חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 20:36

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תודות לשמעון לנקרי לברששת ולאוהדים היקרים
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 09:19 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

אני רוצה להודות לשמעון לנקרי היקר שאתמול בבוקר פניתי אליו אמרתי לו שמעון יש קהל גדול שרוצה להגיע לטדי ו שמעון בלי היסוס תוך שעה העמיד עוד אוטובוס לרשות האוהדים תודה גם לברששת שתרם מכספו הפרטי 400שקלים לקניית כרטיסים לאוהדים הצעירים שאפו לך יהודה ברששת .ואחרונים חביבים האוהדים אתמול נדהמתי לראות את הכמות הגדולה של האוהדים שהגיעו לטדי כ200אוהדים למרות השידור בטלוויזיה והשעה המאוחרת של המשחק. הגיעו ועודדו ללא הרף גם שפיגרנו2:0. לא הפסיקו לעודד הראתם בגרות ללא קללות זאת תעודת בגרות לאוהדים .תודה רבה גם לסמי אוזן שלא נכנס לאצטדיון עד שאחרון האוהדים היה בתוך המגרש .סמי אירגן גם התרומה מברששת. ודאג לצד הארגוני של הבאת האוהדים לטדי.שאפו גדול לך סמי.בסיום המשחק שמעון צלצל וברך את כל האוהדים בשידור ישיר דרך הטלפון שלי והם הודו לו בשירה שמעון אוהבים אותך. לקראת המשחק בשבת נגד סכנין אני קורא מפה לברששת להרתם למהלך יחד עם שמעון לנקרי איתי ועם סמי למלאות את היציע המערבי באיצטדיון טוטו בעכו ואני מבטיח שעם ברששת ישתף פעולה. נמלא אותו .הקהל חשוב לשחקנים ולמאמן

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: תודות לשמעון לנקרי לברששת ולאוהדים היקרים
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 09:54 
עכונט כדרך חיים

בוקר טוב לכל האוהדים..
אין ספק ברשישת אתמול הראה והוכיח עד כמה האוהדים הצעירים חשובים לו והאמת גם למבוגרים בנינו..
הגיעו חברה צעירים אתמול לטדי ששאלו אם אני יכול לארגן להם כניסה חינם לטדי אמרו סמי דבר עם ברשישת שיארגן לנו כרטיסים ...ברשישת ללא היסוס הוציא מכספו הפרטי סכום כסף ונתן אותו לרכישת כרטיסים נקנו 11 כרטיסים וחולקו לאותם ילדים שהודו לי על הכרטיסים שנתתי להם...אמרתי להם תודו לברשישת על זה לא לי ובסיום המשחק באוטובוס שרו שירי עידוד לברשישת .
אז מכאן אני רוצה להודות לרפי סולטן לראש העיר היקר שמעון לנקרי ולאחרונים אחרונים חביבים לקהל שהגיע ועודד ללא הפסקה גם בפיגור שאפו ענק לכם על הכל ..והצופר שלכם הוא אירגון אוטובוס נוסף למשחק בבאר שבע ואם נצטרך עוד אוטובוס יהיה גם עוד אחד.. אני קורא לכל הקהל נעכואי להגיע בהמוניו למשחק נגד סכנין משחק על כל הקופה ניצחון על סכנין ואנחנו ב"ה עם רגל וחצי בליגת העל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 11:17 
עכונט כדרך חיים

סמי ורפי היקרים ..

אני מאד שמח לקרא את הטונים המתבקשים של פירגון לכל הסובבים את המועדון היקר לנו ..

וכולי תקווה שכך ישאר וישמע גם שיש קשיים ...

לפירגונים ליהודה ברשישת יש להוסיף גם פירגונים לאנשים נוספים ..

הפירגונים חייבים להאמר ...

ואני מקווה שבסוף העונה נדע לארגן ערב תודות ופירגונים להרבה אנשים ...

נידע לאחד מחדש את המועדון .. ויישם את המסקנות המתבקשות מעונה קשה זו ..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 11:34 

איציק. למי שמגיע באמת לפרגן פירגנו. שצריך למתוח ביקורת על אנשים מסוימים מותחים ביקורת יהודה ברששת חדש במערכת שנקראת הפועל עכו אבל תורם ומנסה לקרב לבבות עם האוהדים ככה צריך לנהוג ולא לנסות להרחיקם . להזכירך בסוף העונה נודה למי שצריך להודות ומקווה כמו כל האוהדים ותושבי העיר עכו שאכן מי שצריך לעזוב יעזוב ואז נוכל להודות לו כרגע הוא הביג בוס ושולט ללא עוררין בקבוצה ובעמותה.תאמין לי שברגע שיעזוב סופית אנחנו נדע וניידע גם את האוהדים בינתיים מפרגנים ליהודה ברששת שיש לו לב טוב . מעבר לזה אני מקווה שיהודה יקח את כל המושכות לידיו עזרה הוא יקבל גם מאיתנו האוהדים גם מעיריית עכו .בינתיים רק מייחלים שזה יקרה המשך יום נפלא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 12:20 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

למשחק הקרוב צריכים לעשות הכל להביא את שמעון לנקרי לאיצטדיון.
לומר תודות יש לי זמן בסיום העונה והכל בתנאי שנישאר ליגה כמובן.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 12:27 
עכונט כדרך חיים

עזרא כתב:
למשחק הקרוב צריכים לעשות הכל להביא את שמעון לנקרי לאיצטדיון.
לומר תודות יש לי זמן בסיום העונה והכל בתנאי שנישאר ליגה כמובן.

צודק .. :)

הכתיבה שלי נבעה מ .. והמבין מבין ..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 12:52 

עזרא ואיציק היקרים שלום שמעון לא יוכל להגיע לצערנו למגרש עד ש......שזה יקרה שמעון יגיע לכל משחק גם בחוץ וגם בבית הבטחה שלי ותאמינו לי תנשב רוח חדשה בקרב האוהדים הרבה אוהדים מחכים שזה יקרה לכן אמשיך לעדכן את שמעון מהמגרש .אתמול האוהדים של הקבוצה הראו כמה הם אוהבים את שמעון ולא הפסיקו לרגע בקריאות קצובות שמעון לנקרי שמעון לנקרי ושמעון הודה להם בסיום המשחק. הייתם צריכים לשמוע זלגו לי דמעות. רק איש יקר כזה מרים טלפון ומשוחח עם האוהדים. מלב אל לב זה מראה על גדולתו של שמעון שלמרות שאתמול עבר טיפולים רפואיים ישב ראה צפה ובשעת לילה מאוחרת ממש התפרצה אצלו השמחה שעכו השוו .הקדשנו האוהדים לשמעון את התיקו הדרמטי הזה כי מגיע לו .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: