|
חברים , לא מובן לי שיצא פסק דין שאומר שראש העיר לנקרי נורה והמניע היה שוד אקראי .
לא מובן לי, מי רצה לשדוד את ראש העיר לנקרי לפני הבחירות בשנת 2013 , באווירת השנאה שהייתה ערב הבחירות , כפי שמתחילה לחזור בתקופה האחרונה עם תופים שלוש וחצי שנים לפני הבחירות , כל כך מוקדם , ע"י אותם בעלי עניין . ( ההוא שרצה להיות מנכ"ל העירייה וההוא שעדיין חולם להיות הדובר של העירייה במקביל להיות הדוברת ועוד רשימה של תפירת חליפות . שום דבר לא תמים , ממש סכנה להרס העיר שלנו ע"י אותם אנשים שחלקם מובטלים וממשיכם להשמיץ את העיר שלנו עד השגת המטרה האישית , הרי אף אחד מהם לא התנדב יום אחד למען הקהילה העיר ולקם בכלל ברח מעכו .)
לי יש חשד , שהפחד של המואשם או הכדאיות שלו הם מניע יותר גדול להחזיק מעמד במילה שהיה ניסיון שוד תמים אקראי , בלי לגנוב דבר , מאשר לפתוח את האמת מי המזמין . נראה שהשיקול של המואשם , הוא חכם . עדיף הכלא שלא מפחיד אות ו, כנראה יש דברים יותר מפחידים . אם היה כזה שוד אקראי תמים , המשטרה לא הייתה מקבלת החלטה אמיצה ושקולה להמשיך את האבטחה של ראש העיר לנקרי , בשנה האחרונה , בזמן המשפט התמים של שוד האקראי .