סמי-תוסס כתב:
תשאל את דודו גורש מה אותם שחקנים עשו באותו משחק בבאר שבע שהחליטו ללכת למלון אחר בטענה שאותו מקום שסידרנו להם לא מצא חן בעיניהם משום מה .. מעניין שהיו שם שני אוהדים שאמרו שזה אחלה מקום אותם שחקנים גרמו למהומה על לא מאומה כשהיה מי שהדליק אותך איציק וכולנו יודעים לא בושה להגיד את האמת כאן מול כולם שהסיטו אותך כשאמרו לך שאף שחקן לא היה במלון המדובר ופתאום התחילו ללכלך עלי ועל רפי סולטן וטענו ששיקרנו אף שחקן לא היה במלון ... ועובדה העלנו כאן ובפייס את הקבלות של אותם שחקנים שכן היו ועל הקבלה רשום גיא דין ...
אז בוא אני אספר כאן לכולם מה הסיבה שאמרתי לדודו גורש שאת ההודעה בעכו נט ששלחת לגבי הכסף לא קיבלתי אותה ואתה יכול לשאול את דודו גורש שמעניין מאוד עשה את כל הבלאגן ולך הוא טוען את הטענות שאתה מעלה ואני מול כולם כן מול כולם אני יגיד את האמת מול דודו גורש שאמר אני אדאג להגיד לאיציק ברבי שקיבלתי את הכסף ואז נתקזז על האלף מאה שקל של אשתו של רפי ונסגור את הסיפור אני אמרתי לדודו גורש בשום פנים ואופן שאני לא מסכים לזה כי הבטחתי לאשתו של רפי סולטן שהיא תקבל את הכסף שלה עד לגרוש האחרון תתקשר לרפי ותבקש לדבר עם אשתו תראה היא תאמת לך את מה שאני רושם כאן אז אם אתה לא רוצה להאמין זה כבר בעיה שלך תמשיך לחשוב מה שבא לך אתה ילד גדול מספיק בשביל לחשוב מה שבא לך ...
ושוב תפנה לגורש ותברר איתו את האמת ולא את מה שאתה רוצה לשמוע אין לי בעייה להעמיד את דודו גורש במקום לגבי הכסף אתה תבין שהאמת היא אצלי ולא אצל אלו שהחלטת שהם צדיקים ואני רשע ... ולגבי המאה שקל אני מוכן ללכת איתך לשוהם הרוש שהכסף היה אצלה וכל מי שהיה רשום ברשימה קיבל את הכסף שהיה במעטפה כולל החבר שלך בן עזרא שהאמת אני לא כל כך בטוח שהוא לכאורה שילם מאה שקל .... לגביך אני יכול להעיד שכן שילמת מאה שקל אבל מה עשו עם המאה שקל רק אלוהים יודע אני בטוח לא יודע ... תשאל את ניר דרשר שגם מאה שקל שלו נעלמו תשאל אותו מי לקח אותם הוא יגיד לך ...
דיי טחננו יותר מידי על הנושא הזה הגיעה זמן ההוכחות ואני יוכיח לך הכל שחור על גבי לבן נראה אחר כך מה תכתוב.
סמי אתה מתפזר ..
כל הסיפור מוכר , והוא לא לטובתך כי אתה ניהלת אותו ... ולמרות שלא נתת שקל בסוף הלכת לדודו גורש
ולקחת את העודף ...
מה עשית עם העודף ? ... זה לא כסף שלך !
אני לא רוצה את הכסף ...
רק מראה לך שאתה רואה כסף אתה מתבלבל
רק תענה איפה העודף ? ...
נתת לרפי סולטן ? ... אני דיברתי עם רפי והוא לא יודע ..
עכשיו סמי יהיה בהנהלת הפועל עכו
הסכומים שם ... זה לא מאות שקלים ..
זה מיליונים ... מה תעשה ?