקט מטעם איקומוס ישראל
בשם צוות מחנה השימור בעכו

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יולי 2006, 11:49 
כולם מבטלים הכל...
מעניין מתי דאפשמוד יודיעו על ביטול..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה: כן
הודעהפורסם: 16 יולי 2006, 21:55 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

כן אני חושב שאולי הכי שלקח ללב זה אני שעשיתי כל כך הרבה על מנת להנעים את שהייתם של החברים מאיטליה וצרפת וישראל.
היום על הבוקר כשהגעתי לעבודה ישר הלכתי למגורים שאימצתי אותם קרוב קרוב לליבי לשאול מה נשמע עם החברים מאיטליה ב"בונג'ורנו" מסולסל כזה .ששהו אצלינו שבוע ימים ופתאום אומרים לי שהם עזבו ממש קיבלתי צביטה בלב אך מנגד גם הבנתי את המצב שאילץ אותם "לברוח" ואולי הכי קשה היה לי שלא הספיקו לומר לי .שלום.

אני מאוד מקוה שאכן כן יתקיים מחנה הקיץ בימים מאוחרים יותר העיקר שיהיה .

עזרא שנתן ונותן את הנשמה

העד שלי לעבודתי הקשה הוא שמעון מנדלר שגם היה צריך לקבל מספר חברים למוזיאון שהוא מנהל על מנת שיעבדו שם בשימור חלק מהחומות.

לא נורא עוד יהיו ימים טובים יותר.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה