חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 08:38

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בזיון...........!!!!!!
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 19:51 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

ככל שעובר הזמן אני מיואש יותר. עברנו את אחד הסיוטים הגדולים שלנו בשנים האחרונות כשהקבוצה שלנו כמעט התפרקה וחשבתי שעברנו את זה וממשיכים הלאה אבל מה שאני רואה ושומע גורם לי להתבייש. כמו שאמר פה מישהו לפניי מאחר ואני לא תושב עכו אני פחות מעורב ומודע במי נגד מי ולכן אני באמת לא בצד זה או אחר אבל ההתנהגות של כולם כולל כולם פשוט לא לעניין. נראה כאילו ואני מדגיש. כאילו. לאף אחד מהצדדים לא ממש אכפת מהקבוצה. כל אחד מושך לכוון שלו. כל אחד הולך מאחורי הגב של השני. פותחים את הפה כמו ילדים קטנים, עושים מעשים ואחר כך סולחות והתנצלויות. והשיא, השחקנים מבקשים לפתוח חוזה!!!!!!!!!!!!!
לפתוח חוזה? לשדרג שכר? למה איזו עונה היתה לנו שנה שעברה? כל שחקן כאילו הגיע מטורניר הגביע העולמי....כל זה בגלל שהקבוצה כרגע במצוקה ואין שחקנם שממש רוצים להגיע אז השחקנים המקומיים מנצלים זאת ורוצים לפתוח חוזה. שוב , על מה ולמה? כל אחד רואה את עצמו ולא שם בכלל על הקבוצה שלו...בושה. בזיון. אכזבה.
אין רגע שקט. כולם נגד כולם. אין יום שאין עלינו איזו כתבה באתרי הספורט. סוף סוף מתעסקים בנו יום יום. התגשמות חלום....ואנחנו חשבנו שלא סופרים אותנו.....
כן, אני יודע. יגידו לי תכף לכרגע ושהכל בסוף יהיה בסדר. אני כבר לא מאמין בזה ויודעים מה? גם אם בסוף יהיה בסדר, תסלחו לי כולם, זו לא צורה!!!
סוף שבוע נעים לכולם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: בזיון...........!!!!!!
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 20:56 

אדון איציק אני לא יודע מאיפה אתה מקבל מידע אבל זה ממש לא נכון פשוט כך כמי שמכיר את הענינים אז ככה כולם עובדים בשיתוף פעולה. אין יותר ריבים זה נגמר מציע לך לפני שאתה רושם משהו תבדוק את עצמך הנתונים שבידיך ממש אינם נכונים כולם עובדים שם בשיתוף פעולה ברששת עובד לצד חרזי שיושב עם שחקנים חרזי עובד מסביב לשעון מחפש שחקנים ומבטיח לך שעד תחילת הליגה יהיה סגל שחקנים איכותי וטוב שהרבה שנים לא נראה בעכו. אז איציק קצת אחריות לפני שאתה רושם משהו כזה .ישנם גורמים פוליטיים שמנסים להפריע אבל ממש לא יצליחו כי זה פוגע רק בהם ואתה יודע למי הכוונה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:17 

רפי
איציק מקבל את המידע מהנתונים שהוא שמע עד כה ואי אפשר לומר שהוא מנותק מהמציאות.
הטענה שהדרך לא תקינה ומה שצף על פני השטח זה הפוליטיקה.
אני חושב שנוכל להאמין שיש שיתוף פעולה בין חרזי לנעים ברגע שנראה החתמות משמעותיות.
אני חס וחלילה לא אומר שלא עובדים מאחורי הקלעים אבל כמו שכבר אמרתי. אנשים מגיבים לפי מה שהם חשים ברגע נתון וכרגע זה מה שאיציק חש.
במקום לקטול אותו או לנגח אותו ראוי שתרגיע את דעותיו בהוכחות מהשטח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:36 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

אני לא יודע רפי מאיפה אתה מביא את הידיעות,. אם אין לך ידיעות על החתמות עם שחקנים תפסיק -להשתיק את איציק , סגימן, וכל משתמש שאומר משיהו על התנהלות של הקבוצה, כי זה מה מפורסם באתרים ומשם הם ניזונים וזה לא נראה טוב בכלל. זה לא פעם ראשונה שאני מעיר על זה. להגיד תהיה קבוצה טובה זה לא רציני !!! ותאמין לי שאני יודע יותר טוב ממך!!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 23:02 
עכונט כדרך חיים

איציק אינו ניר סיגמן וצביקה היקרים..
אומנם הלחץ שלכם מוצדק אבל אתם צריכים להבין דבר אחד כרגע רצים המון שמות באויר וכמו שאתם בטוח יודעים ומכירים ברגע שעולה שם של שחקן זה או אחר לאויר המו"מ איתו נעשה קשה יותר כי פתאום יש עליו עוד קופצים והדרישות עולות אז תתאזרו בסובלנות תאמינו לי חברים יקרים שגם אני ובטוח גם רפי מתים שהכל כבר יהיה מאחורנו וכולם נדע מה הסגל שיפתח העונה...ותאמינו לי שיהיה לנו סגל טוב ואכותי אני רק מקווה שכל הנשמות הטהורות שכרגע מנסים להפריע מהצד ינוטרלו סופית ואז נתמקד בעבודה נטו והתעסקות איציק רק בדברים טובים ואתה צודק לא נעים כל בוקר או ערב לפתוח את אתרי האינטרנט השונים ןלשמוע זה הסתכסך עם זה וזה עשה סולחה עם זה הגנון הזה חייב להיפסק ומייד.
ההתנגחות כאן או בכל מקום אחר לא תוסיף לאווירה הקיימת כרגע בואו נאחד כוחות כולם נתאזר בסובלנות תאמינו לי שנעדכן אותכם בכל מה שמסביב...
ולגביי ידיעות כאלו ואחרים אני יכול להגיד לכם שאתר האינטרנט של אתר וואלה ספורט הוא המעודכן ביותר קיראו שם שם מגיעות ההודעות החמות הטריות והאמיתיות ביותר.
שיהיה לכולם סוף שבוע נעים עם בשורות טובות להחתמות חדשות.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 23:43 

רפי היקר
אני מביע פה תחושות אישיות שהתלבטתי רבות אם להביע אותן. אני לא מתנגח ולא מבעיר אש. תגיד לי במה לא דייקתי...ציינתי עובדות שהן בסיס לתחושות שלי.
עובדה שיש כאלה שחושבים ובעיקר מרגישים כמוני.
אין לזה שום קשר למה שיהיה בעתיד הקרוב או לכך שמחתימים או לא מחתימים שחקנים. זה ברור לי שיסתדר בסופו של דבר. קבוצה טובה או לא זה כבר נראה.
יש לי זכות מלאה להביע ביקורת על כל ההתנהלות שם אצלכם בצפון כאחד שבאמת אכפת לו. בסך הכל אני בא ואומר לכל הצדדים, העיריה, העמותה והשחקנים, תתנהגו כמו אנשים בוגרים ואחראים. מה הבעיה בזה?
ורפי, אני לא אומר שאתה סותם פיות אבל לפעמים יש תחושה קרובה לזה (לקרוא לי אדון איציק ממש לא לעניין). שים לב איך סמי כותב ומגיב מתוך כך שהוא מבין ומכיר אותי ואת האחרים.
לסיכום, אני האחרון שרוצה לפגוע בקבוצה ובהחלט זו לא כוונתי. אני בהחלט נוהג באחריות, לדעתי. פשוט הגיע הזמן לאפס את כל הנוגעים בדבר כדאי כמה שיותר מהר.
סוף שבוע נעים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 07:56 

אנחנו לא מנסים להתנגח פשוט מביעים תחושות, והתגובות כמו אתם לא יודעים?או אדון יקר זוהי התנשאות!!
אתה מכיר אותי טוב,אני מכיר את התנהלות בדיוק כמוך או רפי אך נותן לאנשים להתבטא כי זה מטרת הפורום.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 09:30 

חברים יקרים צביקה איציק אינו היקר דור וכל מי ששכחתי אינני מפקפק בידע שלכם אלה ההפך אבל תאמינו לי שיש כתבים באתרי האינטרנט. שממש נשענים על שמועות. ומפרסמים תאמינו לי ולסמי שאנחנו בענינים ויודעים פחות או יותר לאן פני הקבוצה ויש נשמות טהורות מבחוץ שמנסים לפגוע בקבוצה ואתם יודעים בדיוק על מי אני מדבר .איציק אינו היקר אינני מפקפק לרגע על אהבתך לקבוצה באמת שתבין אני מעריך אותך על הדרך הארוכה שאתה עושה מרחובות לעכו להגיע לראות את הקבוצה ואתה. ראוי למלוא ההערצה .החבר צביקה אני גם לא מפקפק ביכולות ובידע שלך לרגע אבל כולם צריכים להבין שכל מילה פה ומילה שם יכולות כרגע. להרוס אני אומר לכם שבשבועיים הקרובים תכינו לעצמכם ותשריינו את התאריך 5/7 נאסוף את כולם יחד עם שמעון לנקרי והנהלת הקבוצה והאוהדים למפגש שכרגע מתבשל ומקווה שעד המפגש ייסגר רוב הסגל שם תוכלו לשאול את הנוגעים בדבר .מעריך ומוקיר אתכם אוהדים יקרים .ותאמינו לי איך סמי אמר האתר ששם מקבלים את הידיעות האמיתיות זה אתר וואלה תעקבו אחרי האתר וכל הידיעות שם הם אמיתיות ונכונות ולא ספינים ושמועות .אז שבת שלום לכולם .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 10:39 

רפי
אתה מתבלבל , סיגי מן זה ניר סיגלר ושפיציונר זה דור. לא שזה חשוב אבל למען הסדר הטוב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 11:19 

רפי, זה בדיוק העניין. צריך לנהוג באחריות ובבגרות. זה כולל אותנו האוהדים אבל גם את העריה, הקבוצה, המאמן והשחקנים.
ברור לי שהעיתונים והאתרים רק מחפשים כותרות אבל הכותרות על עכו כבר זועקות ולא צריך לעזור להם.
חילוקי דעות תמיד יהיו, זה לגיטימי. אבל שיישארו במקום. למה כל דבר צריך לדלוף החוצה? ואם אתה טוען שהכול שקרים ואש של התקשורת זה חמור מאוד ואולי צריך לעשות משהו נגד זה. אם יש כתב זה או אחר שמחפש רק לפרסם דברים כאלה אז צריך לנתק את הקשר אתו ולא לתת לו אפילו חלקיקי של פרט. אבל אני מניח שחלק מהדברים הם נכונים ואני חושב שהכול כולל הכול צריך להישאר בחדרי חדרים.
שים לב, לא הבעתי ולו חצי תלונה על כך שהביאו או לא הביאו שחקנים. הטענה שלי היא נטו בהתנהלות של כולם.
מעבר לזה לא צריך לשכנע אותי. אני בטוח שכולם עושים מאמצים שתהיה לנו קבוצה ראויה.
שבת שלום לכולם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 19:09 

כעס גדול בקרב שחקני עכו: ככה לא מנהלים מו"מ
שחקנים בקבוצה מתלוננים על הסחבת במו"מ: "מגישים הצעה לחרזי ומחכים לתשובות מהעירייה, זה מיותר". יובאנוביץ' נמצא בראש סדר העדיפויות של נעים
מאת דורון בן דור21/06/2013 18:16
אלון חרזי. סאגה מתסכלת (עמית מצפה)
שחקנים בהפועל עכו כועסים מאוד על דרך ההתנהלות של המועדון בכל הנוגע למשאים ומתנים לגבי חוזים לעונה הבאה. העובדה כי העייריה היא זו שאמורה לאשר את החוזה בסופו של כל מו"מ, גורמת לכך שהדברים מתנהלים בצורה מוזרה מאוד.

התהליך המסובך מתחיל בכך ששחקן מגיע לפגישה עם המנג'ר המקצועי, אלון חרזי ונותן לו בקשה לשכר. חרזי רושם את ההצעה ומגיש אותה לעייריה שאמורה לאשר או לפסול את החוזה.

אם החוזה אושר, ניתן לחתום עליו, אם לא, התהליך חוזר על עצמו והשחקנים מוצאים עצמם מגישים הצעות מספר פעמים לחרזי, דבר הגורם ללא מעט עצבים ומתיחות.

נכון לעכשיו, להוציא את משה מישאלוף, שסגר עקרונית את חוזהו ושניר משען, יש לא מעט שחקנים שמחכים לתשובות. בין השחקנים נמצאים השוער והקפטן, דודו גורש, הקשר גיא דיין והזרים הסרבים.

יובל נעים. רוצה את יובאנוביץ´ (חגי ניזרי)
אחד השחקנים שכבר הספיק לשבת עם ההנהלה אמר :"לא ניתן בצורה כזאת לנהל מו"מ. במקום לסגור דברים ולחתוך במקום, חרזי שומע אותנו ולא נותן תשובות עד שהעייריה תודיע לו אם יש אישור להסכם, אם אין אישור, שוב צריך לחכות לפגישה. ישנה סחבת מיותרת שלא עושה טוב לאף אחד. עוד מעט אנחנו מתחילים להתאמן ואין בכלל סגל לקבוצה. אף שחקן חדש לא חתם ורק עוזבים אותנו".

המאמן, יובל נעים, הגיש לחרזי רשימה של שחקנים אותם הוא רוצה. השחקן המוביל שנעים רוצה הוא הקשר, ברניסלב יובאנוביץ'.

עכשיו אתם מבינים מאיפה החשש? ייתכן שזה אינטרס של מישהו, אבל כל כתבה כזו יוצרת דאגה אצלנו
מתוך אתר וואן

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה