חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 17:17

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חבר עמותת הפועל עכו, סמי חרינו, אולץ לפני לסיים את תפקידו
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 10:37 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

חבר עמותת הפועל עכו, סמי חרינו, אולץ לפני כשבועיים לסיים את תפקידו במועדון כאשר למנכ"ל עיריית עכו, אוהד שגב, נודע כי חרינו הורשע בעבירת הונאה חמורה בבית משפט ונגזרו עליו עבודות שירות.

עיריית עכו הודיעה: "לעיריית עכו לא היה חלק בהחלטה למנות את סמי חרינו לעמותת הפועל עכו, ומרגע שנודע כי הורשע בפלילים, ניתנה הוראה לסיים את תפקידו. כל עוד חרינו נותר בקבוצה, העירייה לא תתמוך בה".

שבועיים אחרי שעיריית עכו אילצה את סמי חרינו לסיים את תפקידו , הודלף מעכו לאתר וואלה ספורט שפרסם , כי סמי חרינו חבר עמותת הפועל עכו , מעורב בעניין פלילי , כתב אישום בעניינו של חרינו קבע כי הוא שימש כבעלים של עסק בשם "ספידומטר סמי", ובמסגרתו הוא שכפל שני התקני ספידומט (דלקן) של לקוחות והתקין אותם ברכבו. כך הלקוחות הללו חויבו בתשלום עבור צריכת הדלק ברכבו. את השימוש בהתקנים הללו עשה חרינו במשך תקופה ארוכה, בין 2008 ל-2010, לפחות 11 פעמים ובסכום כולל של כ-4,000 שקל. הוא הורשע לפני כשנתיים בבית המשפט על פי הודאתו בכתב אישום שייחס לו 11 עבירות של הונאה בכרטיס חיוב וב-11 עבירות של קבלת דבר במרמה.

חרינו אמר מוקדם יותר בהתייחס להאשמות נגדו: "לא הורשעתי בהונאה ולא בשום דבר, התיק לא נגמר. זה מעשה שלא אני עשיתי אותו. אני לא יושב ראש, לא מנכ"ל ולא שום דבר. בסך הכול תרמתי להפועל עכו הרבה, אני מתנדב שם ולא מושך משכורת. זה לא אני אישית עשיתי את המעשה הזה, אלא העסק עצמו. היות והעסק הוא שלי, זה נפל עליי. האוטו היה על שמי ועל שם העסק שלי, אבל את המעשה הוא עשה ולא אני.

"אני בחור אמיד ויש לי את החיים שלי, אני לא אעשה כאלה דברים בחיים בשביל 3,000 ומשהו שקל ואקלקל את השם שלי. אותו עובד הכחיש שהוא עשה את זה. אני לא עשיתי עבודות שירות ולא שום דבר. זה עוד לא נגמר. פניתי לבג"צ ואני מחכה. למרות שבג"צ דחה את הערעור, אני אגיש עוד פעם. אני היום לא מפריע לאף אחד. בילדים שלי לא עברתי שום עבירה".

עיריית עכו הודיעה: "לעיריית עכו לא היה חלק בהחלטה למנות את סמי חרינו לעמותת הפועל עכו, ומרגע שנודע כי הורשע בפלילים, ניתנה הוראה לסיים את תפקידו. כל עוד חרינו נותר בקבוצה, העירייה לא תתמוך בה".

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2790953

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4577979,00.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר