|
אלברט יקירי, בהזדמנות זו, קבל הערכתי על השיחה המועילה בינינו – הובהר שאין לי כוונה לתקוף אותך אישית ושמניעיך חיוביים. עדכון לידיעתך במידה ולא ידעת: השכונה הדתית, מומשה בזכות זה שגייסתי את ידידי, מפקד פרוייקט מגורי אנשי-הקבע לשעבר שבעזרתו הובלתי ומימשתי את שכונת אנשי-הקבע. לאחר הניסיון המצויין יחדיו, הזעקתי אותו ו"כפיתי אותו" על גרעין "אומץ". ורק בשל הניסיון, תחושת הציונות והניהול הנכון, התאפשר להוזיל את הוילות צמודות הקרקע, למחיר דירות ועל כן הכל נחטף תוך יומיים. כרגיל, לא עשיתי "צילצולים" גם לא בנושא זה וכעת, אחרים מתהדרים ב"נוצות" לא להם.
אין ספק שיש בעיות קשות ששתיקה והסתרה - הן שותפות ל"פשע". "הסתרת האמת מעוורת ומכשילה" על דרך המשל: לא מסתירים שיש תקלה במנוע של המטוס, אלא ממהרים לתקן תחילה, בטרם מזמינים הנוסעים. ולשאלתך, מדוע אני מזעיק כעת ולא כשהייתי בעירייה – זו שאלה מוזרה: הרי אתה יודע שבעירייה עשיתי רבות ובו זמנית גם מנעתי בעיות קשות, כמו הקמת מפעל הגז בעכו. אלא שכעת, לא אני ולא חמשת הגורמים המועילים אינם ובמקומם ישנם כאלה שמדאיגים מאד מאד.
אסור לשתוק על: * חוסר מוסר וניקיון-כפיים. * הבאת אוכלוסיות *חוסר ביטחון אישי. * מגמת ההגירה השלילית של הצעירים וכו'
באחרונה התבשרנו על פתיחת מכללה איסלמית – ליד קניון "עזריאלי". (למזלנו, טרפדתי בזמנו, הקמת המכללה ב"מתחם הנופש") וכן, הקמת בי"ס יסודי ערבי ליד "אגד" הישן. להזכירך, פתיחת המסגד ברח' בן-עמי (הפרה של הסטאטוס-קוו). טיוח ושתיקה לכל אלו, תחריף את המצב. העזיבה תימשך וכולנו נשלם על כך – כולל האוכלוסייה הערבית. העיר תהפך לעיר חלשה, כלכלית וחברתית, עם השלכות על הדו-קיום. זו "אזעקת אמת" – מתוך אהבת העיר ולא מתוך אהבת ממון, סקס וכוח.
ואתה אלברט ידידי שאין חולק על ציוניותך – האם לדעתך צריך להזעיק וגם לקום ולפעול – או להסתיר?
|
|