חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 22:20

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כנסו וגלו את האמת
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 15:10 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

לידיעת כל האוהדים שנשארו שפויים ולא מושפעים מהפוליטיקה אז אני יגיד כמה דברים אדון רפי היקר תפסיק להגיד לכל מי שלא חושב כמוך לשתוק ושהוא לא מבין כי אתה לא מבין לנקרי קנה אותך ואני לא יודע מה הוא הבטיח לך כי הרי כולם יודעים שכל מקורבי לנקרי קיבלו תפקידים בכירים בעיר ואתה קנית את אדון סמי אוזן שעד לפני ששמעון לנקרי היתהפך על ציון היה בצד של ציון (תסתכל קצת למטה בפורום יש שירשור שבו סמי היקר רושם תמיד אמרתי לציון ידעתי מנסים לשים לו מקלות בגלגלים) אז אדון סמי תקרא לי או לכל אחד אחר פה אוהדי כורסאות אוהדים של הזמנות אבל שכחת שאתה היית מחכה כמו מסכן מחוץ למגרשים ומקבל את ההזמנות שלך פתאום אתה מתיפייף
ולעוד נושא שמעוד מעצבן אותי זה שהעירייה אומרת שהיא בנתה את האיצטדיון אז מי שיבדוק את זה לעומק מי שבנתה את האיצטדיון זאת עמותת הפועל עכו עם 15 מיליון שקיבלה מהרכבת על הריסת האיצטדיון הישן והטוטו השקיע והקרן למתקנים בישראל אז בעוד כמה חודשים יש בחירות הפועל עכו עשתה מה שדרשו ממנה לציון יש את הזכות להיות חבר של ברשישת זה שאת אדון שמעון לנקרי זה לא מרצה זה כי הוא רצה לשים מישהו מטעמו אז לכל ה"אוהדים" בפורום לא נשארו אנשים הגיוניים אלא רק אנשים שמושפעים מרפי סולטן שמכתיב להם מה שמכתיבים לו

שבת של שלום :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כנסו וגלו את האמת
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 15:37 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

נטי או נתי....
אם אתה קורא את ההודעות שלי אתה מבין שאינני מצדד שמישהו מהסיבות שציינתי.
אני מניח שחלק מדעותיי דומות לשלך רק חבל שאתה כותב בצורה כזו.
הרי יש כאן המון קונפליקטים אישיים ובצורת הכתיבה והביטוי שלך אתה מפספס את המטרה. חבל.
צריך להרגיע את העניינים ולא להעמיק את המחלוקות.
ואם להיות ענייני, בקשר לאצטדיון, יתכן שאתה צודק כי הרי למה קראו לו אצטדיון טוטו?
שבת שלום

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 15:45 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

איציק
אני מדבר בצורה כזו כי כבר נמאס מכל האשמות ששולחים פה מה שהזכרתי וכל אחד שרושם משהו אז הם אומרים לו אם אתה לא מבין אז תשתוק מזה פה? מי שלא חושב כמותם אז הוא פסול הרבה אנשים הפסיקו להגיב בפורום בגלל האנשים האלה ולי זה נמאס אז החלטתי להגיב בצורה כזו ואני לא חושב שזה הוגן וצודק להוליך את כולם כנגד המועדון

שבת שלום ידידי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 15:53 

נתי היקר או מי שאתה לא קורא לעצמך ראשית כל אני לא משיב למי שיש לו ניק חסוי ולא מזוהה.זה שניכנסת הניק חסוי ולא מזדהה זה כבר מרים גבה אף אחד לא קנה אותי לעולם וגם לא את סמי .אני לא עובד עירייה ולעולם לא עבדתי בעירייה אני אינני תושב. עכו כפי שאולי אתה יודע ההבדל ביננו לבינך שאנחנו אוהדי הקבוצה שהולכים למשחקים ויודעים מה קורה. אז שתזדהה אענה לך על השאלות הבאות ומוכן גם לדבר איתך טלפונית אבל זה שאתה מסתתר מאחורי ניק חדש. ולא מזוהה מעלה הרבה תהיות .אז עם אתה רוצה שיתייחסו אליך תזדהה .שבת שלום לך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 15:57 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

קוראים לי נתי תמיר בן 32 ואני מעכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 16:16 

עכשיו אני מבין אוהד לא מוכר אוהד כורסא. כי את האוהדים שמגיעים למשחקים אנחנו מכירים. אז שיבושם לך אדוני תמשיך לשבת בבית ולטעון שאתה אוהד אז שבת שלום לך אוהד יקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 16:26 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אתם רואים מה אני מדבר...
הבן אדם לא מכיר ופוסל ומחליט אם אני מגיע למשחקים או לא....
תיהיה בריא אדוני שבת שלום

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 16:41 

כי אנחנו מכירים את כל האוהדים אדון נתי תמיר רוב האוהדים מכיריםאחד את השני. הפועל עכו לא משופעת באוהדים לכן נתי אקדים ואומר דעתך היא דעת קומץ קטן מהאוהדים שרובם הם אוהדי הזמנות ואוהדי כורסא שלא מגיעים למשחקים ולא יודעים מה קורה .ושתבין אינני שולל את זה רק להיפך מכבד כל אחד גם את אוהדי הכורסאות וההזמנות .שתרצה להעביר ביקורת בפעם הבאה תשאל גם שאלות אחרות .כל אוהדי עכו האמיתיים ורוב תושבי עכו יודע את האמת על הנעשה במועדון .שהעמותה תלין רק על עצמה יכלו לפתור את הנושא מזמן וראש העיר אף פעם לא אמר שיפסיק לתמוך אלה להיפך ימשיך לתמוך .רק שיבצעו את מה שמוטל עליהם ועם אתה טוען שהם עשו מה שמוטל עליהם אז שיבושם לך .אתה כניראה לא מודע למה שקורה.שיהיה לך שבת שלום ומבורכת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 16:48 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

רפי אני מודע מאוד למה שקורה וגם ער מאוד למה שקורה אבל יו"ר חדש יש? יש קוראים לו יהודה ברשישת הוא זה שסגר עם יובל נעים לעונה הבאה וגם עם השחקנים מדבר ויצמן היתפטר? היתפטר בפועל לא בפועל אין קשר כי מי שחותם על חוזים ומי שרשום בפועל זה מה שקובע...
ותדע לך שאתה לא מכיר הרבה אוהדים שמגיעים לכל המשחקים גם למשחקי החוץ אתה פשוט מכיר את הגרעין שלך...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 16:58 

נתי היקר. עם אתה טוען כך אינך יודע מה קורה חד וחלק שתדע לך יש לנו הוכחות חותכות שציון עומד מאחורי הכל וגם לעיריית עכו יש הוכחות לכך . ועם אתה אוהד הקבוצה רק תגיד לי מי מהאוהדים שאתה מכיר או מכירים אותך. כי שאלתי מקודם לפחות 10אוהדים בפייס אף אחד לא מכיר אוהד בשם נתי תמיר אולי אתה משתמש בשם בדוי ואולי לא כי במשחקי חוץ אנחנו מכירים כל אוהד ואוהד שמגיע למשחקים כי הסברתי לך אין הרבה אוהדים שמגיעים למשחקי חוץ תשאל את איציק אינו חברנו שמגיע למשחקים הוא גם מכיר כל אוהד ואוהד בקבוצה .אבל שיבושם לך .שנית כל טענת שעיריית עכו הבטיחו לי משהו אז כניראה אינך מכיר אותי מספיק טוב אני רק תורם ותורם אינני צריך שקל מאף אחד ולעולם לא לקחתי אני מסודר ברוך השם ותורם לאוהדי הקבוצה עם זה אוטובוסים למשחקים ועם זה אביזרי עידוד תגיד לי מתי ברששת או ציון תרמו למען האוהדים איזה משהו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 17:15 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

האוהדים מכירים אותי אולי לא בשם בפנים בטוח...
אז אני רוצה להגיד לך שאין לך מושג כמה הם תרמו ונתנו מעצמם ומכיסם (וגם יהודה לפני שמונה ליו"ר)
אתה מדבר רק מכיוון אחד אתה מזלזל בבן אדם שנתן 13 שנה למען הקבוצה ללא תמורה
ודרך אגב היועצת נתנה את דעתה לפי בדיקה החוק לא מונע שויצמן יהיה יו"ר זה נתון להחלטת המועצה אם לאפשר לו...
כנראה שהם היסתכסכו ביניהם ובגלל זה כל אחד מושך לצד...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 17:24 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

לכל מי שאוהד את הפועל עכו מהכורסה בבית, או בנסיעה למשחקים, תפסיקו לחרטט שטויות,ציון ויצמן לא עזב את הקבוצה ,והוא לא יעזוב ,ברששת הוא ברירת מחדל של ציון ויצמן, אבל העירייה לא קונה את זה ובצדק,ולמי שמעוניין לדעת אחת ולתמיד, ציון ויצמן לא יעזוב כי הפועל עכו מגלגלת מיליוני שקלים בעונה, וכספומניה לא עוזבים מהר[הפועל עכו זה מפעל הפיס של ציון ויצמן כבר 13 שנים]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 17:41 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

נתי שלום ושבת שלום לך.
את האמת השם שלך לא נשמע מוכר ובאמת נשמע כשם של אוהד כורסא.
באמת סמי אוזן תמך לאורך שנים בציון ויצמן וגם אני וגם המון אוהדים ואני מדבר על האמיתיים שגם ברגעים הקשים תמכו בקבוצה,
אותנו האוהדים לא מעניין העיריה ובטח לא ציון ויצמן מעניינת אותנו אך ורק הפועל עכו.
ואנחנו מצפים מציון ויצמן שיניח את המפתחות כדי להציל את הקבוצה ועל תספר סיפורים שהוא התפטר כי הוא לא ובפועל הוא מנהל את הקבוצה וברשישת רק כלי .
העונה הוכח שבלי העיריה ויצמן לא שווה גרוש וכעובדה אף ספונסר לא מוכן לתרום לקבוצה והסיבה ידועה.
אני באופן אישי כועס על ראש העיר שאינו עושה מספיק להצלת הקבוצה וציון ויצמן יכול לעזוב את הקבוצה בצורה יותר מכובדת כי באמת הוא תרם המון לקבוצה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 17:55 

חברים אגלה לכם מי זה נתי 88בבדיקה שעשיתי זהו אכן אוהד כורסא. ומשתף של ההנהלה זהו ניר דרשר. חחחחחח. אז נתי אל תעבוד עלינו אתה ניר דרשר. תחליף ניק ותשנה סגנון כתיבה. אתה משתף טוב אל תדאג מיקי חדד יתן לך הזמנות שנה הבאה למשחקים .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 18:15 

על איזה הזמנות?
למה תהיה קבוצה?
בגלל אנשים כמו ניר דרשר ועוד רבים לא תהיה קבוצה. במקום שתהיה מחאה להצלת הקבוצה הם יושבים בבית מתחזים לאנשים זרים ומלקקים המון להנהלה הנוכחית שבקצב הזה אין סיכוי שישארובקבוצה.והסיכוי היחיד שתהיה לנו קבוצה זה להחזיר את המפתחות לעיריית עכו ואני בטוח ששמעון לנקרי יביא מישהו שישקיע בקבוצה וינהל אותה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: