חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 19:02

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צהריים טובים ושבת שלום לכל האוהדים
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 16:46 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

לכל האוהדים שלום אז ככה לידיעתכם נמכרו עד עכשיו כ1500 מנויים ומאמין שעד מחר ימכרו כ2000 ויותר זהו שיא חדש בתולדות מועדון הפועל עכו ואין ספק שהתכונה רבה .השבוע חולקו מנויים לשחקני עבר במועדון דבר שלא נעשה בכל ימיה של הקבוצה בליגת העל מפה התודות הגדולות לשמעון לנקרי ראש העיר שדואג ודאג לקבוצה ולרוח החדשה .תאמינו לי חברים ללא שמעון לנקרי הקבוצה היתה פשוט מתפרקת לנו .אתמול שמחתי לראות את האוהדים הרבים שהגיעו לכנס של שמעון כדי להודות לו וזה חימם לי את הלב .מחר מגיעה מכבי תל אביב לעכו וילוו אותה כ3000 אוהדים שישבו ביציע המזרחי מנגד ביציע המערבי של אוהדי עכו גם יהיו 3000 אוהדים אי מבקש מכל האוהדים ללא יוצא מן הכלל להגיע לעודד בצורה ספורטיבית והוגנת דאגנו לאוהדים לתפאורה מהממת כולל תרומה של 500 דגלים בצבע הכחול לבן של עכו .אין ספק רוח חדשה בקבוצה של הגליל המערבי .מחר התכנון הוא כדלקמן שמעון יעבור בחדר ההלבשה ויברך את השחקנים לפני העלייה למגרש לאחר מכן יעלה ליציע ויברך את האוהדים של הקבוצה .מה שנשאר לנו לאחל מפה לשחקנים היקרים .לצוות המקצועי ולצוות הניהולי .וכמובן לכם האוהדים הנפלאים שתהיה לנו עונה מוצלחת ופורייה חברים ניפגש במגרש .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: צהריים טובים ושבת שלום לכל האוהדים
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 17:05 
עכונט כדרך חיים

רפי ברכות ואיחולי הצלחה להפועל עכו .. למרות דעתי האישית שבכל ליבי מקווה שאטעה ..

אני שמח שאתה מוביל את אוהדי הקבוצה ... כי אתה איש טוב ומכבד גם אם אין תמיד הסכמות ..

אני מקווה מאד שתדעו לכבד ולהודות לציון ויצמן ..

אתה בטח זוכר שגם אני הייתי עוקף את ציון ויצמן בעצמו על מנת להודות לכל מי שעשה בהפועל עכו ..

תמצא את הדרך ותודו ...

ב ה צ ל ח ה :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה