|
עכונט כדרך חיים |
 |
הצטרף: 22 ינואר 2006, 22:56 הודעות: 3266 מיקום: עכו - איפה אם לא פה?
|
אפריאט:"בכדורגל הישראלי אנחנו עושים צעד אחד קדימה וארבעה אחורה".
שמעון אפריאט משמש כיום כמנהל בניין עיריית עכו היה בעבר כדורגלן ושימש כקפטן מכבי עכו אפריאט שיחק בתפקיד המגן השמאלי בשנות ה 80 והיה מהדמיות הבולטות בקבוצה. בין היתר שיחק אפריאט גם בהפועל עכו הפועל כפר קנא טירת הכרמל. אפריאט שימש כעוזר מאמן בעלייתה ההיסטורית של אחי נצרת לליגה הלאומית ולאחר מכן שימש כעוזר מאמן במכבי עכו. אפריאט היה בזמנו גם כדורסלן מצטיין ואחד הכישורונות שצמחו באגודת הכדורסל של הפועל עכו. _שמעון , מה אתה אומר על הכדורגל הישראלי של היום "כל פעם שנדמה לנו שאנחנו בהתמקדות בכדורגל הישראלי מתברר לנו שטעינו אנחנו עושים צעד אחד קדימה וארבעה אחורה. כדורגל מתחיל מגיל צעיר מחינוך נכון ממתקנים מתקציבים מנטליות של עבודה קשה לצערי כרגע אין לנו תשתיות במדינה אין לנו תקציבים ואין לנו מנטליות וחינוך לילדים בצורה נכונה". - ספר לגולשי עכו נט איזה מן כדורגלן היית ? "על עצמי אני לא יכול לספר מי שמכיר אותי יודע מה תרמתי בתור ספורטאי לעיר שלי". - היית בעבר גם ככדורסלן מה יותר קל להיות כדורגלן או כדורסלן "כמובן שכדורגלן יותר קל להיות בכדורסל זה ספורט שדורש כושר גופני גבוה מאוד אינטלגנציה גבוהה מהירות זריזות לעומת בכדורגל שצריך גם את הדברים האלה אבל בכדורגל אתה לא משמש בהם לאורך כל המשחק אלא רק שהכדור אצלך ממצוע של שחקן שנוגע בכדור בכדורגל הוא נמוך מאוד ממוצע של כדורסל. בכדורסל כולם עולים ויורדים בכדורגל אפשר לנוח". _ איזה רגע הכי זכור לך מהעבר? "שני משחקים האחד הניצחון של מכבי עכו על בית"ר ירושלים 1:2 בגבעה. והשני הוא התיקו 1:1 בטדי עם בית"ר שחנכנו את המגרש של טדי עם אלי אוחנה ששב ממכלן במשחקו הראשון". _ איזה שחקן מזכיר אותך כיום בארץ "הרבה אנים אמרו לי שאני מזכיר את הסגנון של אבי נמני". _ שיתפת פעולה עם אחיך מאיר איך היה שיתוף הפועלה הזה ? "שנינו היינו שחקני הגנה שיחקנו זה ליד זה. זו חויה לא נורמלית לשחק ליד אח.". - חזרת למסורת אחרי שפרשת הכדורגל למה ? "תמיד גדלתי בבית מסורתי גם בבית ההורים וגם את הבית בו אני מתפרנס כך שתמיד היה לי את זה. יכלתי להמשיך להיות מאמן כדורגל אבל החלטתי לחזור למקורות. כדורגל זה לא מקור הפרנסה שלי כיום". _ מי השחקן הכי גדול ששיחק איתך בעכו? "אני חושב שמשה סלקטר היה השחקן הכי גדול ששיחק איתי בעכו. הוא שחקן בעל שיעור קומה שהיה צנוע. סלקטר ידע אליפיות רבות במכבי חיפה היה שחקן עונה של עיתון ידיעות אחרונות ואדם משכמו ומעלה". _ מה אתה עושה כיום? "כיום אני מנהל את בית העיריה". - מה החלום שלך ? "להיות בריא לגדל את ילדיי בכבוד ולא יותר מזה".
שחר גרף עכו נט
_________________ שחר גרף
נערך לאחרונה על ידי שחר-גרף בתאריך 16 ספטמבר 2007, 18:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
|
|