|
עזרא יקירי אני קורא את הודעתך האחרונה ומקשה להבין. אתה טוען שהשלטים שתלויים על מרפסות הבתים הוא כדי להחליף בית אבל בעכו.......... נו זה כבר נתון שקשה להאמין לו. רק מעטים על פי טענתך עוזבים את העיר. אז תסביר לי מדוע בפגישת המחזור האחרונה שלנו גילינו ש 85% לא גרים בעיר ??? ולמי בדיוק נמכרים הבתים? בן עמי,ויצמן,אנילביץ,טרומפלדור,מעלה החורשה,דרך הארבעה,דוד נוי,ירושלים,הרימון,הדקל,אחי אילת,חטיבת גולני,וולפסון,יהושפט,העצמאות,הרצל,יאנוש קורצאק,בן גוריון,בורלא,ואני יכול להמשיך את הרשימה השחורה הזו .......... כל הרחובות האלה מלאים באולוסיה מבוגרת או אוכלוסיה ערבית או אוכלוסיה סוציואקונומית נמוכה. העיר מתמוססת ונגמרת איבדה את צביונה, אני לא רואה עתיד בעיר שרוב האוכלוסיה שלה היא אוכלוסיה סוציואקונומית נמוכה. אתה טוען שכן הולכים קדימה אני טוען שאו שדורכים במקום או במקרה הגרוע הולכים אחורה. שלא לדבר על בעיית הסמים בעיר. לא התייחסת לנושא מחלקת הרוחה בעיר שקורסת תחת עומס המסכנים , איך אתה רוצה לנהל עיר עם רוב פרניסיה לא נמצאים אחרי השעה 16:00 , לא ישנים בא לא משקיעים את הונם בא. על מה אתה מדבר עזרא יקירי. אני מבין את הרצון העז שלך ושל רבים טובים ואחרים להראות תמונה אחרת אבל מה לעשות שהתמונה עגומה. מה אתה רוצה לרמות אנשים שעזבו את העיר או חדשים שמחפשים מקום מגורים ולספר להם שעכו היא פנינת הגליל??? ומה יקרה שיחזרו או יחליטו להשתקע כאן ??? הם יקללו את היום שהגיעו לכאן ויספרו שהונו אותם , רימו אותם וסיפרו להם סיפורים שאולי נמצאים רק באגדות. איך אתה רוצה שאני אמליץ לאנשים לחזור לעכו שאני טוען השקם וערב כי ילדיי נמצאים בסיכון גבוה בכך שהם חיים בעיר עכו? עוד כביש,עוד גשר , עוד תרומה ועוד כתבה לא תסדר את החזות והפנימיות הרקובה של העיר. מה אתה מבקש ממני ?? לומר בעתיד (בעזרת השם) כאשר אוכל לעזוב את העיר עכו שאשתי רצתה ללכת ואני לא כי היה לי טוב כאן ? אתה רוצה שאני אשקר לעצמי ולחבריי ??? לא ... לא אוכל לעשות זאת. אני אומר את מה שאני רואה. תראה לאיזה מצב העירייה הגיע? הם הולכים להציב מצלמות בכל העיר כי אינם מסוגלים לשלוט בכמות הונדליזם האדירה שיש בעיר, וזה רק קצה קרחונו של הסיפור העצוב שקוראים לו עכו. ומה יהיה מחר??? יהיה סגר בעיר בשעה 18:00 כי מסוכן לצאת החוצה? ומה עשתה העירייה כאשר הערבים תקפו את היהודים בוולפסון ?? ומה עושה העירייה להתנכלויות החוזרות ונשנות של הערבים כלפי הבנות היהודיות שלנו, ומה עושה העירייה לגבי התנכלויות של הערבים כלפי ישיבת ההסדר שנמצאת באגד (התנכלויות שדובר עליהם כבר שנים ). ואיפה המשטרה בסיפור? למי בכלל איכפת, לדבר זה קל לעשות זה קשה. איך אתה רוצה ששמעון יטפל בנושאים האלה עם המנכ"ל שלו ,המ"מ מקום שלו משתפים פעולה עם פלג קיצוני ומסוכן לקיום העיר? לא עזרא לא ורוד ולא לבן , צבעים כהים צובעים את העיר כבר 20 שנה. גם לשמריהו היה רצון טוב אבל היה מוקף אנשי מקצוע זולים וכוחניים וגם לנקרי רוצה מאוד אבל מוקף בטפילים חסרי מעש שמחייכים כל הדרך אל הבנק. ואתה יודע מה משותף לכל ראשי הערים האלה שעברו בעכו? כולם אבל כולם כולל שמעון הנוכחי שלנו בחרו את אנשי המקצוע האלה לימינים ולשמאלם. אותי לא תשכנע לצערי הרב, אבל טוב שיש עדיין אנשים כמוך שמנסים בכל כוחם להילחם למען העיר. אני כבר לא נלחם,ואפילו רוצה לצאת ולהציל את ילדיי וכך אני ממליץ לאחרים, להציל את ילדיהם כי בסופו של דבר האנשים צריכים לחיות למען עתיד ילדיהם ולא למען עיר שהורסת את עתיד הילדים. אכן כן אני מצטרף לחתימתך שהחיים יפים ואני בהחלט אוהב אותם אבל עכו הוא חלק שלילי מתוכלת החיים ביקום הזה. שלך בהערכה D.N.A[b][/b]
|
|