חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:39

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בתוכניות של עכו , מוסיפים תנאי "רק במידה שהכסף מהעיריה יגיע"
הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 23:04 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

בתוכניות של עכו , מוסיפים תנאי "רק במידה שהכסף מהעיריה יגיע"

באחת הידיעות נכתב השבוע בספורט 5 : יובל נעים רוצה להחתים את קובי מוסא, אך רק במידה שהכסף מהעיריה יגיע

מעניין כל ידיעה על התוכניות של הפועל עכו , מוסיפים תנאי "אך רק במידה שהכסף מהעיריה יגיע "וזה אומר שהכסף של העירייה הוא שהניע את גלגל במשך שנים והביא את ההצלחות והתהילה , כאשר אני שומע את אוהדי הפועל עכו כואבים כי הכל תקוע , צריך לעשות חשבון נפש ולהבין מה היה ואולי משהוא יבין ויציל את הקבוצה שחשובה לעכו .

עכשיו כולם מבינים שהפועל עכו בכדורגל קיבלה מיליוני שקלים , לעומת עמותות של הפועל עכו בתחומי ספורט אחרים שהם בינלאומיים , הם קיבלו רק עשרות אלפי שקלים כתמיכה מעיריית עכו ולא המיליונים שאושרו בכל שנה במועצת העיר .
ראש העיר לנקרי , עשה מאמץ בלתי רגיל והשקיע מיליונים בכדורגל מכספי משלם המיסים , לנקרי לקח אחריות גדולה מאוד , כי היה חשוב לו שהכדורגל של עכו יגיע לליגת העל כי זה נותן כותרות יומיות בתקשורת הארצית וזה חשוב למיתוג העיר .

נכון שציון ויצמן עשה עבודה טובה מאוד והוא פעל בחוכמה כי הוא מבין טוב בכדורגל , לצערי לא הבנתי מדוע העניין לא המשיך ?, לא יודע מה עבר בין ציון ללנקרי ? , מי שכח את מי ?, מי הפסיק לחבק את מי ? אף צד לא מספר מה קרה !

ציון הוא איש חכם שהצליח והיה צריך להבין שלנקרי נתן לו גב פיננסי רחב , בנה לו אצטדיון מדהים ונתן לו תהילה כמו שיש רק למיליונר שקונים קבוצה , אך ציון שכח בדרך מי הוא הגב שלו ומי הרים אותו לתהילה וכיום הוא מבין את זה כאשר אין העברת כסף ובונים את הקבוצה רק עם התנאי שהעירייה תעביר את הכסף - אך העניין יותר מסובך כי היריבים של לנקרי שהם מועמדים לראשות העיר מאמצים ומחזקים את ציון להמשיך במאבק .

השאלה עכשיו היא מה יעשה ציון ומה יעשה לנקרי , לנקרי אומר על פי היועצת המשפטית , רק הרחקת ציון מהזירה ופיקוח על כספי ציבור , תפתח את הברז מחדש וציון היה צריך לומר עכשיו , עשיתי בניתי הצלחתי ולי הקבוצה חשובה מאוד ובשביל הקבוצה אני מוכן להתרחק אמיתית מהפועל עכו שבניתי והשקעתי בה הרבה .
לא נראה לי שיש דרך אחרת כיום , כי בדקתי אם אפשר לגשר בין ציון ללנקרי והבנתי שאי אפשר לגשר והעניין דחוף במיוחד לאוהדים .

ברור שהצדדים , ציון ולנקרי מוכנים לגרוע ביותר , במלחמה כמו במלחמה ויכול להיות אם ציון ימשיך להחזיק בקרנות המזבח ולאיים דרך חבריו שיסגור את הקבוצה ,זה כמו תמות נפשי עם פלשתין .הצד השני במצב גם הקיצון הם רואים את הכדורגל של עכו כעירוני כמו רמת השרון , כי גם כך רוב הכסף מגיע מהעירייה .

יש עוד תקווה שלא נגיע לקיצוניות כזאת או אחרת ויהיה שינוי . אני מקווה שהיה שינוי כי כואב לראות את האוהדים כואבים .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: בתוכניות של עכו , מוסיפים תנאי "רק במידה שהכסף מהעיריה י
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 00:52 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

כאב האוהדים עצום נגמרו הציפורניים מהקיסוסים.
למה שהדבר היחידי שממתג את העיר יפול ?
חייבים לגשר בכל דרך ושעון החול לא עוצר.
אולי לפנות לשרת הספורט שתתערב בעינין?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 10:06 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

אני קורא את מה שכתוב ואני מקבל חיזוק למה שידעתי מראש. הכל אישי והכל פוליטי, אין דאגה לתושבים, אין דאגה לנוער שמוצא תעסוקה ועתיד בקבוצת כדורגל, אלא משחקי כוח למי יש יותר גדול ושל מי האגו חושב את עצמו יותר. אני לא מבטל ולו לרגע את ההישגים של שני הצדדים, שניהם עוזרים ועזרו לקבוצה בכל אשר יכלו. אבל ברגע שהעניינים מתחילים לזלוג לפוליטיקה, הכל נמחק, הכל הופך להיות מיותר. פתאום כולם מוכנים להעלות על המוקד את היקר להם מכל, את עוגן ההצלה הבלעדי של כולם, זה בכלל לא מעניין אם חלק מכריע מהנפגעים אינו קשור כלל לנושא ובעצם מה יותר חשוב מהאגו במזרח התיכון? קדמה, חיים, אלטרואיזם? אגו הרבה יותר חשוב .... תמיד אמרתי שחשוב וראוי למכור את הקבוצה לגורם פרטי, יש המון חסרונות, אבל היתרון היקר מכל שיש סיכוי לקבל ניהול לפי אמות מידה מקצועיות.
שני האישים יכולים להתנגח עד מחר. להתבצר, לחבוט אחד בשני, לנדות, לעשות את כל העולה על רוחם. כשלונם יהדהד בכך שהצליחו להרוס קבוצה שקיימת מ1946. אפילו מועצת הפועלים שלה הקבוצה הייתה שייכת לא התהדרה בהישג כזה וכולנו יודעים את כמות ״הכישרון״ בתחום ההרס שהייתה קיימת שם.
כל האיבה והשנאה והקנאה הכניסה את הקבוצה לתיחום ומחנאות כך שאם אתה לא תופס צד, אתה לא שייך....
אז אני מאלו שלא שייכים, אני מאלו שפוליטיקה מבחינתם היא רעה חולה וחולנית שכל רצונה להרוס את מה שאחותה המוצלחת והיפה הצליחה לבנות. אגב לאחותה קוראים מקצועיות......
תודה ושלום

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 10:17 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

הנה חיזוק למה שכתבתי :
יובל נעים מאמן הפועל עכו אמר היום : "לא קורה כלום. הכל תקוע"
.

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 13:59 
עכונט כדרך חיים

אלברט כל מילה שכתבת כאן בשירשור הזה צריכה להיות מיושמת על ידיי אלו שעדין מפעילים שרירים במועדון הפועל עכו..
אך אמר ניר סיגלר הפועל עכו חיה ונושמת משנת 46 ואפילו ההסתדרות לא התפארה והחזיקה את הקבוצה בכל הכוח..
כל המתחרים של שמעון לנקרי אם זה פדידה ואם זה בן עזרא מנסים לחפש קולות על חשבון אוהדי הפועל עכו אז אני כאן מודיע לכל אלו שמנסים לטפס ולקפוץ מעל הפופיק שלהם תשכחו מקולות האוהדים אף אחד לא יתן לכם את קולו אולי בודדים שמצדדים בצד השני שזה ציון ויצמן.
מעבר לזה לא תקבלו כלום...
שמעון לנקרי יקח את העיר בגדול ואז נראה אותכם חוזרים לחורים שלכם.
הפועל עכו חשובה והיא מעל כל פוליטיקאי זה או אחר הפועל עכו היא של האוהדים לא של בן אדם פרטי ועם כל הכבוד למה שנעשה בהפועל עכו במשך 13 שנים בלי כספי העיר ותושביה אולי לא הייתה הפועל עכו בכלל ...את זה נאמר בפתיחת השירשור של אלברט לוי ..שיודע עד כמה האוהדים חוששים לגורל הקבוצה .
עם כל הכבוד לציון ויצמן שניהל את המועדון במשך 13 שנה היו לו המון הצלחות אבל היה לו כישלון ענק והכישלון הענק היה בלשמר את דור האוהדים הצעיר שליווה את הקבוצה עוד שהייתה בליגה השלישית דאז וזו הליגה הארצית שבה הגיעו המון צעירים למגרש המיתולוגי בגבעה והיו נוסעים למשחקי החוץ ומעודדים בכל הכוח וכל שבת הייתה חגיגה ביציעים שהייתה סוחפת גם את המבוגרים בנינו לעידוד כיום הקבוצה נמצאת בליגת העל עם ממוצע של 50 איש בלחץ במשחקי חוץ כולל ממוצע של אלף אוהדים במשחקי הבית כשהפוטנציאל בעיר לפי דעתי ולפי דעת רבים פי חמש במשחקי בית ופי עשרים במשחקי חוץ....
ראינו את זה במשחק ההישארות בחיפה ששיווק נכון שלנו כולל פרסום שילוט מה שהיה בעבר בקבוצה נעשה על ידיי האוהדים והנהלת הקבוצה לא נקפה אצבע בשביל לגרום לקהל להגיע...
ישנם אלפי אוהדים שלא מגיעים למשחקי הקבוצה כן אך ורק בגלל ציון ויצמן ולפי דעתי עושים טעות ענקית ההפך הוא הנכון גם אם נפגעתם ואתם מרגישים פגועים אני להבדיל מכם מגיע ומגיע עם ראש מורם לא אתן לאף אחד לקחת לי את האהבה לקבוצה ומי כמוכם יודע עד כמה פגעו בי בשנתיים האחרונות אבל אני עומד בגאווה ובא לראות את השחקנים שמייצגים את הקבוצה.
טוענים שאנחנו מונעים מפוליטיקה שם בהפועל עכו אז כנראה שהגמל לא רואה את הדבשת שלו ..אם אנחנו מונעים מפוליטיקה אז מה יכולים להגיד הפועל עכו שנותנים לבן עזרא את הבמה כשהוא מקניט אותנו האוהדים שקונים אותנו בתופים ...אז אני אשאל את ישראל בן עזרא כאן שאלה..
אם אותנו קונים בתופים ובאביזרי עידוד ובאירגון אוטובוסים למשחקי הקבוצה ובדגלים ובשילוט לקבוצה ..אותך במה "קונים" בעבור כרטיס הזמנה ליציע כבוד שאותו מקבלים בחינם מהקבוצה היריבה?
אז אין להפועל עכו והעומד בראשה אלה להלין אך ורק על עצמה ..
יום טוב לכולם ובשורות טובות וזיגי היקר אני עדין מחכה לתגובתך כלפי המועדון כמו שהבטחת ..שלא תהיה עדינה בכלל...שתהיה עסיסית כה שיותר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 14:16 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

סמי ידידי פוליטיקה או לא פוליטיקה אבל איך הקבוצה תפתח את העונה אפילו יובל נעים חסר אונים ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 18:01 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

יובל נעים בקצב הזה חותם בקבוצה אחרת תוך שבועיים.
סמי,אלברט כל מילה שלכם בסלע.
הפועל עכו ככול שעוברים הימים מתפוררת לנו בין הידיים ועדיין הבן אדם בשלו .
אני קורא לברשישת כבר היום להשים את המפתחות בלשכת ראש העיר שאני מאמין שעם הקשרים שלו הוא מביא משקיע לקבוצה תוך שבוע וכל המצב הזה רק מוכיח שציון ויצמן בלי תמיכת העיריה לא שווה גרוש.
מי שתמך בקבוצה כלכלית היה ראש העיר שבנוסף לכספים שהזרים הוא גייס ספונסרים לקבוצה והספונסרים עכשיו גם לא מוכנים לתרום לקבוצה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 18:36 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

יובל נעים מאמן קריזמטי שהצליח להרים את שחקני עכו מהקרשים להשגים מרשימים ביותר
במאבקי ההישרדות! אבל... בעכו כמו בעכו כמו שנאמר מעלה, כל יריב פוליטי מוכן שיורידו לו עין (קרי הפועל עכו)
בתנאי שליריבו יורידו 2 עיניים.
לידיעתכם! יובל נעים מאוד מבוקש ועכו עשויה להפסיד גם אותו!
לדברי מר ברשישת, ניסה לא פעם להפגש עם ראש העיר כדי למצוא פתרון, אך הוא נדחה מסיבות כאלה או אחרות!
מה קורה עם זה???
שאלה שחוזרת על עצמה, 13 שנה לא היתה בעיה לעיריה או ליועצת המשפטית עם תפקידו הכפול של ויצמן!
למה דווקא עכשיו ??? איך אומרים, להצלחה אבות רבים! כשעכו היתה בליגות הנמוכות לא הפריע לאיש התפקיד הכפול של ויצמן!
אגב איני תומך של צד כלשהו, איני מכיר את ציון ןיצמן (רק מהתקשורת) משהו מריח כאן לא טוב, אני אישית
מצפה מראש עירנו לקחת אחריות שיתנהג כמנהיג ויקבל החלטה חיובית לקידומה של עכו בספורט! כספי הסיוע אינם של עיריית עכו !
הינם כספי התושבים! כך הפועל עכו שכולנו אוהדים אותה!
הנושא פתיר בהחלט! איני רוצה לחשוב על כישלון שכולנו נצטער עליו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 20:00 

מר דוד שלום
אתה מציע שראש העיר יעבור על החוק?
אתה מצפה שלכספי הציבור לא יהיה פיקוח ?
אתה מציע שציון ויצמן ימשיך לשבת על הכיסא הנוח ,להיות מתוקצב על ידי העיריה ולהרגיש כבעלים של קבוצה.
עם יש לציון ויצמן כסף שימשיך לנהל אותה בכיף משום שהוא מנהל טוב.
אם אין לו כסף לתקציב מינימום בליגת העל שימסור את המפתחות לעירייה והיא כבר תדאג לעתיד הקבוצה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 21:30 
עכונט כדרך חיים

דוד שלום וערב טוב אני יענה לך רק על שאלה אחת ששאלת לגבי ברשישת ....
את האצבע המאשימה אתה מפנה כאן כאילו לראש העיר שמעון לנקרי ..אז אני אחדש לך במי יודע כמה כמו שחידשתי לאחרים ....ברשישת ניפגש עם שמעון לנקרי ברשישת התכתב לפי דבריו עם שמעון לנקרי אבל ברשישת לא עמד בהתחייבויות שלו כלפי שמעון לנקרי ובחר ללכת בדרכים אחרות כשיצא בתקשורת נגד שמעון לנקרי ככה רוצה ברשישת להתחיל ברגל ימין עם ראש העיר מה נראה לך שראש העיר זה עוד סתם בן אדם...אדון דוד זה ראש עיר זה לא חבר מהשכונה או אוהד קבוצה או פועל מין המנין...
ברשישת אם היה מספיק גבר היה פותר את הסאגה הזאת ממזמן זה היה לוקח בדיוק חמש שניות על השעון...
בכל קבוצה לגיטימית בליגת העל כשעורכים חילופי משמרות מין הראוי שזה לא יהיה כמו במחתרת אלה יהיה בצורה מסודרת עם מסיבת עיתונאים הרי לא כל יום מחליפים יושב ראש עמותה בהפועל עכו ....
זה לא נראה לך יותר מכובד ויותר אמין ואז מתוך מסיבת העיתונאים לצאת בקריאה לראש העיר לאחד כוחות ןלמנות מישהו מטעם העירייה שיפקח על כספי העמותה שמגיעים מהעירייה...
תאמין לי שפחות מעשרים וארבע שעות הכסף היה מוזרם לקבוצה..אבל שם בהפועל עכו בחרו אחרת....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 21:32 

דויד היקר. הסברתי לך כמה פעמים וקשה לך לתפוס את זה כניראה שאתה לא מבין את המצב המצב הוא בלתי הפיך כל עוד ציון נמצא בקבוצה יש בעיה לתת הקצבה וזה לא בגלל שלא רוצים אלה בגלל שאי אפשר לעבור על החוק .עם כל האהבה שלנו לקבוצה .יש חוק וצריך לכבד אותו זה לא סוד שאוהדי הפועל עכו תומכים בשמעון לנקרי כי מי שהביא את עכו להישגים זה שמעון לנקרי ששפך מיליונים על הקבוצה .שמעון איש יקר למערכת . ודאג גם לספונסרים לקבוצה חוץ מהתמיכה הגדולה .הפתרון הוא אצל יהודה ברששת שצריך להחליט או שהוא יושב הראש או שעדיף שיעזוב את הקבוצה. אי אפשר. להמשיך בצורה הזאת יהודה צריך לקבל החלטה ועכשיו . עוד ברצוני להגיב לישראל בן עזרא. ישראל אף אחד לא קנה את האוהדים ולא יקנה אותם.אתה צריך להסתכל במראה ולהגיד מה אני תרמתי למען האוהדים .כי האוהדים שמגיעים למשחקי החוץ ואתה יודע מי הם בדיוק לא מחכים לכרטיסי ההזמנה שמחכים להם במעטפות .הם קונים כרטיסים במיטב כספם .והאחרון שיכול לדבר או להלין על האוהדים זה אתה ישראל .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 22:29 

ל SHLOMSULTAN שלום!
תעיין היטב במה שכתבתי, לא הצעתי לראש העיר לעבור על החוק,
לא הצעתי לא לפקח על הכספים, וכמובן לא הצעתי שציון ויצמן ימשיך בתפקידו,
נהפוך הוא, שאלתי שאלות שעדיין לא קיבלתי תשובה כמו 13 שנה כשציון היה בתפקיד כפול
כן עברו על החוק??? כשעכו היתה בליגות נמוכות איש בעיריה לא עניין שציון ויצמן בתפקיד כפול?
אז כן מותר היה לעבור על החוק?
כן היצעתי שראש העיר יקח אחריות יתנהג כמנהיג וימצא פתרון! איני מבין את משחקי האגו ושירבוב
מערכת הבחירות בנושא שכולנו מאוחדים בו והוא הצלחתה של הפועל עכו!
צר לי שמלבד השמצות הדדיות אין אנו מקבלים מידע אמין ועדכני, אותי לא מעניין מי אשם או לא,
אך חייבים למצוא פתרון בהקדם, לא נותר זמן רב לעונה הבאה, ועכו עשויה למצוא עצמה מרוסקת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 23:09 

דויד שוב אני יסביר לך התיקון לחוק נכנס בסוף 2011סעיף 174א כאשר הוא אומר חד משמעית שעובד עירייה לא יוכל לכהן בשתי תפקידים לא במישרין ולא בעקיפין אביא לך את החוק כלשונו תיכף לכן מקווה שהבנת את הענין ועם לא הבנת אפשר להסביר לך

להלן הנוסח כפי שהוא מובא בפקודת העיריות (נוסח חדש ):

174. (א) פקיד או עובד של עיריה לא יהיה נוגע או מעונין, במישרין או בעקיפין, על ידי עצמו או על ידי בן-זוגו או שותפו או סוכנו, בשום חוזה שנעשה עם העיריה ובשום עבודה המבוצעת למענה.

(ב) פקיד או עובד הנוגע בדבר כאמור בסעיף קטן (א) יהיה פסול לקיים בידו כל משרה או עבודה בעיריה, ואם הורשע, דינו – קנס 150 לירות.

עכשיו שהסעיף ברור לכולם , אולי תסביר לי ולאחרים איזה חוזה יש בין העיריה לעמותת הפועל עכו , ואיזו עבודה עמותת הפועל עכו עושה בשביל העיריה ? מלבד תמיכה כספית לקבוצת ספורט.

ולידיעתך הסעיף הזה כל כך ישן שאפילו הקנס בו נקוב ב-150 לירות.
אז מי סיפר לך שרק בשנת 2012 החוק החדש הוחל ....

עכשיו אתה מבין למה עיריית עכו לכאורה עברה על החוק ב-10 השנים האחרונות !

רפי כבר אמרתי לך שחוסר צדק וחוסר אמת הם נר לרגליי ושאתה כנראה לא ממש מבין שפרשנות ניתן לעשות לכאן ולכאן.

רק תעשה טובה , לפני שאתה מספר לכולם שאף אחד לא יעבור על החוק כפי שהוא כתוב בסעיף 174 , תבדוק עם היועצת המשפטית האם הסעיף 174 בחוק יהיה נכון גם במצב שבו ימונה נציג מטעם העיריה שיפקח על כספי העמותה .......האם במקרה זה היא תהיה מוכנה לאשר ולהפנות מבט הצידה ובלבד שאותו נציג לא יענה לשם ציון וייצמן ?

רפי ידידי , אחרי שנממש את סוגיית סעיף 174 לפקודת העיריות, תבדוק בבקשה עם היועצת המשפטית , האם יש לה כוונה לטפל גם בסוגיית סעיף 174א' , באותה הנחישות שהיא מחילה על נושא עמותת הפועל עכו.

יום טוב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 08:21 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

רפי בוקר טוב
הבאת לנו את לשון החוק ומסתבר שהוא ישן ולא חדש כלומר שנים רבות הוא בנמצא
או אז נשאלת השאלה מה ההיתעוררות עכשו?
ועם מי שצריך ראשון לשים מפתחות על כשל בעבודתו זו היועצת המשפטית .
כי החוק היה שריר וקיים.
הפעולה הנדרשת שהיתה צריכה לעשות פשוטה.
לקחת את שמות כל עובדי העיריה ולבדוק שם שם האם הוא קשור לעבודה משנית
או קשור לעמותה כל שהיא ולסמן V ליד כל שם שלא עוסק בנ"ל .
וכמה עובדים כבר יש בעיריה ? 500/600

ואני חייב להכניס דוגמה מחיי במשטרה.
כשאני במשמרת במתנ"א תחילה אני סורק את כל הציר שעליו אני מופקד .
אם אני מקבל את כביש 4 צפון למשל כבר בתחילת המשמרת אני ראשית נוסע ישר לראש הניקרה
חוזר דרומה עד צומת אלובין ופונה יוטרן (פרסה) לכיוון צפון עד ראש הניקרה .
הסריקה הינה לשם הידיעה שהציר המפוקח בעייתי או לא שאולי יש מפגע שלא דווח וכו'.
וכל הלוך ושוב וטיפול במה שקורה על ציר זה .וזה נכון לגבי כל ציר שבטיפולי .

לכן אני מצפה שמי שנכנס לעבודתו תחילה יסרוק וילמד את התפקיד שעליו הוא ממונה ואחר כך יתחיל
את עבודתו איש איש ומקצועו.
ומה שעומד לפני עיננו מראה שלא היתה סריקה .
למה הנושא עלה אחרי שנים רבות? למי הפתרונים? פתאום לילה אחד הלכה לישון היועצת
בבוקר קמה ואמרה לעצמה צריך לבדוק מה עם העמותה?

מה מי מו מי יודע?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 09:04 

עזרא היקר, השאלות שלך נכונות ובמקום!
התשובות די ידועות אך לא אעלה אותן כאן מסיבות ידועות!
לצערי סימנו כאן באתר זה צד אחד כאשם ואת העיריה כצדיקים גמורים!
אני מציע לשני הצדדים ללכת לבוררות!
אבל על דבר אחד אסור לוותר, על פתרון מיידי כדי שהפועל עכו תספיק להערך לעונה הבאה!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: