חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:51

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה חדש בתשתיות וכבישים בעכו
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2007, 17:08 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מה חדש בתשתיות וכבישים בעכו

בימים אלו מתבצעים ברחבי עכו, עבודות הנדסיות מרובות להחלפת תשתיות כבישים הכוללים ריבוד כבישים, ריצוף מדרכות, גינון, תאורת רחוב ניקוז וביוב.

ברחוב השיטה בצפון העיר, מתבצעות עבודות לחידוש הכביש והמדרכות הכוללות ריצוף המדרכות באבנים משתלבות, עבודות גינון חידוש תאורת הרחוב ועבודות להחלפת תשתיות הניקוז והביוב.

ברחוב בורוכוב, בשיכוני המזרח, מתבצעות עבודות לשיקום הרחוב הכוללות החלפת קווי ניקוז וביוב, החלפת תאורת רחוב והחלפת תשתיות התאורה בסמטאות הסמוכות, ריבוד אספלט בכביש וריצוף המדרכות באבנים משתלבות, גם ברחוב הרב ניסים בשכונת גבעת התמרים עוברים הכבישים והמדרכות שדרוג, תוך החלפת אבני השפה התקנת אבנים משתלבות במדרכות וריבוד אספלט חדש בכביש.

במרכז העיר בוצעה סלילה מחודשת של קטע רחוב העצמאות מצומת רחוב ז'בוטנסקי ועד לרחוב ההגנה.

ראש העיר שמעון לנקרי ציין כי "הפיתוח המסיבי בעיר הינו תוצר של עבודה מאומצת של עובדי העירייה, בכוונתי להמשיך לפתח ולחדש את התשתיות העירוניות, להמשיך ולהקים פארקים ופינות נוי לרווחת התושבים. לאלו אשר רחובותיהם עדיין לא עברו שדרוג- אנא התאזרו בסבלנות. אט- אט נגיע לכל פינה בעיר, נשקם, נחדש ונפתח".

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2007, 17:52 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

מעניין אותי רק מה עושים בצומת של חטיבת גולני שסגרו את הכביש ליד הפסי רכבת..
יש איזושהי תוכנית שאפשר לראות או משהו כזה ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2007, 19:08 
עכונט כדרך חיים

תחנת הרכבת מתוכננת לעבור לשם ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: חזות העיר
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2007, 19:37 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אכן , כמו עד עכשיו ראש העיר מר שמעון לנקרי לא מאכזב וממשיך להוביל את עכו לגדולות. אני כמובן מרוצה ורוצה עוד פיתוח כבישים , גשרים , מנהרות , כיכרות,, הקמת פארקים , משטחי דשא וגינון בכול מקום ברחבי העיר , הקמת שכונות מגורים יוקרתיים וכול דבר שקשור לחזות של העיר שזה לפי דעתי הכי חשוב כרגע כי זה הרושם הראשוני של התושבים החדשים שירצו להשתקע בעיר וזה הדבר הראשון שהם יסתכלו עליו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: תשתיות בעכו
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2007, 11:15 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אלברט היי, קראתי את כתבתך אך היא מאד קצרה לעומת הפעילות שהתבצעה בשנה האחרונה או קצת יותר, ומציגה דברים פעוטים בפעילות.

כמו שציינתי באחד הפורומים להלן מספר פרויקטים שבוצעו בשנה האחרונה ולא כולם יודעים שבוצעו:
1. בשעה טובה סיימו את הפיתוח של שכונת הכרם ב' מי שראה את מתחם עבאדה ומסביב יכל לראות השקעה לא קטנה
2. פארק הכרם אמור להפתח בשבועות הקרובים הוא נמצא מייד לאחר המעבר של פסי הרכבת בצד ימין יהיו גני שעשועים ומזרקה מאד רצינית ממליץ לצפות.
3. פארק רמח"ל - דובר בעבר
4. טיילת ההגנה מסיימת בימים אלו את החיבור לחטיבת גולני צפוי הכביש העוקף להפתח בקרוב ( חטיבת גולני - המשטרה)
5. יש קבלן זוכה כנראה בביצוע עבודות הפיתוח לבית התזמורת החדש מי שלא יודע , מיקומו בסמוך לשכונת הכרם המבנה בנוי כמעט סופי ומתחיל תהליך הפיתוח
6. לכו תראו את השיפוץ שעבר בי"ס התומר ורוז בתחום הפיתוח
7. מי שיודע היכן זה מעון עתידות - שוקם בצורה מדהימה בשבילים ומדרכות.
8. תחנת הרכבת לא זזה לשום מקום מה משוקרה במתחם חטיבת גולני הוא מעבר תת קרקעי מצומת העלייה לרוז עד למעבר התת קרקעי אח"כ לכיכר שתפנה ימינה לחטיבת גולני שמאלה לעיר ולתחנת הרכבת זה יסתיים לפחות עוד שנה.
9. הרח' שציין אלברט הכן בפעילות וזו רק ההתחלה.

ולא נשכח את רח' גדיש שבוצע את פארק לילי את כיכר הגפרורים, את כיכר מזרע שבילים בבן גוריון ועוד.

מה שצריך יותר להטריד זה שאין מספיק או בכלל פרויקטי בנייה בעיר למעט בבן עמי או השכונה החדשה המתעכבת, יש את בית האבות שבונה עבאדה ואשל הירדן שבונים בשלב זה את הקטע המסחרי ליד בי"ס התומר

אין בנייה - אין תושבים חדשים !!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2007, 11:45 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני קורא את מה שנכתב וזה נותן הרגשה טובה מאד ותקווה לעתיד.
ללא ספק בקדנציה הזו של ראש העיר שמעון לנקרי נעשו בעכו עבודות פתוח בכמות ובקצב שלא ידענו בעבר .
אני כבר רוצה לראות את אותם פרויקטים יפים באים לסיומם לנוחות
והנאת התושבים.
מאידך יש מספר דברים שמאד מפריעים לי כמו המנהרה ליד מגרש הכדורגל
ולמרות שאני יודע שהאשמה לא בעיריית עכו זה מאד מרגיז.
כמו שצויין כאן עתודות בניה חדשות בעכו כמעט לא נראים לעין לאחרונה.
חייבים לזכור שלמרות כל הפרוייקטים היפים שנעשים קיימת החובה להביא לעיר
מאות ואלפי תושבים חזקים שיחזקו את העיר (כמו שכונת אנשי הקבע )
צריך " להילחם " להביא לעכו עולים חדשים .
צריך להרגיש שהעיר חוזרת לימיה היפים , אני באופן אישי די אופטימי.
רונן !
מה תפקידך "בכח הלוחם " ? לאור בקיאותך הרבה בכל הפרויקטים ]

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2007, 12:17 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

בבום אחד קיבלנו תותח וואלה ידען לא רגיל
תגיד רונן אתה מאנשי לנקרי העושים במלאכה?
מאוד שמחתי על האינפורמציה שמסרת לנו .זה לא שלא ידענו אנו יודעם ומודעים למתרחש בעיר מפה ומפה ומשם ואתה נתת מיקבץ שלדעתי נחמד ויפה.

על כל פנים ברוך הבא בצל קורת עכונט.
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: פיתוח ותשתיות
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2007, 12:55 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אני פשוט מתעסק בתחום הפיתוח והסביבה וסיפקתי ומספק חומרים למרבית הפרויקטים המוזכרים ומפה המידע.

לעזראג אני לא נמנה על אנשי לנקרי ואין לי שום קשר עסקי או פוליטי, אבל זה שיש עשייה היא צריכה להיזקף לאדם הנכון בחלקו זה ראש העיר וחלקו לעמותות ואנשים שתורמים ומשרדי ממשלה כמו משרד התיירות שטרם להשלמת הטיילת או יזמים אמריקאים שתרמו את מיטב כספם לשיפוץ בבית ספר התומר.

מה שחשוב, זה שהמומנטום צריך להמשיך וגם להעלות הילוך בתחום הבנייה
כי בלי הכנסת תושבים חדשים ונוספים לא נראה התקדמות נוספת.

ל- ygrinb לגבי המעבר באיצטדיון העירוני או מה שהיה כזה הבנתי שמתוכנן מעבר תת קרקעי נמוך בעיקר לרכבים פרטיים כך שלא יחפרו עמוק מידי ויגלו קברים. לגבי משאיות וכד' אמרו שמתוכנן גשר מעל פסי הרכבת, משהו גרנדיוזי לא מתוקצב ולדעתי לא יצא אל הפועל, בא נקווה שלפחות מעבר לרכבים פרטיים יבוצע.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: מה בנוגע לכביש הגישה לבית ספר מנוף
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2007, 18:33 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

והמשכו מתחת לתעלת המים עד לבית ספר אשכול?

הכביש רעוע, ואומנם נעשו שיפוצים בכניסה המערבית אליו, עם הכיכר החדשה
אך הן רק בכניסה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: אוי ואבוי
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2007, 20:06 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אנחנו גרים באותה עיר רונן ?

- הפארק בשכונת הכרם - רחוק מלהסתיים ונראה אע, מאוד מאוד רע. עשבים עם קריאה לנחשים וברחשים להגיע להציק לילדים שיבלו שם מסביב לפארק בכל מקום. אם ככה נראה פארק שאתם גאים לפתוח בקרוב ושהשקעתם בו מליונים מדובר בבעייה קשה!

מה שלום הטיילת ? שמריהו בירן התחיל כראש עיר לפני חמש שנים את העבודות, שעדיין לא הסתיימו בקרית ים זה לקח הרבה פחות משנה.

מה שלום המהרה ליד תל נפוליאון? נראית כמו פיל לבן.
מה שלום בית המלון בכניסה לעיר , דיברו על רוכש חדש ותחילת פעילות והיכן העבודה?
מה שלום איצטדיון הכדורגל המפואר? עליו אפשר לעשות כתבה שלמה, בנתניה החלו בבניית יציעים ממש רואים שם איצטדיון מפואר שהולך להבנות וזה ממעבר מהיר בכביש ת"א - חיפה, אצלנו קודם כל הרסו איצטדיון פעיל בליגה הלאומית, אח"כ הרסו את האיצטדיון ששימש לחוגי הילדים ואז הביאו טרקטורים, שיפצו הרסו גם שם את הדשא, והנה שוב דשא חדש. הרסו איצטדיון ודשא, ובנו שוב דשא אגב לגביי היציעים שיבנו בעוד כמה חודשים אולי , לפחות יתחילו - הם יהרסו שוב את הדשא לא יעזור כלום, ואז שוב ישקיעו בדשא.. ככה מבזבזים מליונים.

ומה שלום בית התזמורת? עוד פרוייקט שהתחיל אצל בירן ולא מסתיים.

לסלול מחדש קטע ברחוב זה לא חכמה, תסיימו את מה שהתחילו ונראה כתוקע את העיר. אני מאוד מאוכזב בתקופה האחרונה.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: ופיתוח שכונת הכרם ב'
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2007, 20:08 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

הכביש בכניסה לשכונה סגור בכיוון אחד, השכונה כולה נראית כמו אתר בנייה אחד גדול עדיין.
ולצערי אני יכול להוכיח הכל בעובדות תמונות שלא ישקרו לאף אחד. מעבר לכך שכל אחד מוזמן לגשת ולראות בושה , חרפה , בזיון

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לערן שכטר
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2007, 21:33 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אכן אנו גרים באותה עיר, רק שאני מנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה.

ראשית אין ברצוני לסנגר על אף אחד אך דברים זזים אם תרצה או לא, אף אחד לא טוען שהדברים הולכים חלק.

לדוגמא - תכנס לפורום תגובות לפארק רמח"ל ותראה את ההערות שציינתי כבר אז תאמין או לא, אני מלווה את הפרויקט מהתוכניות שלו וההערות שהעלתי הם מתוך כוונה לעצור את מסירת הפרויקט במצבו לידי העירייה ע"י משרד השיכון - מצבו רק מחמיר.

פארק הכרם קרוב לסיום וגם בזה אני יכול לומר לך שהפרויקט היה במצב קיפאון למשך חצי שנה מחוסר תקציב של חברת חפ"ת ולהשיג מליון וחצי ש"ח לסיימו גם אתה יודע שזו לא משימה קלה אז הכסף הושג ואותך מעניין העשבים!! וכן הוא ייסתיים עוד מעט ויהיה לתפארת עוד נדבר עליו.

לעניין הטיילת - תראה לא יודע מה בירן עשה אבל את העבודה ביצעה חברת אחים אנטון בשנתיים האחרונות, יתכן והתכנון היה בתקופת בירן, אבל גם פה מאיפה התקציבים לדעתך? מאיפה התרומה של משרד התחבורה בתקופת שטרית לאפשר לפחות סיום שלב בתהליך וכן יש עוד המון כסף לגייס בכדי לראות אותה סופית.( אני מכיר את אשריכל הנוף ראיתי תוכניות סופיות וזה יקח עוד שנים)

בהזדמנות אני יספר לך על טיילת קריית ים אני סיפקתי חומרים שם והם לא מתקרבים באיכויות וברמה שמתוכננת טיילת עכו.

נראה מדברך כי הכל שחור תסתכל קצת על חצי הכוס המלאה מה אתה חושב שהכסף גדל על העצים אם אתה מעורב פוליטית כן או לא זה לא משנה. בכדי שמשרד השיכון או תחבורה או תיירות ישחרר פרויקט חדש בעיר צריך המון לחץ וקשרים ובוודאי תקציבים.

אני יכול לומר לך שבשנה האחרונה עד שז'קי סבג חזר לראשות נהריה נחשבה עכו כעיר עם הכי הרבה עבודות פיתוח באיזור.

מעיר שלאורך זמן לא קיבלה את הטיפול הראוי ממשרדי הממשלה אתה מצפה שבפחות מקדנציה הכל יטופל.

הצעתי, תהיה אופטימי תסתכל על חצי הכוס המלאה תמיד.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: צריך לדעת להסתכל על הכוס השלמה
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2007, 12:07 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אחד הדברים הכי לא מובנים איצטדיון הכדורגל ובנייתו בעכו. לא מדובר בלראות צד כזה או אחר של הכוס, מדובר בלראות איך עובדים בעכו כמו בחלם ומבזבזים מיליונים שיכלו לפתח עוד פרוייקט.

זאת לא בעיה להגיד אתה מסתכל על הצד הריקה של הכוס, אני חי בעירי.
לבוא ולהגיד כמה טוב , לבוא ולהלל את המצב בשכונת הכרם ב' זה לעבוד בעיניים על אנשים ואפילו לשקר.

וכששומעים על הכספים והסכומים שרצים בעכו בכלל הסיפור משגע...

מיליון שקל על כיכר, 2 מיליון שקל על פארק שכונתי וכשמסתכלים לא רואים שמדובר במשהו שנראה כמו השקעה של מיליונים...

זה נראה כמו שמישהו עובד פה על כולנו בעיניים ועושה הון מעכו.

הבנתי שאמור להכנס מהנדס עיר חדש, אולי הוא זה שיציל את המצב...

כשמוסרים דו"ח על המצב צריך למסור דו"ח מלא, אמיתי, שמראה את שני הצדדים של המטבע.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: תושב העיר
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2007, 22:28 

ערן שלום.....

גם אני מתגורר אתך באותה עיר :shock: :shock:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה