אלברט יקירי
כבר אמרתי בעבר אומר בהווה וגם בעתיד. אני לא פוליטיקאי , אין לי רצון בתפקיד ציבורי בעיר, אני סולד מכך , אך כתושב אני מוחה ולא רק על הדוברת אם תראה הית גם מחאה נגד ראש העיר אז אני רוצה להיות ראש עיר? הית לי מחאה נגד מרסל ממן הגזבר אני רוצה להיות גזבר, היה לי מחאה נגד ממלא מקום ראש העיר אז אני רוצה להיות ממלא מקום ראש העיר , היה לי ביקורת נגד המנכ"ל אז אני רוצה ליהות מנכ"ל , היה לי מחאה נגד ראש מחלקת חינוך אז אני רוצה להיות ראש מחלקת חינוך,י שלי ביקורת נגד הרבה אנשים ופונקצויות בעירייה אז אני רוצה להחליף את כולם ??? זה פתתי לומר דברים אלו , ומה לעשות אלברט יקירי יש גם אנשים שאומרים ביקורת לבי לרצות תפקיד או מעמד, אלא רק לזכות באנשים יותר מקצועיים לעיר כדי שיהיה עיר אחרת. אבל אני מאוד מבין את תחושתך , כי זה מה שנוצר בעכו כל אחד שמדבר כבר חושב ושואף להיות באיזה תפקיד מפתח בגלל זה עכו נראית "זיפת" נושמת "זיפת" חושבת "זיפת" ותישאר "זיפת".
לגבי הדוגמא בהשוואתך לדובר עירייה מול דובר חברה. דובר עירייה זה תפקיד ציבורי מכספי משלם המיסים העכואי המסכן וחברה פרטים זה בעל החברה או בעל מניות. ותעשה לי טובה בשביל לצלם , לעשות מידי פעם רונדלים לא צריך משכורת של עשרות אלפי שקלים בחודש ומזכירה צמודה זה כבר מוגזם עצוב ומעלה ריח לא טוב ...........
וכן אני לא רואה הגיון שדובר עירייה לא יהיה מהעיר עכו , ושוב אני חושב כך גם לגבי כל שאר התפקידים הבכירים ואף אקצין ואומר לך שכל עובדי עיריית עכו חייבים להיות תושבי עכו או להעתיק את מקום מגוריהם לעכו תוך 6 חודשים מקבלת תפקידם .
תחשוב על זה
D.N.A
ואני מעביר שוב את הקישור המהולל שבעיני יש בו פסול
http://tluna.nrg.co.il/companies/companyComplaint.asp?companyID=553&compID=4725&PageCurr=1&numOfRow=1&