|
כדורגלן עכואי בדה סיפור הריון וקיבל את החוב מקבוצתו
כדי לקבל את המשכורת שעוכבה סיפר הכדורגלן ליו"ר הקבוצה כי הוא צריך לממן הפלה לחברתו. היו"ר קנה את הסיפור והעניק לו סיוע כספי...
הראש היהודי לא מפסיק להמציא פטנטים, השבוע אירע מקרה שאפילו התסריטאים של נשות הכדורגלנים לא יכולים להעלות במוחם.
כדורגלן עכואי המשחק באחת הליגות הנמוכות בצפון, מצא דרך מקורית לגבות את החוב של קבוצתו אליו. לפני מספר שבועות פנה השחקן ליו''ר האגודה בה הוא משחק וסיפר לו שאי קבלת השכר בתקופה האחרונה הביאה אותו למצב כלכלי קשה ולכן הוא זקוק בדחיפות לכסף כדי לשלם עבור הפלה של חברתו.
היו"ר הרחמן, שמעכב כבר זמן מה את תשלום השכר לשחקניו בשל קשיים כלכליים בקבוצה, גייס את הכספים וסייע לאותו שחקן "מסכן".
את התרמית גילה יו"ר הקבוצה מספר ימים מאוחר יותר, סיפר היו"ר על מפגש מפתיע שהיה לו עם אותה "אישה הרה":
היו"ר: "לא ידעתי שהשחקן עובד עליי. הוא אמר לי שהוא הסתבך בעניינים אישיים וחייב כסף כי חברה שלו נכנסה להריון ואין לו כסף לשלם עבור ההפלה. ריחמתי עליו ועשיתי מאמצים לשלם את הכסף. אפילו הוצאתי כסף מהכיס שלי כדי שהוא יהיה עם ראש נקי , אחרי כמה שבועות גיליתי את האמת כשפגשתי את השניים במהלך טיול בעיר".
"כאשר שאלתי את הבחורה למצב בריאותה, אחרי כול מה שהיא עברה, היא הסתכלה עלי ולא הבינה במה מדובר". מופתע מתגובת "ההרה" לכאורה, הבין היושב ראש שנפל בפח: "כבר לא יכולתי לעשות כלום. עכשיו נותר לי רק לאחל להם לבריאות. כנראה שיש אנשים שיעשו הכול כדי לקבל כסף, אפילו להמציא דברים כאלה."
חשוב לציין כי אותה אגודה חייבת כספים לכל שחקני הקבוצה ורק אותו כדורגלן קיבל כבר את כל כספו.
כשנשאל אותו שחקן לתגובה השיב הכדורגלן כי הוא המום שהידיעה עצמה הגיעה והוסיף: "איך אתה יודע? תעשה טובה אל תוציא את זה ואני אהיה חייב לך סקופ".
_________________ שחר גרף
|