חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 17:15

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שידור TV : כבוד הרב ישר בפתיחת המקווה , עכו היום יהודית
הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 08:26 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

NISIM כתב:
ללא כל ספק עכו היא עיר בטוחה טובה ויפה יותר מהרבה ערים אחרות.

הבעיה היחידה שהיא באמת אמיתית היא העובדה שאף ראש העיר כולל הנוכחי לא הצליח לשדרג את מעמדה הכלכלי-חברתי וצריך להתחיל מבכירי העיריה.

ניסים ידידי בוקר טוב
אסבר ונמק בבקשה מה כוונתך בארבע מילים האחרונות בפוסט שלך?
"וצריך להתחיל מבכירי העיריה"

לא מובן ולא ברור. איתך הסליחה עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 10:47 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא תודה על השאלה.

כמי שמכיר הרבה מקומות בארץ ברור לי שבעכו רוב הדברים טובים ומוצלחים הבעיה היחידה היא הדרוג הסוציו-אקונומי הנמוך שגורם לכך שאנשים איכותיים כישראל בן עזרא ועמי אילוז נמנעים מלהתישב בעכו עם כל משפחתם.
הפיתרון: שראש העיר וגם כל מי ששואף לתפקיד זה יכריז שמטרתו העליונה להעלות את הדרוג של עכו ואיך עושים זאת מודיעים מראש בכל מיכרז לתפקיד בכיר כולל לתפקידי מנהלי בתי ספר שחובה לזוכה לגור בעכו כמו שעושים לדוגמא בשומרון. כשבכירי העיריה והמוסדות הציבוריים יגורו בעכו הם יסחפו אחריהם חברים וקרובים מה שישנה דימויה של עכו ויהפכה לאחת הערים הכי מושכות בארץ
.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 14:05 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ניסים אם זו כוונתך אזי קיבלתי את תשובתך המלומדה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 20:37 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

התעמלנים ממשיכים להזיק לעכו בכל דרך אפשרית כאילו עכו היא ערבית שבפועל יש בעכו רוב מוצק של 70 אחוז יהודים

הנה דוגמא של הימים האחרונים , השר נפתלי בנט כתב בדף הפייסבוק שלו ( בתאריך 13-7-2013 , כאשר היה אזרח ) , מאמר עם כותרת : " העיר עכו הופכת ערבית " , שכונות שלמות , שפעם גרו בהם יהודים , כיום מאוכלסות כמעט לחלוטין על ידי הערבים ,
יהודים מפחדים כיום להסתובב ... " מאמר ארוך , זה היה בתקופת הפריימריז במפלגתו אחרי שהתארח אצל חבריו בעכו וספג מהם תמונה כאילו עכו היא התנחלות וחיים בפחד .

עכשיו מגיעה האקטואליה למאמר מהקיץ שעבר , שמנוצל כאילו נכתב היום ע"י השר וזה מעמד אחר , השפעה אחרת . איך עושים זאת פשוט , האנשים מעכו מוספים תגובות וזה הופך להיות מאמר מהיום וכולם מגיבים ברחבי המדינה שעכו במצב קשה, כאילו יש מיעוט יהודי שחי בפחד בעכו , הגולשים שלא גרים בעכו מאמינים לתווית שמודבקת - והנה שוב צריך להוכיח שעכו היא יותר יהודית , חיים בלי פחד , בשכנות טובה , תראו את הכתבה מעיר העתיקה שהיהודים שמסתובבים חופשי עושים צחוק מהתעמלנים , אך הם ממשיכים ללא בושה למכור שקרים וכזבים , כל התפתחות הופכת בעיר כדבר אצלם כשלילית . פעם אמר בן גוריון " הכלבים נובחים והשריה עוברת " . בונים בכל יום את עכו להיות יותר יהודית והם יכולים להמשיך לעשות תעמולה שלא תעזור להם .

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 00:22 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תגובות גולשי עכונט בפייסבוק

עכו נט עכונט
יש עובדות שעכו היא יהודית ומתפתחת ובכל זאת , יש אנשים חיים בעבר הרחוק בו היו שלטים על המרפסות של מכירה . עברנו את המכה הגדולה של ההגירה וזה היה לפני מספר שנים והיום אנחנו במצב אחר ומתפתחים אחרת במזרח העיר וזה רצונם של הרוכשים , למרות זאת , יש אנשים שמאוהבים בעבר ומציירים כל הזמן שעכו היא ערבית או מוסלמית , כאשר בפועל כל הרבנים בעכו מעידים חד משמעית שעכו היא יותר יהודית עם ישיבת הסדר , גרעינים תורניים , שכונת אנשי קבע שלב ב' , שכונה דתית שכל מאות הבתים שלה נמכרו ליד ב"ס אשכול ויש עוד כ 1000 יחידות דיור בבניה במזרח עכו וכמעט כל הדירות נמכרו או ימכרו ליהודים .
**
מספיק לחיות התרבות הבכיינות האהובה עלינו . בעכו יש נתונים בדוקים שיש רוב יהודי מוחלט של כ 70 אחוז ואין כיום מספיק דירות למכירה כי העיר אטרקטיבית היום ולצערי המחירים גבוהים אפילו .
**
מדברים על פחד של היהודים בעכו וזה שקר שמזיק לעיר והיותר גרוע הם מפחידים את הצעירים העכואים כי אני יחד עם מבוגרים מטיילים ביום ובלילה בביטחון רב , אז מספיק לחיות בעבר ותראו שידור איך היהודים בעיר העתיקה צוחקים על התעמלנים שמפחידים:
http://www.youtube.com/watch?v=JIF_S859 ... r_embedded

Shai Mandler
אלברט, אני בדרך כלל כבר לא מגיב בפייסבוק וכותב על עכו...אבל עושה הרושם שאתה כלל לא גר בעכו, מה שכבוד השר רשם הכל אמת לאמיתה..המון המון יהודים עזבו ועוזבים את עכו.. לראיה.. במרכז העיר המון המון בתים נרכשו על-ידי תושבי הכפרים, אני אמנם בקושי מגיע לעכו, א...הצג עוד

אסתר בן גל
באיזה סרט אנשים חיים? מה הם עיוורים? לא שמים לב למה שקורה? אפילו את המסגד בבן עמי פתחו, כשהבא בתור המסגד בבולא, מה נסגר איתכם? למה להתכחש למציאות? וכולם יודעים מי תרם לכל זה, נגמר עידן התמימות,

Roni Sade
נתוני בלוף תלוי איך מציגים את התמונה האם לעורך עכונט יש נתון מה הם נתוני ההגירה של יהודים מהעיר עכו משנת 1996 אותה שנה שהחלה הבריחה לטובת נהריה בשכנה בשל הטבות המס . אני מכיר את הנתונים טוב . בשנת 2000 ניסו לעצור את ההגירה עם חקיקת חוק עכו בכנסת אבל זה היה מאוחר מידי ובכייה לדורות כל יהודי שעזב מכר את ביתו לערבים נוצר ואקום בשטח והיה מי שניצל את ההזדמנות למלאכה תרמו גם מתווכי נדלן זריזים שבראש מעיינם היה רק לספור מזומנים והרשות המקומית היתה שרוייה בתרדמת כרגיל כמו בכל שנות קיומה של העיר . העיר קמה בחמש בבוקר לקולות ציוצי ציפורים ומשאיות האשפה ונכנסת לתרדמת בשעה שמונה בערב . אני לא אתפלא עם תהיה בקשה לשנות את שמות הרחובות הקיימים כדוגמת - הרצל , אנילביץ ויצמן . ועוד כן כן זה לא מוזר תראו היה סטטוס קוו בנושא פתיחת עסקים בשבת בעיר החדשה משום מה היה מי שפנה לבג"ץ וזכה שהיכן שיש רוב ערבי אין סיבה שאיכות חייו תיפגם רק בגלל שיש מיעוט יהודי אז כיום כשאני עובר בשבת בציר ויצמן או בציר הארבעה . הכל פתוח והשבת זוהי נחלת העבר הדבר עצוב אני אומר את הדברים כי אני תושב עכו נאלצתי אחרי התלבטות לא פשוטה לפני כשנתיים כן להישאר בעכו אך להידחק לשולי העיר בואכה בוסתן הגליל .

Eran Fitousi
תהליך הגירה יהודי שלילי מתרחש כארבע עשורים, זו עובדה! מה יש כאן לדבר? הרבע המרכזי , המערבי והצפוני של עכו עוברים את אותו התהליך ובחלק מהם הוא כמעט ונשלם . לדעתי הנתונים שאתה מביא כאן מתייחסים למזרח העיר , השיכונים, ששם התושבים חיים בפחד מתמיד מפריצת ההגמוניה ונעמדים על רגליהם האחוריות ומונעים בגופם כניסת ערבים. זה מרגיש לי שהכותב המאשים אחרים בתעמולה עושה זאת בעצמו, צריך להיות נאמנים לאמת , שזו שאלה בפני עצמה, אחרת חבל על הזמן שלהעיר שהוא יקר מפז, שעון החול בצביונה של העיר נהפך לפני כשני דורות..

Sami Uzan
בנט שמנת שיחפש

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 01:01 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

המשך הדיון בקבוצת עכונט בפייסבוק

Roni Sade
אף אחד לא מפחיד מר אלברט היקר הבעיה היא לא רק בעכו היא בעיה בעוד ערים כרמיאל נצרת עלית . עצוב מאוד שהממשלה לא קשובה לבעיה הדמוגרפית המתרחשת בחבל ארץ זה עכו היא חלק ממה שקורה . אני מציע שתצא לרחוב בן עמי בשעות הערב בשעה שמונה תשע בערב עם המצלמה שלך כמו שדאגת לראיין את מי שלא חיי בעיר ובא בעיקר לאכול חומוס אז מי שבא לעכו חושב שעם החומוס היה טעים לו אז ככה הם חיי הקהילה בעיר .
צא לרחוב בן עמי פינת ויצמן תראיין את היושבים על הברזלים . ותבין עם איזה חומר אנושי יש לך עסק . אני מדבר בשם עצמי אני לא משתייך לאף זרם פוליטי וכל הליצנים שעכשיו מתעוררים לקראת הבחירות לא מעניינים אותי כלל וכלל .

עכו נט עכונט
רוני , אני מתרשם שאתה מאוד רציני ואני מוכן להוכיח לך שאין בעיה של ביטחון ברחוב בן עמי וייצמן בשעה שמונה תשע בערב למרות שיש צעירים ערבים שיושבים על הברזלים ומשועממים ואני אצלם בקרוב .
הצילומים היו בעיר העתיקה והיהודים מרגישים טוב גם בחצות כי עכואי אחד כתב בפורום ארצי שיש סכנת חיים בעיר העתיקה .
לדעתי היהודים מפחידים אחד את השני וכך משאירים את האזור של בן עמי ללא נוכחות של יהודים מספיקה וזה חבל .
אם לא היה מסע ההפחדה והיו הרבה יהודים במרכז העיר בערב , כולם היו מרגישים יותר ביטחון פסיכולוגי , כי ביטוחן פיזי אין בעיה .
אני אישית מגיע לכספומט של בנק לאומי אבל אני לא אוכל פיצות וכ"ו בצומת בן עמי ויצמן , לעומת זאת אני מבקר לא רחוק , בטיילת ובמרכז MED, אוכל גלידה או נכנס למסעדה NETO ואחרי כן טיול לאורך הטיילת גם בחצות ואף פעם , אני חוזר ואומר אף פעם לא הייתה בעיה ואף צעיר ערבי לא עשה דבר רע . יש משועממים שאומרים אהלן ואני משיג אהלן אהלן מחייך וממשיך בדרכי .
אני מציע ליהודים לטייל בטיילת היפה בעכו ואין שום בעיה ויש גם סיורים של ביטחון עם קטנועים .
לפעמים אני מגיע לטיילת בנהריה , רואה שי ערבים צעירים עם נרגילה , אך יש גם יהודים רבים שמגיעים ויש איזון , כך צריך להיות בעכו וזה בידיים שלנו

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 22:42 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שידור TV : מרכז העיר עכו עבר מרחוב בן עמי בעכו אך בטוח לטייל בו

לאור בקשת גולשי עכונט , ביקרתי, ברחוב בן עמי וצומת ויצמן והתרשמתי שוב שזה לא מרכז העיר עכו העכשווי , במיוחד בלילה . אך דבר אחד ברור ומוחלט , אין כל סכנה למבקרים ולמטיילים בלילה והביטחון האישי הוא מוחלט ואין כל סכנה , למרות ההסתה וההפחדה ברשת . כמו שאמרו על העיר העתיקה שיש סכנת חיים ויש הוכחה שזה בטוח בטייל בעכו העתיקה גם בלילה .
צריך להבין , בן עמי ויצמן לא מעניין אף אחד כיום , לא את היהודים ולא את הערבים ולא את האורחים .

הערב ראיתי שהטיילת מלאה ביהודים וערבים , אין חנייה פנויה וזה הפך להיות הרחוב הראשי בעכו במיוחד בלילה ליד הים בקיץ , במקביל לקניון עזריאלי המואר והיפה שמסתובבים בו יהודים וערבים רבים במיוחד במוצאי שבת .

ברחוב בן עמי , מסתובבים תושבי המקום או תושבים שמגיעים לכספומט להוציא כסף בביטחון גמור ( ראה שידור בהמשך שעשיתי עם הסמרטפון ) , לאיש בשידור יש כיפה והוא מעיד שהוא מרגיש בטוח , אך יש לציין שברחוב אין מספיק תאורה , גם עמודי התאורה היפים שהותקנו בשיפוץ האחרון בכסף רב , מאירים את עצמם ולא מתאימים לרחוב שדרוש לו תאורה כמו שצריך .

בצומת בן עמי ויצמן , בשעות הלילה הבית הקפה שמחזיק מעמד ( חוץ מהאוכל המהיר ) הוא בית קפה של הלוטו טוטו ליד בית המרקחת , יושבים בו יהודים מוותיקי העיר עכו , הם לא קוראים את הקשקושים של הסכנות ברשת ולא על סכנות בבן עמי ויצמן ולא הבינו על מה אני מדבר בכלל , הם שותים מדברים ובודקים מה מצב בטוטו . חבל להם שהרחוב הפך להיות שלי בעיר אבל הם בטוחים וגרים לא רחוק מבית הקפה .

ברחוב בן עמי אין גם שלטים מוארים , כי צריך לשלם מס שלטים עירוני של אלפי שקלים על כל שלט ואין מספיק פרנסה כידי לשלם כי זה לא מרכז העיר , צריך להבין זאת . במצב הקיים הייתי מציע לבטל את מס השלטים המוארים ברחוב .

מי שמחפש נוסטלגיה של בן רחוב בן עמי כרחוב ראשי , הוא לא מציאותי , כיום המצב הוא אחר וזה דבר שקורה במספר ערים , כמו שכונת הדר בחיפה היא לא תהיה כמו שהייתה פעם . צריך לעשות שינוי תודעתי ולהבין מה שהיה לא יהיה בעידן שלנו , אפשר לשפר את מצב ולהפסיק את ההפחדה כי אין באמת סכנה למסתובבים בבן עמי והאמת גם אין מה לעשות , זה הפך להיות כמו כל רחוב רגיל , מי שרוצה לטייל בלילה , יש את הטיילת הארוכה עם קטעים שונים מול הים ויש את קניון עזריאלי .

http://www.youtube.com/watch?v=2-LgicMO ... e=youtu.be

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 09:03 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

נכון אלברט שאסור לעכואים להוציא דיבתה של עיר החוצה אבל כנגד הרגשה פנימית אי אפשר לחלוק.
אפילו שלא מסוכן ללכת בשעות החשיכה ברחובה הראשי של העיר עדין ישנה הרגשה של רייקנות בלתי
נסבלת.כל החנויות נסגרות טיפה איך שהחושך יורד וההרגשה לא נעימה משתלטת על האיזור שממה
עירונית.לא אחת עברתי את רחוב בן עמי לאורכו מיהושפט עד ויצמן וחזרה לא יעזור כלום אין הרגשה
של מקום חי. פה פיצריה עובדת שם כמה פרחחים פה ערימות זבל ושם חשוך .
ניקח למשל את החומה שלאורך המדרכה באיזור מפעל הגפרורים שו מה קורה?
עד מתי יעמוד המקום בשיממונו?
מה צריך לשמר ?ואם כן אז שישמרו ולא, יאספו את הקירות לאחר שיפלו מהריקבון.

אני חייב להודות שמי שתרם למציאות הזו הם כלל התושבים שזו המנטליות שלהם להכנס לבתים
לעת ערב ולא לצאת .ולכן,שעל מנת להחיות חייבים לצאת בפעילות כזו שתגרום לאנשים לחשוב
שאם הם לא יהיו במרכז העיר כאילו יפסידו חוויה כזו או אחרת.

חבל אלברט שהכיתוב פה גלש לתוך פוסט שתחילתו בכלל מקווה שחנך כבוד הרב .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 10:35 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר ,

הכל התחיל מההצהרה של כבוד הרב יוסף ישר שאמר : " עכו היום יהודית יותר " בפתיחת המקווה וזה מה שהיה חשוב בטקס שקיבלנו הצהרה חד משמעית שעכו היא יהודית יותר ואז הגיבו אותם גורמים שההצהרה מקלקלת להם את התעמולה ולכתוב שעכו היא מוסלמית וערבית ויש סכנת חיים להסתובב בעיר העתיקה ובמרכז העיר , לכן צילמתי איך מסתובבים בעיר העתיקה ואתה מכיר טוב את המצב שאין בעיה בכלל ויהודים מסתובבים בביטחון רב .
אחרי כן כתב אחד הגולשים , נראה אותך מצלם בצומת ויצמן בן עמי בשעה 9:00 בערב , הגעתי למקום וצילמתי יהודי נחמד עם כיפה שהגיע עם הבן שלו להוציא כסף מכספומט ואמר שיש ביטחון גמור וזה דבר שמפריע לאותם גורמים שחשוב להם להמשיך לצייר את עכו כערבית או לפעמים כמוסלמית ויש סכנת חיים , הם מפחידים את הצעירים מלהגיע למרכז העיר ולעיר העתיקה וכך הם הצליחו לגרום נזק לעיר ומרכז העיר ריק בערב .

לגבי רחוב בן עמי , אתה צודק , רחוב בן עמי בערב הפסיק להיות מרכז העיר והוא לא רלוונטי יותר מזמן ואכן : "ישנה הרגשה של ריקנות בלתי נסבלת. כל החנויות נסגרות טיפה איך שהחושך יורד וההרגשה לא נעימה משתלטת על האזור שממה עירונית." , לכן כתבתי על התאורה ועל השלטים .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 11:14 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בכל מקום בעכו ביום ובלילה בטוח להסתובב מה שלא אפשר בתל-אביב באזור התחנה המרכזית הישנה.

יש המון פעילות יפה ורבה באזור טיילת ההגנה מתחנת המשטרה הן צפונה והן דרומה.

גם בתל אביב בעבר עיקר הפעילות היתה ברחוב אלנבי וכיום דיזנגוף.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 12:41 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

"בכל מקום בעכו ביום ובלילה בטוח להסתובב מה שלא אפשר בתל-אביב באזור התחנה המרכזית הישנה"
לפעמים אני שואל את עצמי ומנסה לענות לבד ניסים מאיפה אתה מביא כאלה משוואות?
עכו=תחנה מרכזית הישנה של תל אביב (שאגב ממנה עושה המון כסף בוקי נאה בסיוריו המודרכים)

"יש המון פעילות יפה ורבה באזור טיילת ההגנה מתחנת המשטרה הן צפונה והן דרומה".

ספר על הפעילות ניסים ומי הפעילים המרכזיים?
מתי ובאיזה שעות של היום?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 05:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

למשל בחמישי בלילה המסעדות והטיילת בהגנה מלאה בצעירים ופחות צעירים וכן בלילות שבת..............

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 12:05 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

תשובתך מתחמקת מהעיקר מר ניסים ידידי ורעי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 אפריל 2014, 17:18 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מטיילים בעכו העתיקה צפו בבלונים בשמים

אלפי המטיילים הגיעו לעכו לחגוג את פסח בדרכם. בתי המלון בעכו בתפוסה מלאה במיוחד במלון האכסניה בו התקיים ליל הסדר.
המטיילים הבחינו בבלונים בשמי העתיקה והבינו שמדובר בהפרחת הבלונים של תלמידי התיכון טירה סנטה בעיר העתיקה לכבוד חופשת האביב .
הסוחרים בעיר העתיקה מרוצים מהמצב וצפויים עוד מטיילים נוספים בחול המועד .

תמונה באדיבות אתר עכאנט

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: עדכון - מטיילים בעכו העתיקה
הודעהפורסם: 16 אפריל 2014, 11:38 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

נפלא ממש לראות את השמחה בעכו בכלל ובעתיקה בפרט.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: