|
איזו איוולת לשחרר רוצחי ילדים,רוצחי נשים,קשישים וסתם אזרחים ,וכל זה לפני שזז משהו במשא ומתן,אני חושב על איזה כאב עוברות משפחות הנרצחים זה פשוט לא נתפש במוחי,ואנחנו ברוב טיפשותינו מראים אותם בטלוויזיה את קבלות הפנים ל"גיבורים" את מילות הגבורה של ה"גבר"אבו מאזן,את הצהלולים ואנחנו מראים את זה עוד פעם ועוד פעם בלי סוף אנחנו פשוט טמבלים גדולים! הרי אם זה היה הפוך והיו משחררים רוצחים ישראלים מכל מדינה בעולם הם היו נכנסים אלינו ישר לבתי הסוהר בארץ ! וארצות הברית ידידתינו הגדולה באיזו זכות אתם דורשים מאיתנו לשחרר רוצחים שפלים ואתם ברוב חוצפתכם לא מוכנים אפילו לשמוע אל שחרור פולארד שנמק בכלא אצליכם עשרות שנים והוא לא רוצח ולא מחבל!אתם צינים ממש כמו כל העולם ,למה לא שומעים אותכם העולם ה"נאור"על כל הטבח של עשרות אלפי אזרחים בסוריה,במצרים ?איפה האום?איפה אירופה ,רוסיה סין אתם שותקים ואני יודע למה !אתם שותקים וזה לא מענין אותכם כי אנחנו הישראלים לא קשורים וזאת הסיבה האמיתית! הרי כשאנחנו בצדק מגינים על ביטחון אזרחינו איזה הצגות אתם עושים כל העולם ועל זה נאמר "אם אין אני לי מי לי" הלוואי ואהיה טועה אני לא מאמין שתיהיה הצלחה בשיחות בינינו לבין הפלשתינאים ,איך אני יודע ? מי שמקבל לחיקו רוצחים שפלים והופך אותם ל"גיבורי על" לא רוצה אותנו כאן וכל השאר תירוצים אבל מה לעשות לנו אין לאן ללכת לכם יש! שבת שלום
|
|