חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 00:05

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האם צריך להחליף את שמעון לנקרי?
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 18:06 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מפלגת העבודה קמה לתחייה בשנות 90 עם העלייה הגדולה של יוצאי ברית המועצות וזה לא סוד.
תבדקו כמות החברים בשנים שלפני , בסי התקופה ועכשיו.
אני לא צריכה להזכיר לך, דודי , איך היו מתפקדים אותם העולים החדשים, כמה הם העלו את הערך של פוקדים אותם בעיניי המנהיגים הארציים.
כול מפלגת העבודה חייבת תודה ענקית לאיש אחד- לאברהם , שהיה עשוי מברזל, לא מיצרים היום כמהו.

בחלום השחור ביותר לא צפה את מה שחיכה לו מצד החברים במפלגה. גם אני לא ציפיתי שאזרק לעמוד לבד במצבים, שהיו חייבים לתת לי גיבוי.
ואתם עמדתם בצד וחיכיתם- האם אני אשאר או התקפל או אמכר.

לא התקפלתי ולא מכרתי את עצמי.
פשוט לא הרגשתי מחויבות למפלגה, הרגשתי אך ורק מחויבות לתוכן התפקיד ולאותם העולים, שביכולתי היה אפשר לעזור להם בלי לשייך אותם למפלגות. חשבתי בנעיביות שלי, שבמחלקות העירייה לא צרכים להתעסק בפוליטיקה, אלא בעבודה יום- יומית למען התושב
כך עשיתי וקיבלתי אחרי הבחירות הבאות אשמות בכך, שהפכתי מחלקת הקליטה לזירה פוליטית. ממה שברחתי- רדף אחרי וירה בי.

בגדתם באברהם, בארגון העולים ובי, וקיבלתם מה שקיבלתם. לא יכולים מהאדם הנבגד לדרוש נאמנות.

ברגע, שמפלגת העבודה עשתה הסכם עם ישראל בעלייה (ב1999) והפקירה את הארגון העולים , העבירה אותם הפעילים ומעומדים כמתנה לישראל בעלייה ועומד בראשה בעכו- הכול היה אחר.
אפילו מס' 2 של ארגון העולים במפלגת העבודה מיד אחרי הבחירות והבחרות למועצה, עזב את המפלגה והתפקד לישראל בעלייה.
הוא הפך למס' 2 של ישראל בעלייה.

התרגיל כזה גם ראינו בקדנציה הזאת, ברשימה המיוחדת במינה לכאורה אוהבים לקבל חברי המועצה הנבחרים ברשימות אחרות.
כך אפשר להשוויץ בכוח ואפילו, מוכנה לומר, במוח.

ועל תגידו, שאברהם ופעילים אחרים לא הזהירו מפני המעשה הלא נבון הזה לפני כ-13 שנים.
אבות של מפלגת העבודה בעכו באותם הבחירות זרעו רוח וקיבלו סערה.
רציתם לקבל שלטון בדרך מובטחת יותר, כולל את התפקידים, וקיבלתם תסבוכת אחת גדולה כולל מפלגת ישראל בעלייה ואחר כך יורשת שלה- ישראל בתינו.
שתיהן בהנהגה של פוליטיקאי ממולח שאתם מסרתם לו טיפול בעולים.
בקלי קלות הוא ויתר על מפלגת העבודה ,יותר מאוחר על ישראל בעלייה ולא יחשוב פעמיים אם יצטרך עוד להחליף...

אז על תספרו על קו המפלגה, אין להם שום קו, אתם פשוט חייבים להשתתף בבחירות ולא יודעים לאן ועם מי ללכת, כאין מועמד מהבית.
אתם הולכים עם איש ששלטון כבר בידיו, כמו גם תקציבים ומשאבים, זה על בטוח.

הפסדתם את השפעתה של מפלגה במריבות פנימיות, לא דאגתם לקבוצה גדולה ביותר - לעולים והם עברו לצד, ששם לפחות מדברים רוסית ומטפלים (או עושים רושם שמטפלים) בקבוצות הנבחרות.

למען האמת לנקרי בזמנו רצה לרוץ לבחירות הראשונות מטעם מפלגת העבודה, זוכרים? יופי, כדור הארץ- עגול.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: