|
[/b]פששששששששששששששש
חברים אני באמת מצדיע לכם , ממש כל הכבוד, הפכתם את הפורום מביקורת בונה לביקורת אישית. והכל סביב מי הוא האנונימי , ישנם כאלה שכבר החליטו מי אני (והשמות רצים לי במסרים האישיים) וישנם אחרים שעושים ספקולציות כאלו ואחרות , הוא פחדן , הוא פוליטיקאי, הוא פיספס תפקיד,יש לו אינטרס, אבל אף אחד מיכם לרגע לא חושב שהנה עוד אזרח עכואי שגר בא כבר 42 שנה ומקלל כל יום שהוא נמצא בא כבר ב15שנים האחרונות.
לא רוצה להזדהות כי אין לי יומרות,לא רוצה להזדהות כי אני מרגיש עם זה נוח, לא רוצה להזדהות כי אני חושב שהצביעות עולה על כל דימיון, לא רוצה להזדהות כי חשוב לי לכתוב ולכתוב מבלי שאני אלך יום יום ברחוב ואנשים יגידו בפתאום כל הכבוד או תתבייש לך, רוצה לרדת כל בוקר למאפיה הקבועה שלי בעכו לקנות את הלחם ולהחמניה לילדים,לקחת את שלושת ילדיי היקרים לגן ולבית הספר ולודא שהכל בסדר , להרים טלפון לאישה ולדאוג שהגיע בשלום לעבודה אפילו שהיא שלוש קילומטר מהבית,להניע את הרכב כדי להספיק לפתוח את העסק ולהמשיך לשמור על הלקוחות הקבועים שלי מבלי שאף אחד יסמן אותי לטוב או לרע. אתם רואים החיים שלי ברוך השם טובים ולא חסר לי דבר אין לי יותר מידי אבל אין לי גם פחות מידי, ואתם תמשיכו לעסוק בספקולציות המשניות והטפלות ואני אמשיך לכתוב מה שאני חושב ומאמין בתוך תוכי על העיר המקוללת הזאת. יש דברים שאני מוצא לנכון להגיב ויש כאלה שאני לא מגיב כלל ואם תסתכלו על הכתבות תגלו שבסטטיסטיקה אני לא מגיב על רוב הכתובות אלא רק על מה שצריך להגיב. ואם הייתי מזדהה קודם הייתם בודקים את העבר שלי והציציות שלי ואחר אומרים טוב הוא עושה את זה כי הוא מחפש גוב . ומה אתם אומרים עכשיו , לא הוא עושה את זה כי לא קיבל שום תפקיד. אז אני מבין את הסקרנות שלכם , אבל היא מיותרת תתעסקו במה שאני כותב ולא במי שאני כותב למרות שכבר הבנתי שהדברים נופלים על אוזניים ערלות .
זאת הסיבה שהעיר שלנו נראית כמו שהיא נראית כי כולנו חושבים לגופו של אדם ולא לגופו של עניין
ויפה אמר אילן הוא קורה את המפה נכון , מצאתי לנכון לכתוב כאשר אני מודע לכל מהלך אשר יקרה כאן, לא חשבתי שאתקבל כאן בזרים ושושנים כי אם ברובים וכדורים. ברור לי שהקריאה שלי לעזוב את עכו כאשר אני גר כאן, אז חוץ מיזה שאין לי את היכולת הכלכלית לעזוב את העיר אומר עוד משהו, אני רוצה להיות האזרח האחרון שיסגור את השער על העיר הזאת.
תמשיכו בספקולציות שלכם לגבי זהותי אולי זאת בעצם מהות הדברים של כתיבתי ומזל שהמציאו אותי לפורום הזה אחרת מה היה קורה? הייתם ממשיכים לנשק אחד את השני כל היום. לפחות אני מצדיק את קיומי ברייטינג העולה על גדותיו של האתר הזה, ואת זה אשלח בברכה והצלחה לאלברט לוי היקר.
שלכם שבת שלום
D.N.A
|
|