|
צהריים טובים למאמן הפועל עכו אייל לחמן.........
קודם כל תודה על ההענות שלך להגיע לראיון ולענות על שאלות הגולשים . אבל להפתעתי ראיתי שחוץ מהשאלה למה אתה לא מתפטר לא ענית על אף שאלה מקצועית אם זה בצורה אובייקטיבית ואם בצורה סובייקטיבית .
(דרך אגב לחמן מאיר איינשטיין היה בהלם מהתשובה שלך במשחק של הפועל תל אביב נגד מכבי הרצליה שבמחצית שאל אותך מה צריכה עכשיו לעשות הפועל תל אביב במחצית השניה שהיא בפיגור של 2-0 ואז אתה ענית שהיא צריכה להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות קטלניות . נו באמת לחמן קבוצה בפיגור צריכה להתגונן? אוקיי אנחנו עוד נחזור למשחק הזה )
טענת בראיון שהעדפת את חוגיראת על שחקנים אחרים בקישור הדפנסיבי כי הוא שחקן ליגת העל ,, אולי בתקופה שלך הוא היה שחקן ליגת העל לחמן ..שנה שעברה בליגה הלאומית הוא לא היה מקבל דקות משחק מאלישע לוי ,,ובטוח שלא היה בתוכניות של המאמן העונה אחרת הוא לא היה בעכו .אין ספק שלחוגיראת יש כושר גופני גבוה ,,ויכול לעשות לחץ על כל המגרש מה ששחקנים אחרים לא יכולים לעשות ,אבל לחמן בכדורגל המודרני חוץ מלחץ על שטח היריב ומי כמוך יודע שחקנים שמשחקים בקישור הם החלק הדומיננטתי במשחק הכדורגל ומה לעשות שחוגיראת לא יכול להעביר את כובד המשחק מהחלק ההגנתי לחלק הקידמי כי יש לו בעיה בחלק היצירתי והוא לא זה שיכול להוביל את הקישור הדפנסיבי .
במשחק מול נצרת עלית הגענו להמון מצבים ועם יקי ויצמן היה בועט עם רגל מלאה מול השער לא היינו מסיימים בתיקו , אבל הגענו להמון מצבים ובמשחק הזה שיחק כחלוץ רונן שוורצמן , אתה צודק הוא עדיין חלוד ,אבל אין אף חלוץ אחר בהפועל עכו כרגע . לא מבין את השיקול לשחרר חלוץ ,,וחלוץ אחר להושיב על הספסל ולפתוח עם דה כלבו כחלוץ מרכזי ,זו היה טעות כל כך גדולה והעובדה שעכו לא הגיעה לאף מצב מול השער . לחמן תן לסאני לשחק חופשי מתחת לחלוצים הוא מאבד את עצמו בצד הימני ,כי רק הוא כרגע יכול לתת מסירה לגול ..היה קשה לי לראות במשחק נגד רעננה אייך לא הבחנת שהם משחקים עם 3 בלמים .ופה היית צריך להיכנס לתמונה ולשחק עם עוד חלוץ ..(ולא כמו שתמיד אתה טוען שלא תמיד חלוץ נוסף הוא יוסיף למחץ )גם חוגיראת ,גם שינה ,גם אדק ,היו רחוקים מהשער ולא הגיעו לרחבת היריב .ברגע שסאני שיחק בצד ימין הרשה לעצמו מאמן רעננה אלי כהן לתת הוראה לגוני טטנבאום המגן השמאלי לתקוף מהאגף שלו כמה שיותר כי הוא יודע שסאני ..........
לחמן הייתי במשחק גביע הטוטו שבו קיללת את לינדר ,לא התנצלת בשידור וזה מאוד מפריע לי .כי הכדורגל זה קודם כל תרבות ואתה שעברת קורס מאמנים .ומי כמוני יודע שבקורס מאמנים יש הרבה שעות על דרך ארץ והתנהגות המאמן במגרש. הייתי במגרש עם הילדים שלי באותו משחק .הילדים יודעים שהקהל בדרך כלל מקלל והם רגילים לזה אבל הם לא רגילים לראות מאמן מקלל .. ולקרוא לשחקן שלו זבלון קטן.
לסיום אייל לחמן אנחנו האוהדים לא מרוצים מהכדורגל שלך ,, אם אתה נשאר בעכו אנחנו מקווים שתשנה את שיטת המשחק שלך .ואם לא אני מבקש בכל לשון של בקשה תן למישהו אחר את היכולת לשנות .
תודה שהקדשת מזמנך ומאחל לך הצלחה
|
|