|
סמי היקר בוקר טוב ,
זאת מחלוקת על פוליטיקה ועל הבחירות . אני לא הייתי מועמד ולא בהנהלת הבחירות , לא יודע מה היה ואין לי עניין לחפור עכשיו מה היה בבחירות לפני יותר משנה . עכשיו צריך להציל את הפועל עכו ולא לעשות פוליטיקת כדורגל . יש לנו בעיות של היום ובו נדבר על הכדורגל . המאמן אלון חרזי מבין את המצב ואמר לאחר המשחק : "אני לוקח את ההפסד עליי, זו פאשלה שלי. השחקנים לא באו מוכנים. כל הדברים שדיברנו עליהם ועבדנו עליהם באימונים לא באו לידי ביטוי. יש לנו הרבה בעיות, זה לא הגיוני שלא ננצח בבית סיבוב שלם. הייתי בטוח שנמשיך את היכולת הטובה מול הפועל תל אביב. יש לנו יותר מדי תנודות", .
"הגענו מוכנים למשחק, אבל הדברים לא הסתדרו לנו. אנחנו מאוכזבים מאוד", אמר המגן בן תורג'מן, "רצינו להחזיר לבית את כוח ההרתעה וזה לא הלך לנו. נתעודד ונתחיל להתכונן למשחק מול קרית שמונה". שחקן נוסף בקבוצה ציין: "באנו במומנטום טוב, אבל עוד פעם נכשלנו בגדול. אלה נקודות שנצטער עליהם בעתיד. כל צעד קדימה שלנו מלווה בשני צעדים אחורה. חבל".